כרטיס למחלקה ראשונה

א ו ר בת

New member
כרטיס למחלקה ראשונה

(סיפור "חינוכי" שהושמע השבוע באחד מערוצי ה"קודש"): עובר אורח שעבר על יד פסי רכבת תפס ברגע האחרון מישהו שעמד על הפסים (כי שמע את צפירת הרכבת המתקרבת וחשב שזו צפירה של יום הזכרון...). מנהל הרכבת הודה לאיש על הצלת החיים והציע לו אחד משלושת הצ'ופרים: נסיעה לכל החיים ברכבת במחלקה ראשונה שזה אומר כסאות מרופדים בריפוד הכי יוקרתי המאפשרים נוחות מירבית, מיזוג אויר מעולה, מזנון מעולה, ריח משכר בקרון ... השני היה כרטיס במחלקה שנייה – כסאות קצת פחות טובים, מאוורר במקום מזגן וכו'. האפשרות השלישית היתה כרטיס במחלקה עם כסאות עץ ישנים, בלי מיזוג, בלי שתייה. וכמה עולה ? שאל המציל. חינם, ענה המנהל. חינם ? מחלקה ראשונה ! בודאי ! נטל המציל את כרטיסו ונכנס לרכבת. במחלקה ראשונה היה כמעט ריק...שקט...השתעמם. עבר למחלקה השנייה – כמה זקנים מחוברים לקטטר...לא נעים. עבר למחלקה האחרונה... המולה. אנשים עם קעקועים, עגילים, רעש, בלגן, מוזיקה. החליט שפה הכי מעניין וזו המחלקה המתאימה לו. המשיך בנסיעה. לאחר זמן מה הגיע המבקר...כל נוסעי הקרון נכנסו מיד מתחת למושבים בכדי שלא ייתפסו... כשבקש המבקר לראות את כרטיסו של מיודענו המציל תמה: הרי יש לך כרטיס במחלקה ראשונה ! איך אתה לא מנצל אותו !? למה אתה נמצא פה בין ההמון הזה שזוחל מתחת לכסאות ? וחידה למי שהגיע עד הלום : מי הם נוסעי המחלקה הראשונה ומי הם נוסעי המחלקה הירודה ?

Vdrums

New member
מן הסתם המחלקה

עם הרעש וכו' זו המחלקה הנמוכה...

אם הנמשל הוא אותו נמשל...

שאני חושב עליו(מן הסתם אני צודק כי זה קשור לפורום), זאת ללא ספק האלגוריה הכי מטומטמת שקראתי בחיים שלי. ואגב, "(כי שמע את צפירת הרכבת המתקרבת וחשב שזו צפירה של יום הזכרון...)."-מצחיק, אבל עלוב. באמת עלוב. כבר אמרו כאן שלא מתרגשים מערוצי ה"קודש", אבל בכל זאת, רוב(אם לא כל) הדתיים\חרדים שנמצאים פה הם קצת מעבר ל"עמך", וה"עמך"-אוהב את זה. לתשומת לבכם...

א ו ר בת

New member
אתה צודק.

יחד עם זאת באותם ערוצים מתארחים תדיר חברי כנסת חרדים וכן רבנים, שחלקם מוכרים אפילו לי, כך שאי אפשר להגיד על הערוצים האלה שהם משהו שולי ולא רלבנטי.

מתנדב

New member
אור, סתם שאלה לי אלייך, איזה ערוץ

קודש את שומעת? ומה יש לך מערוצי הקודש?

lala897

New member
מתנדב זה פשוט עושה לה טוב-

זה השעשוע שלה- לכל אחד יש את שלו , נכון? אז היא מקשיבה ואומרת וואלה איזה מעצבנים החרדים האלה! ואז טוב לה על הלב היא הוציאה את כל הכעס. תרפיה טובה. יש אנשים שזה עובד עליהם טוב, מרגיע אותם. אני אישית מעדיפה מסז' טוב. אבל לכל אחד יש את הדברים שמרגיעים אותו. כאילו הלו?!?! תעשו טובה- מי מקשיב לערוצי קודש??

מתנדב

New member
אין לי שום בעיה עם זה.....

היא יכולה להוציא כאן את העצבים שלה בכייף....

lala897

New member
הרבנים מוכרים אפילו לך?

אם את מקשיבה כ"כ הרבה לערוצים האלה אז את בטח מתמצאת בענין הרבנים הרבה הרבה יותר טוב ממני.

lala897

New member
וואו אור-

את נראה לי אחד האנשים היחידים שאני יודעת שמקשיבים לערוצי הקודש... מה הבעיה שלך? תלכי על משהו יותר עם רמה.

מתנדב

New member
גם אני מאזין הרבה לרדיו חרדי....

שזה רדיו קול חי, אני משוגע בטירוף על התוכניות שלהם, מי שלא מאזין להם מפסיד... ובפרט בשעות הצהריים, בשעה 13:15 יש תוכנית יפה שמדברים שם הרבה שיחות עם דתיים וחילונים, הרבה חילונים עולים לשידור גם, ואחרי זה את התוכנית היפה של מנחם טוקר, ובשעות אחרי הצהריים גם יש תוכניות יפות, חבל על הזמן זה תחנה על רמה....

lala897

New member
לא מכירה את התחנה אבל

כדאי לך שזאת לא תהיה התחנה שבה היא שומעת את הסיפורים האלה כי אם כן.. אכלת אותה

מתנדב

New member
אני בטוח שזה לא בתחנה הזאת

היא שומעת.... אבל נחכה לה שהיא תגיד לנו וחוץ מזה שהסיפור שהיא סיפרה זה בכלל לא כזה גרוע כפי שאת חושבת, זה סיפור יפה ומשעשע....

lala897

New member
משעשע?

לדעתי הוא די מטומטם. לא יודעת למה אבל זה מעלה לי אסוציאציה של שטיפת מח. או שולי פשוט נהיה לי פרנויה(או איך שכותבים את זה) משטיפות מח.. whatever.

מתנדב

New member
אותי זה משעשע....

כשאני שומע סיפורים כאלו, אני אומר לעצמי עוד סיפור משעשע ששמעתי בחיים, שמעתי כל כך הרבה סיפורים, נשמע עוד אחד לא יזיק...

lala897

New member
../images/Emo8.gif

אני יכולה להמציא לך עוד כמה כאלה בכיף.

מתנדב

New member
למה לא....

תמיד נחמד לשמוע סיפורים משעשעים... אבל חכי חכי שתשמעי את הסיפורים שלי

למעלה