כרטיס מער

כרטיס מער

שהבנתי מחברה שלי שיש אתר מיוחד בו ניתן לצפות בתעודת הסמכה שניתנה לך, משום שעשיתי קורס מערים ועדיין לא קיבלתי את התעודה שלי. מישהו מכיר?

תעודת הסמכה מקבלים בין חצי שנה

לשנה מיום סיום הקורס כך או כך אין אפשרות לבדוק תעודת הסמכה באינטרנט ובכלל בשביל מה חברה שלך צריכה לבדוק כל הזמן את ההסמכה שלה?

tapuach

New member
למה? והאם מותר לעבוד ללא הת. הסמכה?

למה הנפקת תעודת הסמכה לוקחת כל כך הרבה זמן ?

על מנת שלא יעשה שימוש לרעה

קיימים אנשים שעוברים את הקורס מתנדבים בטענה שהם מעוניינים להתנדב וברגע שמקבלים את התעודה הולכים לעבוד במקצוע ולא נותנים את שעות ההתנדבות. אם המדריכים שלך בקורס או את מלאתם טופס רישום לתחנה ושילמת ביטוח עדכני לשנת 2005 מכאן שאת יכולה להתנדב ללא בעיות. ועדיין אגב לא ענית על שאלתי

tapuach

New member
זה נראה לי לא צודק

בגלל אנשים מסויימים, שברגע שיקבלו את התעודה במילא יפסיקו את התנדבותם אם זאת המטרה שלהם, שאר המתנדבים לא יקבלו את התעודות שמגיעות להם במשך כחצי שנה - שנה. אני יודע שממשטרה כל מתנדב חייב להחזיק עליו תעודה בכל זמן, ובמידה והוא מסיים את התנדבותו/נגרע או כל דבר אחר, הוא מחוייב להחזיר את התעודה בכל מקרה. "ועדיין אגב לא ענית על שאלתי" שאלת אותי משהו ?

מיכאל דווקא הם צודקים .

כפי שידוע לך גם אני עובר קורס במד"א גם אני עברתי את מה שאני הייתי צריך לעשות. יש הבדל בין מד"א למשטרה זה לא אותם חוקים. 1- בהגיעתך לבסיס הפעלה אתה נרשם ביומן עובר את כל התהלכים רגילים. 2-שאתה נרשם כמתנדב חדש עליך למלא א- טופס הרשמה למשא"ז בהם בודקים לך עבר רפואי אם יש לך רישום פלילי. או הסתבכת בכל מני דברים. ב- לאחר שאושרת באק"מ בתחנה עליך לעבור השבעה בתחנת משטרה בפני קצין. ג- אתה מקבל תעודה זמנית עד שמנפיקים לך תעודה חדשה. 2- ברגע שאתה נגרע מבסיס ההפעלה עליך באופן מיידי להחזיר כל פרט משטרתי אשר נמצא אצליך כולל תעודת מתנדב. לסיכום. כפי שציינתי את כל הדברים הבאים למעלה אלו הנוהלים זה מה שצריך לעשות. אין לי מושג איך זה עובד במד"א אבל בתור חניך כרגע אני בטוח שאני נמצא בידיים טובות ותומכות כמו שהמדיכים נותנים את הנשמה שלהם בשבילנו ככה אני בטוח שאני אתן את כל כולי בשבילי . במידה ואני לא יתקבל אני מאמין שניפרד כידידים.

tapuach

New member
סולח סולח, אבל שיהיה פעם אחרונה !

שבת שלום.

amitp

New member
על פי נהלי מד"א (זה פשוט בדיוק

פורסם אצלנו על לוח המודעות) על כל עובד/מתנדב להיות מצויד בתעודת עובד/מתנדב במהלך פעילותו במשמרת. בנוסף, למרות שפחות רלוונטי לנוער, אירעו כבר מספר אירועים שבהם מאבטחים בבתי חולים סירבו לאשר כניסת אמבולנס ללא הצגת תעודת עובד/מתנדב. עמית, שתוקף תעודת המתנדב שלו פג איפושהו ב2004...

עמית.

אותו דבר גם אם בנאם לא במשמרת הוא צאיך להיות עם תעודת מתנדב אם קורה משהו?

tapuach

New member
זה לא ת.ז ... אבל ...

כמובן שזה שונה והכל, אבל עפ"י הנהלים במשטרה חייב כל מתנדב ושוטר לשאת את התעודה שלו בכל עת ואסור להוציא אותה מהארץ.

נוהל אינו חוק

ואם נוהל זה או אחר גורם למבצעיו ללכת בראש מורם ועם חזה מנופח, אז שיהיה...

meijin007

New member
ומה עם מד"א עושה לי בעיות?

אחרי שפג התוקף שלי מתישהוא ב2004, עשיתי לאחרונה השלמה ל88, והתעודה מתעכבת, כי כמה אנשים בקורס לא שילמו. בנוסף, את הכרטיס המגנטי המגיע לי, לא קיבלתי, מסיבות שלא ברורות עד היום. מה אז?

amitp

New member
קראת את ההודעה שלי?

בינתיים זה מה יש (עד שנתפוס את אחראי המתנדבים לשיחה...)

meijin007

New member
לא. מתנדבים אזורי

בלי לעשות אאוטינג או משהו כזה, כנראה לא ממש אכפת. דיברו איתו המון המון פעמים.

למעלה