כרטיס לפול מקרטני בתפוז
אנשים

פלאפאל

New member
הם לא צוחקים מאז שמייקל ג'קסון אנס אותם.

(בסוף הוא יצא זכאי במשפט ההוא. הנה הנהלת תפוז, זאת לא הוצאת דיבה)

Devils Pet

New member
"זה כמו הבחירות לנשיאות ארצות הברית

נשאר לנו להחליט בין זקנה לבנה, לגבר שחור. החלטה שמייקל ג'קסון עושה כל בוקר." יחי ג'יי לנו.

Silver Tongue

New member
לא צוחקים על מייקל! ../images/Emo46.gif

נכון שהוא מכוער והכל, אבל יש לו שירים נחמדים.. למרות שאני שומעת רק את הכאברים שעשו לו XD

פלאפאל

New member
הוא ממש מגעיל >_<

הוא גנב לפול מקרטני (ויוקו אונו) את הזכויות על השירים של הביטלס, הוא החליט שהוא שונא יהודים והתאסלם, הוא העליב את אורי גלר (שנכון שהוא מעפן, אבל הוא ישראלי ולכן רק לנו מותר להעליב אותו!) והוא גנב את הזכויות על השירים של הביטלס ומסחר אותם למוות, וזה אחרי שהוא גרם לפול מקרטני לבטוח בו שלא יעשה את זה!!!~*)(@&!)#*!_!(+! קקי שכמוהו. אה, והוא גם קרא לבן שלו בלאנקט ._. ועוד יצא זכאי במשפט על התעללות בילדים.

Fall Out Liel

New member
יש לו שלושה ילדים ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אחד הוא העיף מהחלון [נו, התינוק שהוא שם עליו שמיכה והחזיק אותו מעל המרפסת], אחת בלונדה כזו ועוד אחד. איזה מישהי שמנה ומכוערת תחת התחתנה איתו [איזו הפתעה
] אבל הם התגרשו
. פעם ראיתי בE תוכנית עליו, ת.ת שכמותו! הלך לחנות ש/ל יצירות ובלה בלה כזה ופשוט התחיל להצביע ולהגיד "אני רוצה את זה, ואת זה, ואת זה. כמה זה עולה? חצי מיליון דולר? לא יקר" ><

פלאפאל

New member
לגדול קוראים פרינס מייקל הראשון

ולשני קוראים פרינס מייקל השני, אבל כדי להבדיל בניהם הם קוראים לו בלאנקט (שמיכה)

עשיתי פעם סיאנס

דפוק לגמרי כל כמה דקות היה מישהו חכם שהזיז תאצבע ועשה "בו"

Silver Tongue

New member
XDDD

אני עשיתי סיאנס והיה רשום שאם יש ריח מסריח לעזור את הכל מיד.. וכמובן שהיה ריח מסריח.. אבל נראה לי שזה היה מי שישב מולי XDD

חחחחחחח

זה דפוק רצח D: ועוד באמצע כזה היה מישהו שהתעטש ממש חזק וכולם קפצו ואני רק צוחקת D:

למעלה