כרטיס טיסה חד כיווני

אתה יודע מה? שכח ממה שכתבתי על אירופלוט

אישית, לא נראה לי סביר להסתכן בבעיה עם רשויות ההגירה, עבור ביקור של כמה חודשים, כדי לחסוך כ $200 של שינוי מועד הטיסה החזרה.

carlimi

New member
מנוע החיפוש

באתר של החברה לא עובד, אז אני אאמין לך לגבי המחיר.
תכלס זה ממש לא משנה, הרי לא באמת תכננתי לטוס, הייתי בארץ רק לפני חצי שנה ועוד לא מרגישה צורך לחזור.
בכל מקרה, את משפטי הפנינה ("אף אחד לא מרמה אף אחד פה , פשוט זה סידור לא נוח וטיפשי זה הכל ! אבא שלי בפנסיה והוא רוצה לבוא לפה לתקופה של כמה חודשים, כמה ? לא יודעים ! אבא שלי לא רוצה "להגר" לפה, לבוא לעבוד פה , אבא שלי בן 64 שמשעמם לו בארץ זה הכל !") הייתי מתרגמת לאנגלית מדוברת ומגישה אחר כבוד לקצין ההגירה. אחרי 11 שנה אתה בטח יודע יותר טוב ממני.
שיהיה ביקור מוצלח!

KallaGLP

New member
אמנם הנימוס ממך והלאה,

אבל בסך הכל סיפרתי על החוויה האישית שלי מטיסה עם החברה הזאת. מן הסתם, כשהחלטתי לטוס איתה לא היו לי שום חששות או דעות קדומות (כי אחרת לא הייתי טסה איתה), הן התעוררו רק בעקבות חוויית הטיסה עצמה. לא כתבתי שהמטוס מתפרק, אמרתי שהוא רק נשמע ככה ולי אישית זה לא היה נעים. גם כתבתי שייתכן שהשתפרו מאז כי עבר כבר זמן מה ודברים משתנים לפעמים. וטסתי גם עם אל על, אגב, גם אז וגם אחר כך, ואני ממש לא התרשמתי כמוך.
מה שבטוח, להבטיח בחגיגיות שמטוס של חברה כזו או אחרת לעולם לא יתפרק זה כבר גובל בנבואות מהסוג שאני לא מתעסקת בהן. כנראה שיש בידיך מידע שלאף אחד מהאנושות אין, מה שאומר שאתה גם יודע טוב יותר מכולם איך להסתדר עם הבעיה שלך. אז שיהיה בהצלחה. אני אישית מעדיפה לדבר עם אנשים שיודעים איך לנהל שיח תרבותי ומכבד.

John the Savage

New member
עבור יציאה בינואר או פברואר

יש טיסות הלוך ושוב מנ"י גם בסביבות ה-600 דולר ומטה (לדוגמה, של אייר פרנס, ושל סוייס).

ע מזרחי

New member
אני אטוס החודש עם האוקראינים, קונקשן פחות מ-3 שעות

המראה ניו-יורק 00:30
נחיתה קייב 17:20
המראה קייב 20:10
נחיתה לוד 23:20
&nbsp
מבחינתי זה הפרש סביר.
&nbsp
הניסיון האישי שלי בטיסה הלוך לניו-יורק (בחלק הטרנס-אטלנטי) הוא של מטוס טוב.

ilanvag

New member
אז בוא נראה מה היה לנו כאן, ומי אתה:

1. אתה גס רוח ובוטה.
2. על ראש הגנב (כנראה) בוער הכובע. אני כתבתי הערה כללית ותמימה לאלעד. אתה לקחת את זה באופן אישי. מעניין למה...
3. אתה משחק אותה סגן אלוהים ("אתה בכלל לא יודע מי אני ומה אני..."), אבל מצד שני מתקמצן על 200 דולר, שבין השורות נראה די ברור שאין באפשרותך להוציא מהכיס.
4. ובהמשך לסעיף 3, בשביל לחסוך כמה גרושים, אתה מוכן לשלוח את אבא שלך דרך טיסה בחברה מעפנית, כאשר בדרך כלל יש אכן זמן המתנה מאוד ארוך במוסקבה (אני תמיד משלם כמה מאות דולרים יותר, בשביל לטוס עם קונקשן הכי קצר שיש, ובאחת החברות הכי טובות שיש... עניין של גישה לחיים)
&nbsp
אז הבנו מי אתה ומה אתה. שיהיה לך לבריאות, ובהצלחה בחיים עם הגישה שלך...

amot1

New member
לאילן ה"אמריקאי" המעודן והמנומס.

