כרטיס למחלקה ראשונה

lala897

New member
אתה יודע תביא כמה עסיסיים

עם דיבוקים וענינים שיהיה גם מתח..

מתנדב

New member
משהו מתח כרגע לא עולה לי בראש....

אבל אני אספר לך משהו נחמד... היו שני שכנים אחד ערבי ואחד יהודי, לערבי נפל 100 שקל בתוך החצר של היהודי, הערבי מגיע לחצר של היהודי ורוצה לקחת את הכסף שנפל לו, היהודי טוען שזה ברשות שלו, וממילא הכסף שלו ולא של הערבי, הם מתווכחים למי שייך הכסף, עד שלבסוף היהודי מציע פשרה, ואומר לערבי תשמע בא נעשה דבר כזה כל אחד יתן בעיטה לשני ומי שיקום הכי מהר מהבעיטה הכסף יהיה שלו, הערבי מסכים לפשרה הזאת היהודי אומר אני יתחיל הראשון, היהודי צועד 5 מטרים אחורה, ובא בריצה כלפי הערבי ונותן לו בעיטה כזאת שהוא השכיב אותו לרצפה ל 4 שעות, אחרי 4 שעות הערבי קם, ואומר ליהודי עכשיו תורי, היהודי אומר לו אין צורך קח את המאה שקל שלך וצא החוצה....

lala897

New member
אני פשוט ממציאה- זה לא בעיה:

אישה אחת באה לרב מחורינר(אל תשאלו אותי איפה זה) ואמרת לו:"הרב, יש לי דיבוק בבטן אני שומעת כל מיני קולות, החטא שוכן בתוכי" אז הרב נובח עליה:" מה החטא שלך?" אז היא אמרה לו:"הבן שלי התחתן עם גויה(אפרופו השרשור שלמטה)" , "רוצי 20 פעמים סביב לנהר זה יכפר לך על החטא ואח"כ תבואי אלי ואני יוציא את החטא מתוכך ואז נוכל לראות במה חטאת" טוב, האישה רצה ורצה והרב בינתיים מכין מטאטא ונורות אדומות. האישה מגיעה מתנשפת כולה. הרב מורה לה לשכב על הספה, הוא מכבה את האור, מדליק את האורות האדומים ודופק במטאטא 3 פעמים על הרצפה. פתאום (וזה המתח) שומעים צעקות ונאקות מתוך הבטן ויוצא מין כתם שחור ענק - אז הרב לוחש לכתם :"מה עשית" והכתם בוכה:"רק נסעתי במחלקה הירודה במטוס0 זאת עם הקעקועים והרעש" הרב נפנף במטאטא 5 פעמים לכל צד והכתם התחיל להתמוסס. האישה קמה מבוהלת ורצה ישר לקברי צדיקים לארגן תפילה המונית על בנה. מה המוסר השכל? וואלה תמיד ידעתי שיש לי דמיון פרוע..

lala897

New member
הי, אור בת זה יותר מענין מהסיפור

שלך. אולי תתקשרי לערוצי הקודש ותצעי להם לספר את זה?

א ו ר בת

New member
עצוב

שאתה חושב שזה משעשע. אני שומעת את מה שאני קולטת ברכב שלי: קול(כל?) האמת ורדיו 10.

פלסטיק

New member
עצוב שיש כאלה שמאמינים בסיפורים ../images/Emo10.gif

ובכל ליבם בדיוק כמו הסיפור על הדג המדבר והמסוק הנופל

tamarhp

New member
מסוק נופל?

וד"א - החרדים בעצמם לא מאמינים בדג המדבר.

פלסטיק

New member
בעיקר חוזרים בתשובה מאמינים

תכנסי לפורום ותראי כמה הם נפעמים מהסיפור המופלא
והמסוק? עוד סיפור שיקרי מחבת"י ידוע. תחסכי לי את החזרה עליו (כבר כתבתי עליו פעם בפורום).

tamarhp

New member
אממ..

1. כי הם עדיין לא מבינים ממש.. 2. מה הסיפור? תוכל לתת קישור? ובכל מקרה לא צריך להאמין לכ-ל דבר.

פלסטיק

New member
חסרים סיפורים?

תבקשי מכל מי שהיה בכנס של מחב"ת והוא יתרום לך עשרה ונכון, בהחלט לא צריך להאמין לכל שטות בהזדמנות אני אעשה חיפוש בפורום ואתן לך לינק אל הסיפור

למעלה