לאילן ה"אמריקאי" המעודן והמנומס.
1) אתה חכמולוג שחושב שאתה חכם גדול, אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, אין לי בעיה להיות גס רוח לאנשים שמרימים עליי את האף ואין להם כל כך על מה.
2) על ראש הגנב בוער הכובע- גם אם יביאו לאבא שלי חצי אמריקה הוא לפה לא יעבור, טוב לו בארץ ! אנחנו לא צריכים שום דבר אם אני רוצה אני מוציא לו גרין קארד בכמה חודשים ( אני אזרח הוא אבא שלי , אני מאמין שאתה יודע את התהליך כן ? אתה כזה ישראלי חכם , מהשופרע דשופרע של בוסטון )
3) אתה בכלל לא יודע מה אני לא אומר שאני מיליונר - אתה באמת לא יודע מי אני, וכן 200$ זה כסף שייזרק סתם לפח ( אתה אולי יכול לשלוח לי 200$ זה כלום הרי ? )
4) אירופלוט לא חברה מעפנה, אין קונקשן של ארוך! אפילו לא שעתיים ! עדיף על אל על עם השביתות שלהם

ולחברה שמעל רשמו טיסות לניו יורק, הטיסה תיהיה לוושינגטון אז יש הרבה פחות אופציות אם זה היה ניו יורק הרבה יותר קל למצוא טיסות נוחות, לדולס אין טיסות טובות מת"א! לא כולם נוחתים בניו יורק.

אילן אני קורא את ההודעות שלך בכמה פורומים שונים וההתנסות שלך כאילו שאתה איזה סר בריטי היא מעל ומעבר. אז אתה גר באיזה שכונה בבוסטון ומשלם רנט גבוה, זה ממש לא עושה אותך קרוב משפחה של המלכה אליזבת . יש אנשים שיודעים הרבה יותר טוב ממך הרבה דברים