כרטיסי הנחה לרוק עצמאות 2007!!

handlessman

New member
יאללה משנים את השם של הפורום שוב...

ל"פורקיופיין טרי, בלאקפילד וירידות על ביט 69"

עד עכשיו לא ידעתי מי אלה בכלל

רק עכשיו אני זיפזפתי בטלויזיה וראיתי אותם בתוכנית של מה קשור. מתלהבים משהו

handlessman

New member
טוב נו כי אתה לא מהמרכז...

למרות שיש הרבה שמכירים אותם והם לא מהמרכז... וזה הגיוני, כמו שאני מכיר את "התבלינים" שלכם, דווקא נחמדים... "בא לי לצרוח לשכנה שתשקה את הגינה..." חחח

התבלינים, כן...חברים שלי ../images/Emo13.gif

אני גם ציירתי להם את הכריכת לאלבום שלא יצא בסוף בכלל, ופוסטרים וזה. ולא קשור לזה שאני אילתי. אתה יודע, יש לנו חשמל ואנחנו לא רוכבים על גמלים וגרים באוהלים
אני פשוט לא מתעניין ומתעדכן במה קורה בעולם המוזיקה היום (בעיקר בישראל)

handlessman

New member
חח כן מכיר את הקטעים שאומרים שאילת פרימיטיבית

פעם באיזו מפעל של הצופים, פגשנו אנשים משבט אילת, ודיברנו על משהו, לא זוכר מה, ואיזו אחת שאלה "מה זה?", אז אמרו לה "עזבי, עוד לא הגיע אליכם..." חח

handlessman

New member
מתלהבים? זאת מילה קטנה

הסתכלתי בפורום שלהם לא מזמן (גן יש להם פורום בתפוז!)... אז... מכירים את האתר הזה שאפשר לעשות אנשים בצורת דמויות של סאות' פארק? אז המתופף (שיש לו "כמובן" ניק אדום) כתב בפורום הודעה "אתם מוזמנים לעשות את הדמויות שלנו (חברי הלהקה) בצורת סאות' פארק..." תקלטו - אשכרה הוא חש אליל !!!

Benn Is Kane

New member
מוכשרים?

הם יודעים 5 אקורדים על גיטרה ומקצב אחד על תופים וזה מה שהם עושים כל הזמן. יש להם כסף להקלטות, אז הם הקקליטו. יש להם כסף לציוד, אז הם קנו. יש להם כסף לפרסום, אז הם התפרסמו. ילדים בני 13, עם גימיק מטופש שכבר נחרש בכל העולם ע"י להקות בנים/ילדים אחרות, שהידע שלהם במוזיקה הוא אפסי, ההבנה שלהם במוזיקה היא אפסית, והרצון שלהם להתפרסם הוא גדול מאוד. מוזיקה הם לא מנגנים - זה בטוח. אני בטוח ב-100% שהם השקיעו בדיוק 10 דקות מהחיים שלהם על הליריקה, הלחן והמוזיקה לכל השירים שלהם. ואם לא, אז יש להם בעיה חמורה מאוד. מילא אם הם היו לומדים קצת לנגן, קצת על המוזיקה, קצת משהו... אבל כלום! אפס! ה"זמר" שלהם, לא רק שלא יודע לשיר, גם לא יודע לתאם כמו שצריך בין הגיטרה לשירה שלו. הוא לא יודע לנגן על גיטרה (כל עוד 4 אקורדים זה נחשב). המתופף יודע בדיוק 2 מקצבים, הכי פשוטים כמובן, של פאנק, ואפילו אני יכול לעשות משהו יותר מעניין ממנו. הבאסיסט נשמע כאילו הוא עושה בדיוק מה שהגיטרה עושה, שזה כמובן - מאוד מעניין, מאתגר, קשה ומיוחד. הילדודס האלה לא מנגנים מוזיקה, הם לוקחים כלים ועושים כאילו וצועקים מילים - ועוד מתפרסמים מזה. וכמוזיקאי, דברים כאלה מעלים לי את הסעיף.

Benn Is Kane

New member
ועוד דבר אחד...

מי לכל הרוחות נתן לילד הזה להחזיק גיבסון SG? הוא מקלקל את הגיטרה ומוריד מהערך שלה, כשהוא רק נוגע בה. הוא היה צריך לנגן על סקוואיר סטאר במקרה הטוב. הם ללא ספק, מנגנים את המוזיקה הכי גרועה כיום - בארץ לפחות. שוב, אין להם זכות בכלל לקבל לגיטימציה, עם ה...דבר הזה, שלא להגיד מוזיקה, שהם "מנגנים".

handlessman

New member
איכשהו אתה תמיד אומר בדיוק מה שעובר לי בראש

אבל פשוט אני לא מצליח להביע את זה כמו שאתה עושה... בכל מקרה שוב פעם מסכים עם מה שאתה אומר ב-100%

handlessman

New member
אופס שכחתי לצרף...

אפשר להיות בטוחים שכמעט הכל בכתבה הזאת שקרים... אולי חוץ מהשמות שלהם חחח תקראו מה כתוב... "אנחנו עושים פאנק רוק נותן בראש ואנשים אוהבים את זה..." "בשורה התחתונה, אם אתה בן 14 ועושה מוזיקה גרועה אז מה זה משנה?" והוא מדבר כאילו הוא לא כזה XDDD

../images/Emo41.gifכרטיסים והסעות לרוק עצמאות באיזור ירושלים!

כרטיסים והסעות לרוק עצמאות באיזור ירושלים אצל תמיר: 0525386699 תמיר עובד תחת חברה של כרטיסים והסעות כך שאין כאן מקום לטעויות

למעלה