כרטיס מסך

כרטיס מסך

יש לי מחשב ישן אבל פועל מעולה
יש בו מעבד אינטל I7 2600 לוח אם אינטל .
השאלה שלי היא .
אים אתקין כרטיס מסך שתומך ב4K . האים התמונה תהייה 4K . כמובן שזה צולם ומשודר ב4K . אני צופה בTV 50 אינצ' 4K .
תמונה מעולה בFHD בשלט של הTV אני לוחץ OK . המסך מראה כמה רזולוציה . משודר אלו . האים צריך שכול השרשרת תהייה 4 K . מעבד.לוח אם .
מה דעת המומחים . אם אשפר עם נימוקים טכניים
תודה לעונים

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
כרטיס מסך יעלה לK4 בתנאי שהספק מתאים

פשוט כי התצוגה תהיה ממנו ולא מהכרטיס הגרפי של המעבד עצמו. כרטיס זול של 400 ש"ח יעשה את העבודה ללא בעיה. לוח אם מזמן לא קשור..הזיכרון בסדר המעבד מספיק חזק ..בעצם כל הבעיה זה הכרטיס הגרפי. כמובן יש לוודא כי ספק הכוח מספיק חזק להפעיל את הכרטיס החיצוני הנרכש...

יחד עם זאת הגיע הזמן שאם אתה כבר קונה קנה מערכת חדשה לעוד כמה שנים טובות ותתקדם בכל הפרמטים של מחשב בכמה וכמה וכמה רמות...

לפי דעתי אז כך

יש לוחות אם . שהרזולוציה שלהם היא עד FHD
ויש לוחות אם חדשים מעבר ל4K רזולציה . למה ???
יש גם מעבד שהוא 4K . למה
הכול אני ראיתי מקריאה בנתונים של המוצר
האות היוצא מהאתר האיטרנט הוא 4K . האים האות העובר בלוח האם
עד כרטיס המסך . הנתונים הם 4K או רק FHD . כך שהכרטיס לא נותן כלום . כי בכניסה שלו . האות הוא לא 4K .
האים הבנתם אותי מבכינה טכנית
הדבר דומה ליצפות בסרט שחור לבן. בTV 4K .
בעניין הספק זה מובן . צריך בסביבות 500W
האים מישהוא ניסה . את זה עם כרטיס . ובדק שיש שינוי לטובה
תודה לעונים
הטכנאי קרמר

לגבי מחשב חדש

המחשב הזה מספק אותי . לגלישה . ושליחת פקסים וורד
אני לא משחק במישחקים כבדים כמו הנכדים שלי
אני רוצה להעלות את איכות התמונה שיראו את השערות באף . בבנות המיסקנות שאין להם כסף ליקנות בגדים בחורף .

frankthe

New member
הסבר

בעבר היו כרטיסי מסך על לוחות האם, למעבד לא היה קשר לעיבוד גרפי ולכרטיסי מסך.
במהלך השנים חלה התפתחות והמעבדים מכילים בתוכם מעבד גרפי כלומר כרטיס מסך מובנה.
כל מעבד - תלוי דגם, דור, סוג - שיש לו כרטיס מסך נותן איכות תמונה בהתאם להתפתחות.
ברגע שאתה מתקין כרטיס מסך למחשב - כרטיס המסך המובנה במעבד מאבד מהאפקטיביות - אתה לא משתמש בו אלא בכרטיס המסך.

לא עניתה לי על השאלה

בכניסה לכרטיס המסך החיצוני . האות הניכנס הוא 4K או FHD ?
זה שהכרטיס מבטל את הכרטיס המקורי אני יודע .
אולי בלוח אם שהנתונים שלו הם עד רזולציה 4000 MH רוחב הפס הוא יותר רחב . ואז מגיע אות 4K לכניסה של הכרטיס החיצוני
אני מבין את רוחב הפס בתור טכנאי . הרי כרטיס המסך לא מחובר לאינטרנט . אלה לוח האם המעבד . ובסוף כרטיס המסך
צריך להיות הראשון להתקין כרטיס מסך 4K וליבדוק את התוצאה

HelpSupport

Active member
למה קשה לך לענות ...

הזול ביותר מעל 900 ש"ח.
&nbsp
מהו דגם לוח-האם במחשב שלך ?
מהו דגם הספק כוח שם חברה וכמה W ?