1) אתה חכמולוג שחושב שאתה חכם גדול, אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אין לי בעיה להיות גס רוח לאנשים שמרימים עליי את האף ואין להם כל כך על מה.
2) על ראש הגנב בוער הכובע- גם אם יביאו לאבא שלי חצי אמריקה הוא לפה לא יעבור, טוב לו בארץ ! אנחנו לא צריכים שום דבר אם אני רוצה אני מוציא לו גרין קארד בכמה חודשים ( אני אזרח הוא אבא שלי , אני מאמין שאתה יודע את התהליך כן ? אתה כזה ישראלי חכם , מהשופרע דשופרע של בוסטון )
3) אתה בכלל לא יודע מה אני לא אומר שאני מיליונר - אתה באמת לא יודע מי אני, וכן 200$ זה כסף שייזרק סתם לפח ( אתה אולי יכול לשלוח לי 200$ זה כלום הרי ? )
4) אירופלוט לא חברה מעפנה, אין קונקשן של ארוך! אפילו לא שעתיים ! עדיף על אל על עם השביתות שלהם
&nbsp
ולחברה שמעל רשמו טיסות לניו יורק, הטיסה תיהיה לוושינגטון אז יש הרבה פחות אופציות אם זה היה ניו יורק הרבה יותר קל למצוא טיסות נוחות, לדולס אין טיסות טובות מת"א! לא כולם נוחתים בניו יורק.
&nbsp
אילן אני קורא את ההודעות שלך בכמה פורומים שונים וההתנסות שלך כאילו שאתה איזה סר בריטי היא מעל ומעבר. אז אתה גר באיזה שכונה בבוסטון ומשלם רנט גבוה, זה ממש לא עושה אותך קרוב משפחה של המלכה אליזבת . יש אנשים שיודעים הרבה יותר טוב ממך הרבה דברים

carlimi

New member
נראה לי שהתכוונת ל-התנשאות?

ואם אתה יודע כלכך הרבה, מדוע אינך נמצא כאן כבדרך קבע לעזור, בהתנדבות לאנשים אחרים?
לפחות תנסה להראות טיפה של ההערכה.
אף אחד לא חייב לך כלום - אתה זה שבאת לפה והתחלת לשאול שאלות וביקשת עצות ועזרה, או שאני טועה?

ilanvag

New member
תודה רבה על המחמאה. באמת, לא בציניות

אם אני מתנסח כמו סר בריטי אז זו מחמאה אדירה עבורי, מודה לך מקרב לב

&nbsp
אגב, סתם בשביל הסקרנות - באיזה עוד פורומים אני פעיל?
אולי תגלה לי משהו שאני לא יודע, כי לא היה לי מושג שאני פעיל בעוד פורומים... (אלא אם אתה מדבר על הקומונה הקשורה לפורום הזה)

amot1

New member
למיטב זכרוני או קומונה או השקעות נדלן בארה"ב.

אחד מהשניים .
זה לא העקרון, תקופה מאוד אני קורא פה את התגובות שאתה מגיב לאנשים, פשוט אין לי זמן להתעסק עם השטויות והצביעות שלך זה הכל . אם אתחיל לתת לך קונטרות לכל השטויות שלך נסטה מהרעיון של הפורום ואני לא פה בשביל זה.
ואתה הרי עובד "היי טק" או משהו כזה שחושב שהוא האליטה של בוסטון, ברוקלין כן ?.
בגדול אתה כמו רוב כנראה כמו רוב הישראלים שמזמינים את השרות של החברה שלי ובמתווכחים על $200 שרות שאנחנו גובים כי רק באנו ל " 10 דק" .

