כרטיס מסך

מה זה הקובץ הזה ?

זה קובץ הנימצא בדיסק . או שהוא לWIN 10 שלא נימצא בדיסק ?
יש לי דיקס דרייורים שצרפו למיתקן

יכול להיות .

שהדיסק התקנה של 10 הוא 32 . לכן לא עולה לי . כרגע אני עם WIN 7 גולש
והלינוקס זה 64 הוא כותב בזמן ההתקנה
אכשו היבנתי את הבעיה . נשיג 10 64 ביט איך שהוא

התקנתי . ואין 4K

התקנתי WIN 10 -64 ואין 4K אולי ביגלל שהזיכרון בפנים הוא 4M .וצריך להרחיב ל16M מה דעת המומחים ??? תודה לעונים

HelpSupport

Active member
התכוונת 4GB - אז לא ...

את הקובץ שנתתי לך בקישור הורדת והתקנת ? &nbsp המתאם שלך שבין הכרטיס לכבל האם הוא מתאים ל- 4K ? &nbsp https://is.gd/u8XIDN &nbsp כבל ה- HDMI תומך ב- 4K ? &nbsp DP=Display Port

התקנתי מהדיסק

ננסה להתקין את הקובץ ששלחתה שמצורף לכרטיס . בחרתי 64 . לא ניסיתי . מיד ננסה . לא שייך למתאם . כי התוכנה כותבת . שזה רק 1920 . אני לוחץ על יותר גבוה . הלחצן לא עובר בלינוקס . התוכנה כן מזהה . את ה4K . אבל אני לא מיסתדר עם התוכנה . תודה . על ההיתיחסות

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
קנית כרטיס עריכה לא כרטיס מסך רגיל !!

למה אתה מסבך הכל ? אני לא מבין כרטיס מסך Asus GT 1030 Low Profile 2GB GDDR5 HDMI DP PCI-E 395 ש"ח בKSP היה מותקן לך ומציג הכל וזהו... תהיה בריא..ואם יש לך אפשרות להחליף רוץ ועשה .

אבא שלי המנוח הייה אומר

תלמד לנגן על הזקן של אחר . הבעייה אצלי שאני לומד על בשרי הכול. בהרבה תחומים . באתר של KSP זה מתואר . ככרטיס מסך . ולא ככרטיס עריכה ולפי מה אתה קובע שזה כרטיס עריכה ? להחליף אין סיכוי . . מה זה כרטיס עריכה . ומה זה שיך ל4K לפי הנתונים שהוא יכול להציג. כמו בלינוקס . אני עוד לא מרים ידיים . נלמד ונתקין

גם כרטיס עריכה

צריך ליראות את התמונה ב4K ולערוך אותה . הרוזלוציה לא שייכת . לעניין העריכה . דווקה עריכה צריכה להיות בתמונה הטובה ביותר . אולי זה ביגלל לוח האם. או זיכרון לא מספיק . יש רק 4G אולי מחר נגדיל ל16G

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בכל מקרה יש דרייבר

&nbsp בקישור &nbsp https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/110264/en-us &nbsp זה שמו על כל מקרה Quadro Desktop/Notebook Driver Branch 340 U14 &nbsp מתאים לווינדוס 10 ולכרטיס שלך , אמור לתת את כל הרזולוציה &nbsp גם עם 4 גיגה זיכרון ..אין בעיה שם יש לך I7 זה מתאים..ככל הנראה זה רק להתקין דרייבר נכון ולהגדיר נכון זה הכל. &nbsp ולידיעה הכרטיס הגרפי NVIDIA Quadro P400 מנצל את הארכיטקטורה של NVIDIA כדי להאיץ באופן דרמטי יישומים מקצועיים. אתה צריך היית כרטיס " רגיל " כפי שהבאתי...היה יותר פשוט ונכון לך . &nbsp לסיכום תתקין את הדרייבר שנתתי ואמור להיות לך כל הרזולוציה בווינדוס 10 ..

זה לא נותן כלום

המערכת כותבת אין כזה מיתקן . יש דיסק מקורי. התקין את הכווצים אבל לא הולך יש לי 3 מערכות לינוק. בשלושתם . התוכנה מזה את הכרטיס . ורואים 4K מצויין . משהוא סתום בWIN שלא משחרר . נחפס הלאה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
במנהל ההתקנים הוא קיים אני מניח

&nbsp לך לשם עם הדיסק של הדרייבר אתר את הכרטיס תחת מתאמי תצוגה עשה לו מקש ימני עדכן , בחר מהמחשב שלי ונווט אל ההתקנה ..זה אמור להתקין את הדרייבר בווינדוס 10 ויותר טוב פשוט להתקין מן האתר עצמו מעודכן . על פניו אין כל סיבה שלא יותקן ויציג את הרזולוציה יש לו אפילו יכולות גבוהות יותר משלך...משם זה לבחור רזולוציה במסך הנכון וזהו.