בKSP

ראיתי מתחיל ב500 ש"ח .
לוח אם אינטל . דגם לא רשמתי . כך שלא יודע . מיתעצל ליפתוח
ספק 500W .
כול מרכיבי המחשבים הם תוכים. יודעים להרכיב מחשב . הכול פלגים . כך שאין אפשרות ליטעות
אף מרכיב לא למד/קרא . על נתונים טכניים . של המוצר . על רזולציות . על נתונים . איך פועלים הכווצים . אני כטכנאי אנלוג . למדתי איך לימדוד נתונים . תדרים ועוד . הייתה לי מעבדה לתיקוני TV סטראו ומגברים . כך שאני מכיר את הבטנוכו של כול מכשיר . היום כרטיס קול הלך . זורקים קונים חדש . אולי אצל היבואן יושב טכנאי שמתקן ציוד טכני של מחשב . ולו יש את התשובה .

לוח האם ניקנה

בשנת 2011 כך שאז לא חשבו על 4K . לכן לא מאמין שהוא מתאים ל4K . בדיסק ההתקנה כתוב DH67BL אולי זה אומר משהוא על לוח האם

HelpSupport

Active member
כל השאלות ששאלתי מתייחסות לשילוב של כל הרכיבים ...

קח בחשבון שעל תגובה שלך "מיתעצל ליפתוח" לא תקבל ממני תגובה כלל, אבל אם כבר אני מגיב אז קבל תשובה.
במידה והלוח שלך מתוצרת אינטל מדגם DH67BL - חריץ ההרחבה של PCIe מתאים לכרטיס מסך הזול ביותר שיתן לך רזולוציה עבור 4K.
ספק הכוח של 500W מתאים, אבל השאלה אם יש לו חיבורים מתאימים לכרטיס המסך, מאחר וכרטיס המסך צריך חיבור לספק הכוח עם חיבור מיוחד של 6 פינים ל- PCIe.
רק הכרטיס עצמו צריך 120W.
לכרטיס יש יציאת HDMI 2.0b (חייב עבור 4K).
לזה תוסיף רכישת כבל HDMI המותאם לגירסה 2.0, אחרת לא תהיה מסוגל לראות ב-4K.
וזה כרטיס המסך הזול ביותר המתאים לדרישה שלך עבור 4K ->
https://is.gd/46UoUF
&nbsp
בהצלחה.
&nbsp

HelpSupport

Active member
וישאר לנו עודף

מחשב חדש

הרכבתי . יצא בערך 3500 ש"ח .
יציאת המחשב שלי כיום עוברת דרך רסיבר דנון . של קולנוע ביתי . והרסיבר מוסיף המון לאיכות התמונה . ישירות לTV איכות התמונה פחות טובה .
אני צופה במסך 50 איצ' . ניראה לי נלך על כרטיס מעט יותר זול . לפי ההמלצה של הכותב מילמעלה

תודה על התגובה

אז כך .
כבלHDMI יש לי מעולה . כי אני צופה בנוטפליקס ברמה הגבוה ביותר . באמצעות ממיר חיצוני RUKO באיכןת UHD . 2.2 משהוא .
וגם ערוץ אחד מטורקיה . באיכות 4K . המונדייל הייה ממש משהוא באיכות התמונה . ציפיתי לאולמפידה ב4K . בסוף אין
את המיספר של לוח האם . העתקתי מה דיסק של הדרייורים
תודה על המידע

קניתי **********************

והיתקנתי את זה https://ksp.co.il/?uin=40057&select=&txt_search=כרטיס מסך
והרי התוצאות : על WIN 10 לא ניתן להתקין . על האריזה כתוב שכן . על WIN 7 מותקן . אבל... הרזולוציה היא 1920**1080 . כמובן שהיתקנתי את הדרייוורים .
מה שמעניין שמערכת הפעלה לינוקס . כן מגיע לרוזלוציה 3840*2160 האותיות מאוד קטנות . אני לא מבין הרבה בלינוקס . לא מסוגל להגדיל את הדמיות /אותיות.
מערכת הפעלה . מזהה לבד את כרטיס המסך . גם את הדיסק לא ניתן להתקין בלינקוס .
מאופן כללי איכות התמונה שופרה . אבל בFHD . פיתרונות לאלוהים

מה זה DP

מיציאת המסך . מעביר קטן לכבל HDMI שהייה כול הזמן מחובר
מה שמעניין שבלינוקס . יש 4K ב2 תוכונות שונות . למה ?
אז איך לחבר ? בנתיים מחשב חדש לא בא בחשבון

למעלה