כרטיס ביקור שלי

כרטיס ביקור שלי

הנה עיצבתי לעצמי כרטיס ביקור ב"וורד". יש בו את כל הפרטים שאני חושבת שצריך. אשמח לקבל כל הערה או הארה. תודה :)

motyka

New member
הארות

אחרי הדפסה בדפוס, הכתב יהיה לא קריא (כחול על סגול, בתאורה מסויימת לא קריא ויש עוורי צבעים שלא ידעו להפריד) מחיר הדפסת רקע צבעוני הוא יקר (צריך לעשותהפרדת צבעים אם רוצים שזה יצא איכותי) לכן עדיף לדעתי להישאר בלבן, או לקחת נייר צבעוני בצבע אחד (ממה שיש בבית הדפוס) ואת המלל להדפיס בצבע נוגד ליצירת קונטרסט. את הטלפונים להבליט - על ידי הגדלת הגופן (שלא יצטרכו לחפש את המשקפיים לפני החיוג) ואני הייתי מוסיף נקודה בסוף כל משפט (לא צריך לחייב אותך) בהצלחה

הייתי כותב קודם כל את שמי

אח"כ את קלפי הטארות ועל ההילה הסגולה הייתי מוותרת. רקע יותר בהיר, הפרדה בין החלק העליון לתחתון שם שלך וקלפי הטארות באותיות גדולות יותר

אהלן אביבה

אני אל קפונה לשעבר,והייתי מעט עסוק-לגבי שאלתך מה עושה אדם לתותח מכירות,אז התשובה ארוכה לא פחות מהאישיות שלי.אדם ישנם אנשים שנולדים כאלה,ישנם כאלה שמתפתחים להיות כאלה,ויש כאלה שאפילו לא יודעים שהם כאלה.מהתרשמותי ממך אין צורך שאספר לך לאיזו קטגוריה אני משתייך,כי זיהית בטח לבד.יש לי הרבה זמן פנוי,יש לי עצמאות כלכלית מספר שכתבתי בנושא חיפוש עבודה,ואני מחפש מוצר לדחוף בטלמרקטינג מהבית,אני גולש חדש דרך הסלולרי,אין לי דואר אלקטרוני,ואני מאד נהנה להכנס לפורומים דרך המכשיר,אגב ,את מנהלת את הפורום הזה?כיתבי לי אם יבוא לך-בי

נו, אז קדימה ../images/Emo13.gif

תשובה ארוכה יכולה להיות מעניינת... אתה יכול לספר על הספר שכתבת, וכשאתה אומר שאתה תותח, זה אומר שברור לך שכל מוצר שתמכור תצליח? מה היתרון שאתה מוצא בלדחוף מוצר בטלמרקטינג? יש אנשים שחושבים שטלמרקטינג "לא עובד", מה אתה אומר? כן, אני מנהלת הפורום

siv30

New member
אולי צהוב על סגול זה יכול להיות

שילוב נהדר או ההפך.

motyka

New member
יפה ושתי הערות

בבקשה צהוב בהיר יותר - הצבע הזה עבורי ובגילי צועק מדי. מספרי הטלפון והקידומת התהפכו.

בבקשה.

אצלי אגב המספרים מופיעים ישר ובסדר הנכון. ואני לא אוהבת את הכרטיס הזה.... הוא אנמי לאללה וממש לא ייחודי.

geru

New member
אסנת...באילו קלפים את קוראת???

ריידר, סגולה, קלפי מראה ???? כמי שמתעסק בזה ביום יום - זה לא ברור לטעמי תוסיפי קלף קטן מצד שמאל. שרון

אני עוסקת בקלפי ריידר בעיקר

יש לי סוגים שונים של קלפים אבל אני קוראת רק בריידר. מוצאת אותם הכי ידידותיים לשואל. אני מאוד רוצה להוסיף קלף ואני אנסה....

motyka

New member
מצורף

ולדעתי הוא מכובד (נכון שאנמי, אבל אנשים מבוגרים יותר סולדים ממה שלא סולידי)

geru

New member
אסנת... אם יש לך רצון להוציא עוד

קצת מזומנים ולהשקיע בכרטיס הביקור... אז תוסיפי מאחור איזה משפט או משהו בסגנון הפנימיאלים. שרון

למעלה