כרטיס אשראי גנוב

מצב
הנושא נעול.

mblaiber

New member
כרטיס אשראי גנוב

כרטיס אשראי גנוב
שלום, אני עובד שכיר בחנות ולפני כמה חודשים סגרתי עסקת מכירה. לקוח שילם אשראי. לפני שבוע הנהלת החנות מודיע לי שכרטיס היה גנוב ואני חייב לכסות את הנזק מכספי-סכום גדול- יותר ממשכורת חודשי שלי. הם טוענים שבזמן המכירה אני לא בדקתי העם חתימת הלקוח וחתימה על גב הכרטיס היו זהות. העם זה חוקי לדרוש ממני את הכסף? נ.ב. חתימה על גב הכרטיס אפשר להוסיף גם אחרי גניבתו, רוב האנשים משאירים את המקום הזה ריק... מודה על עזרא

שיר ורד

New member
זה חוקי לדרוש את הכסף

כרטיס אשראי גנוב
שלום, אני עובד שכיר בחנות ולפני כמה חודשים סגרתי עסקת מכירה. לקוח שילם אשראי. לפני שבוע הנהלת החנות מודיע לי שכרטיס היה גנוב ואני חייב לכסות את הנזק מכספי-סכום גדול- יותר ממשכורת חודשי שלי. הם טוענים שבזמן המכירה אני לא בדקתי העם חתימת הלקוח וחתימה על גב הכרטיס היו זהות. העם זה חוקי לדרוש ממני את הכסף? נ.ב. חתימה על גב הכרטיס אפשר להוסיף גם אחרי גניבתו, רוב האנשים משאירים את המקום הזה ריק... מודה על עזרא
זה חוקי לדרוש את הכסף
אך אסור להם לנכות את התשלום ללא הסכמתך. הם יכולים להגיש נגדך תביעת נזיקין, בגין הנזק שנגרם להם עקב רשלנות שלך. הם צריכים להוכיח שלא פעלת לפי ההוראות או הנהלים שמסרו לך ואילו היית פועל על פיהם היה נמנע הנזק. אתה צריך להוכיח ש: או , לא קבלת נהלים לפיהם היית אמור לבדוק חתימות או, בדקת והחתימות היו זהות. התרוץ של העדר חתימה הוא לא תרוץ. זכותך לסרב לקבל כרטיס לא חתום. נכון שהלקוח (או הגנב) יכול לחתום במקום, אבל אז זו כבר בעיה אחרת. דרך אגב, האם לא בדקת האם הכרטיס חסום? עסקה בהיקף הגדול ממשכורת רגילה, מחייבת בדיקת אישור עסקה ו/או בדיקת חסומים מול חברת האשראי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה