מוכשרים?
הם יודעים 5 אקורדים על גיטרה ומקצב אחד על תופים וזה מה שהם עושים כל הזמן. יש להם כסף להקלטות, אז הם הקקליטו. יש להם כסף לציוד, אז הם קנו. יש להם כסף לפרסום, אז הם התפרסמו. ילדים בני 13, עם גימיק מטופש שכבר נחרש בכל העולם ע"י להקות בנים/ילדים אחרות, שהידע שלהם במוזיקה הוא אפסי, ההבנה שלהם במוזיקה היא אפסית, והרצון שלהם להתפרסם הוא גדול מאוד. מוזיקה הם לא מנגנים - זה בטוח. אני בטוח ב-100% שהם השקיעו בדיוק 10 דקות מהחיים שלהם על הליריקה, הלחן והמוזיקה לכל השירים שלהם. ואם לא, אז יש להם בעיה חמורה מאוד. מילא אם הם היו לומדים קצת לנגן, קצת על המוזיקה, קצת משהו... אבל כלום! אפס! ה"זמר" שלהם, לא רק שלא יודע לשיר, גם לא יודע לתאם כמו שצריך בין הגיטרה לשירה שלו. הוא לא יודע לנגן על גיטרה (כל עוד 4 אקורדים זה נחשב). המתופף יודע בדיוק 2 מקצבים, הכי פשוטים כמובן, של פאנק, ואפילו אני יכול לעשות משהו יותר מעניין ממנו. הבאסיסט נשמע כאילו הוא עושה בדיוק מה שהגיטרה עושה, שזה כמובן - מאוד מעניין, מאתגר, קשה ומיוחד. הילדודס האלה לא מנגנים מוזיקה, הם לוקחים כלים ועושים כאילו וצועקים מילים - ועוד מתפרסמים מזה. וכמוזיקאי, דברים כאלה מעלים לי את הסעיף.