גילוי נאות - יש לי חברה heating & cooling בניו אינגלד , ואני מכיר את רוב סוגם של הלקוחות , ואנשים מהסוג שלך ( ותרשה לי להיות "גזען" אתה בטוח לא כן ? ) אתיופים והודים תמיד עושים לנו את המוות על כמה דולרים

תדע לך שאני מאוד חריף אם אתה רוצה להמשיך את הוויכוח הסרק אני אתווכח איתך עד מחר בבוקר אם אתה רוצה. אני לא כמו רוב הטפישים פה שמעלים הודעה "איך אני מוציא גרין קארד לאמריקה"

xbuffalomen

New member
אתה מזכיר לי גורילה ממוצעת המתופפת על

מחזה בניסיון נואש לחפות חולשה... אתה אכן לא כמו כל הטיפשים - הצלחת לשלב טיפשות וגסות רוח כאחד ... תחת הכותרת "אני מאוד חריף" פחחחחח "חריף"

Nir and Beer

New member
דווקא התשובות של אילן תמיד לעניין

לא ידעתי שהוא סר בריטי וקרוב של המלכה , אני מתפעל!

John the Savage

New member
רוב הסיכויים שלא יעלו אותו על המטוס עם כרטיס לכיוון אחד

מבחינת רשויות ההגירה, אין חוק שאומר שצריך להיות כרטיס חזור, אבל העדר כרטיס חזור ידליק נורה אדומה. קצין ההגירה ישאל אותו לכמה זמן הוא נכנס וירצה לראות שהוא מתכוון לצאת בארה"ב בזמן. הרבה פעמים קצין ההגירה לא מבקש בכלל לראות כרטיס חזור. אבל אם הוא יבקש ואין לו כרטיס כזה, הוא יצטרך לעבור בדיקה יסודית יותר ולשכנע שיש לו תוכניות לחזרה.

הבעיה היותר רצינית היא התקנות של חברות התעופה. כלל הידוע לי ברוב חברות התעופה אם לא בכולן דורשים לראות כרטיס חזור עבור נוסעים עם ויזת תייר, ויש סיכוי גבוה שיסרבו להעלות אותו על המטוס ללא כרטיס חזור.

ובכל מקרה, לא הבנתי למה אתם מתעקשים על כרטיס לכיוון אחד. לרוב כרטיס לכיוון אחד יקר יותר מאשר כרטיס הלוך ושוב. אם תקנו לו כרטיס הלוך ושוב עם תאריך חזרה אחרי 6 חודשים, גם אחרי שתשלמו את הקנס של 200-300 דולר להקדמת הטיסה חזרה זה יהיה הרבה יותר זול מאשר לקנות שני כרטיסים חד-כיווניים. אז אני לא מבין מה הסיפור.

doronf65

New member
מנהל
כנסו זה חשוב

אני מנסה להבין איפה התחילה התדרדרות ובאמת חבל. החלטתי לא למחוק כמה הודעות ופשוט לנקות (ואגב כל לסתום לאנשים את הפה), כי חשוב לי שאנשים גם ילמדו מהשרשור הזה. אבל אני מבקש עכשו להפסיק את ניבולי הפה הללו.
&nbsp
ולנושא אחר, שאני כבר חושב עליו כבר זמן מה: עניין הניקים האורחים. יש לי הרגשה שיש אנשים שמנצילם את אופציית הניק האורח לרעה. אני בטוח שיש אנשים קבועים שמשתמשים בניק הזה כדי לומר דברים שלא היו אומרים עם ניק קבוע, או משתמשים בשני ניקים. בנוסף, הם מקבלים פריבילגיות שאין לקבועים: הם יכולים להופיע כמספר אנשים והם עוקפים חלק מאמצעי הניהול שלי (למשל לשגר להם אזהרות, לחסום אותם...) וגם מפספסים את היכולת שלי לדבר איתם בפרטי שהוא עוד אמצעי חשוב.
&nbsp
בשורה תחתונה: יש לזה תשובה. אני יכול לסגור את הפורום מכתיבה לניקים אורחים. כך, לא תתאפשר כתיבה בפורום ללא רישום. אבל זה ימנע את הברכה של אורחים מזדמנים שלעיתים מתחילים כך והופכים קבועים, וימנע מאיתנו לעזור להרבה מזדמנים.
&nbsp
ולכן:
1. אפרסם את ההודעה הזו גם בנפרד, אני רוצה לשמוע גם מה דעתכם.
2. אני מזמין ניקים זמניים "ותיקים" לעבור לניק קבוע. אני מבקש מניקים זמניים לא להשתתף בויכוחים אלא רק לשאול שאלות ולהתנהג כאורחים. אם נצליח להוריד את הניצול לרעה נוכל להמשיך עם מדיניות הכנסת האורחים.
&nbsp
דורון

למעלה