תודה לכול העוזרים

ננסה וניראה מה יצא . נעדכן אותכם גם כך חל שיפור טוב באיכות התמונה שבת שלום

ל ס י כ ו ם

לפי דעתי הבעייה נעוצה בלוח האם . לפי הנתונים של אינטל. של לוח האם . אין לו כימעט רזולצויה . בנתונים לוח אם דומה עם סוקט 1155 . https://www.ebay.com/itm/Original-ASUS-P8Z77-V-LX2-Intel-Z77-Motherboard-LGA-1155-DDR3/282204918109? ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2648 יש לו כבר רזולוציה עד 1300 או משהוא . דרכו ניתן כבר לראות 4K הלוח הוא צוור הבקבור . לכרטיס המסך . לא מגיע אות 4K . אז איך הוא יראה 4 K בלינוקס זה עושה קיצר דרך כניראה

מסקנה

התיקנתי אות WIN7 הטוב ביותר 64 . ואותה תוצאה . רק FHD . 4K לא נותו מסקנה שזה מלוח האם שלט תומך ב4K . ועוד 2 פורומים טענו . שזה יעבוד . בסוף לא עובד . אני כרגע כותב מWIN7 . אבל יש שיפור בתמונה יותר נעימה לעיין

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
המסקנה שלך כולה טעות

&nbsp אם בלינוקס נתן 4K אתה כתבת אז למה שלא יתן בווינדוס זה אותו לוח אם וחומרה &nbsp המסקנה היחידה שקנית כרטיס מסך לא מתאים ואתה לא מצליח להתקין דרייברים או לתפעל את ווינדוס שיציג 4K אדון טכנאי קרמר תביא מישהו שמבין קצת במחשב שיסדר וזהו..טכנית מעשית זה בהחלט אפשרי!

מר ירון תיראה !

לי הייתה תחנת כבלים פרטית מהגדולות בחיפה . בשנת 1984 כבר הייה לי מחשב . להריף כתוביות של שמות הסרטים על המסך אצל הצופים . הייה לי מחשב קומודור זיכרון 3 K . ליפני קומודור 64 . . שהיה משוכלל אז ומאז החלפתי כול כמה שנים מחשבים . עוד הייה לי מחשב עם דיסקט . שמעלה דוס . למה בתוכנה לינוקס כן רואים 4K כי . כאשר אני מתקין את התוכנה לינקוס היא מזהה את :הסורק ומתקינה אותו . את המדפסת ומתקינה אותו . משWIN 10 לא עושה . כניראה שהתוכנה מזהה שחסר משהוא בלוח האם . והיא מתקינה את החלק החסרים בקווצים . אני טכנאי אנלוג . תיקנתי עשרות מערכות סטראו וTV הייתה לי מעבדה . בישוב טירת כרמל . לא מבין הרבה בדגיטל . גם אתה לא נותן פיתרון . אני התקנתי עשרות תוכנות ודרייורים . כך שלהתקין דרייוור לכרטיס זה צחוק ילדים . אם אני יביא מומחה למחשבים . שיגיד שחסר בלוח האם קובץ מסויים . שצריך להוריד מאתר אינטל . מה שנימצא בתוכנת לינוקס . זה כבד עלי . אגב יש לי מחשב נוסף הפועל עדיין על XP רק להנהלת חשבונות . מה דעתך שכתבתי ?

מר ירון

אתה כותב : שקניתי כרטיס לא נכון . נמק הסבר מה קניתי . ומה הייתי צריך יקנות הסבר טכנית . בנתונים. ולא בנילה אחת "קית כרטיס עריכה " מה זה כרטיס עריכה . ומה הא שונה מכרטיס מסך רגיל. כתוב נתונים טכניים . ולא מילים חסרי תוכן רק הטכנאי קרמר

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
כתבתי לך הכל רק דבר אחד נשאר

&nbsp לך לטכנאי אמיתי שיעמוד מול המחשב שלך ודי להתיימר להיות מבין גדול ולשאול כל צעד מה עושים...הבאתי לך כרטיטס אחר הבאתי לך הסברים ואחרים גם &nbsp הבעיה היא אצלך במערכת ווינדוס עצמה או באי ידיעה שלך לתפעל אותה. &nbsp במחינתי עיניין סגור מיצינו כל אפשרות לעזור .

טכנאי אמיתי ??? יש ביכלל דבר כזה ?

יש חשמלאי מוסמך לומד כמה שנים . מקבל תעודה ורישיון ממישרד העבודה . להרכיב מחשבים זה שטיות הכול כרטיסים . יש תקלה מחליף כרטיס וזהוא . טכנאי יגיד לך . ביקור עולה 200 ש"ח . יגיע יספר סיפור המחשב ישן . קנה חדש . ויגבה 200 ש"ח מימך . בכול חיפה אני לא מכיר בעל הסמכה . לטכנאי . יש ביכלל תעודה לטכנאי כזה ? נעדכן תודה לך בכול זואת על העזרה ביי קרמר

למעלה