כרטיס ביקור שלי

siv30

New member
הכוונה לצהוב זומזום

מכונית מזדה 6 בצבע הזה, צבע מ-ד-ה-י-ם, מושך עין וטוב.

relax

New member
הילה בסגול, אז למה לא סגול, בעצם?

סגול הוא צבע מרגיע ומושך. הרבה יותר מצהוב, לדעתי. צהוב משדר חולי וקנאה (דעתי האישית). חוץ מזה, אהבתי את הכרטיס עם הקלף בצד.

יונית א

New member
הילה רק בסגול

הצעה שלי- חיזרי לפורמט של צבע סגול בהיר- מספיק בהיר כדי שיהיה שמרני, ומספיק סגול כדי שיהיה מתאים לדף השער של האתר שלך. מעבר לכך, לא שאני מבינה גדולה במיסטיקה ,אבל כמדומני יש משמעות לצבע הסגול. ומי שבוחר להזמין ייעוץ או הרצאה בהחלט יש סבירות שהוא מודע לתחום המיסטיקה. הצעה שניה- תתחילי בקטן. הדפיסי כמות קטנה של כרטיסים, אח"כ במילא תראי שיש פרטים לא נחוצים או חסרים ותרצי לערוך שינויים. עניין שלישי- אם את מפרסמת את מספר הטלפון ואת הסלולרי וודאי שבשניהם יש לך משיבון שיוכל לקבל את ההודעות.

גם אני רציתי להוסיף את מה שאמרה

יונית התיחסי לכרטיס הזה כאל "בדיקה" ראי איך את מרגישה איתו כשאת נותנת אותו.עשי כמות קטנה. אני עשיתי הרבה נסיונות כדי לדעת איך ומה מתאים לי. אם הכרטיס לא נוח לך, למרות מה שאומרים, אל תשתמשי בו

מסכימה איתך יונית.

סגול הוא הצבע שלי והוא הצבע של העין השלישית. לסגול יש משמעות עצומה במיסטיקה. הסגול מלווה אותי בדרכי - האתר שלי, השם שלי ובכל דבר אחר בעשיה. אני אכין את כרטיס הביקור שלי ואת הפלייר עם הצבע הסגול אליו אני מתחברת. מממממש לא התחברתי לצבע הצהוב. אני אעדכן אתכם, מבטיחה תודה על היותכם בשבילי אסנת :)

למעלה