כרטיסי ATC חדשים שעשיתי

תמי שבט

New member
../images/Emo24.gif מילת מאמי, לא לקחת ללב!

הדפים בפורום הנוכחי מתמלאים במהירות בהמון תמונות ולא כולם מספיקים לראות עבודות לפני שהן "בורחות" לדף הקודם. נכון, הפורום הקודם היה באמת הרבה יותר אינטימי (וגם עם פחות משתתפים) אבל לעומת זאת אנחנו מרוויחים הרבה הסברים וטכניקות חדשות. הכי חשוב זה להיות שלמה עם עצמך. "מה איכפת לך מה אחרים חושבים" (ציטוט גנוב מאתי רז........). ואני עדיין חושבת שהעבודות שלך בהחלט שוות תגובה! תמשיכי ביצירה!

milat1

New member
תודה תמי את 10!

וגם- רואים רואים אל תדאגי...כל אחד מספיק לראות את התמונות של כולם. ואני בכלל ובכלל לא מפקפקת בערכי וביכולתי - נהפוך הוא. זאת לא הייתה הכוונה. בכל אופן את באמת משהו. מעניין איזה סדרה של ATC בסוף שלחת למגזין?

ניצנץ1

New member
או שפשוט לא היה לנו זמן להגיב ..

אז אני מגיבה כעת.. הכרטיסים מתוקים מאד.. אהבתי את שניהם מאד.. אבל לא תמיד יש לי זמן להגיב על העבודות במזן עבודתי.. אז לפעמים אני עוברת על שרשורי היצירה בשעות מאד מאוחרות..

milat ../images/Emo140.gif כרטיסים יפים שמזכירים לי שמיכת טלאים צבעונית. . . בהצלחה אי תגובה מאיתנו לא מהסיבה שאת חושבת , , ,לא עובדת מול מחשב בעבודה. . .ומרגע שחזרתי מהעבודה אני קופצת כל פעם להגיב ולהציץ בין טיפול בית,כביסות,בישולים ואפיית עוגות . . .לא תמיד יושבים ברצף מול המחשב. . .

milat1

New member
תודה!

את צודקת. לי אין ילדים אז עושה מה שאני רוצה, ולא חושבת על כל הדברים האלה...

אתי רז

New member
גם לי יש מה להגיד בנושא......./images/Emo4.gif

ורק אל תעלבו לי בבקשה. זו ממש לא הכוונה. אז ככה: אינני יכולה להגיב על כך עבודה שמוצגת כאן וגם אינני מוצאת שכך צריך להיות. אני מגיבה רק לעבודות שמאד מיוחדות בעיני וזהו. גם אין לי את הכח, ונקודת ההשקפה שלי היא שאין בזה צורך. לכל אחת יש את סף הביקורת העצמית שלה ורק היא יכולה להחליט מה טוב או לא. זהו לא פורום של מתן ציונים ומחמאות. ביקורת אני נימנעת מלתת וזאת בגלל נסיון העבר, יש בנות שלא מוכנות לקבל ביקורת, לא הורסת ולא בונה....אז למה לי להיכנס לזה בכלל. אני רואה בעצם שתיקתי את המסר ליוצרת ושהיא כבר תבין בעצמה (אם זה חשוב לה בכלל). באמת....בחיים לא העזתי להתלונן על חוסר תגובות....הבנתי למה זה קורה וזהו. לילה טוב לכם. אתי.

עכשיו אני רוצה לאמר משהו !!

ובאמת זה לא כדי ל"נחם " או להצדיק , אמרה כאן מישהי שהדפים עוברים מהר והיא צדקה לחלוטין , אני רוצה לאמר לך ,מילט , שאני נכנסת לפורום הזה לפחות כל שעה , שעה וחצי.. ממש כך !! אני פשוט מתענגת על התוצרים שיש כאן ובעיקר נהנית לקטר כמה לא מוצלח יוצא לי...
כשאני נכנסת אני מסתכלת רק על הדף הראשון לראות מה חדש , כי אני מניחה שבגלל התדירות הגבוהה שאני נכנסת הדברים החדשים נמצאים בעמוד הראשון... את הכרטיסים שלך ראיתי רק עכשיו , למרות שלפי השעה העלית אותם כבר בצהרים, כך שכנראה שהם לא היו בדף הראשון בפעמים שאני נכנסתי... בכל אופן , מבינה לליבך בעניין התגובות , וגם אני נהגתי כך בהתחלה , אבל הבנתי שבניגוד אלי , לא כולן יושבות מול המחשב כל היום ומתזזות באטרף לראות דברים יפים. לאחר כל נאום חוצב הלהבות הזה - בלי תגובה אי אפשר - אז דווקא מאוד אהבתי את הצבעוניות של הכרטיסים שלך ואת הדוגמא שבחרת לעשות !! לצלם על הדשא - רעיון מבריק - השמש פוגעת באור הנכון , מה שמציג את העבודה בצורה הראויה לה !!

hoch

New member
היי, אתי ממש הוציאה לי את המילים

מהפה. מסכימה אתך לחלוטין

milat1

New member
זה בסדר גמור...

איך שאת בוחרת להגיב. וגם איך שאני... יום טוב, מילת

למעלה