כרטיס מער

amitp

New member
אני דווקא דיברתי על שלי

(לא שלו אכפת יותר מדי...)

סליחה על אי ההבנה

לא עשיתי את הקורס במסגרת ההתנדבות למד"א (כי לא התנדבתי-דבר שאני מצטערת עליו מאוד ואני לא ממש יכולה לעשות כרגע כי אני מתגייסת בקרוב כניראה אלך לקורס חובשים קרביים -וכן אני הולכת ליחידה קרבית כלוחמת) כניראה מישהו סרק לה את התעודה ושלח לה כדי שתוכל לבדוק אם פג תוקפה משום שעשינו קורס מערים יחד בלי קרש למדא אלא למסגרת אחרת שבשבילה היינו צריכים את ההכשרה. תודה על התשובות וסליחה על ההפרעה

חבל שלא ציינת זאת בתחילה

אם הקורס היה במסגרת מד"א ניתן לפנות למרכז מד"א אם הקורס היה במסגרת אחרת את צריכה לפנות לחברה בה עברת את הקורס כך או כך תוקף התעודה הוא שלוש שנים.

elfsong

New member
?????

חצי שנה שנה מסיום הקורס מע"רים מקבלים תעודת הסמכה למע"ר איפה? אני כבר כמעט שלוש שנים(1/11/02 התחלתי להתנדב) ועד היום לא קיבלתי את תעודה הנ"ל........וזה למרות שיש לי חובש תאר"ן ומסייע אט"ן

פנה לא. מתנדבים שלך

התעודה שלך צריכה להיות אצלו ואם לא קיבלת תעודה אז זה בעיה קשה כי זה אומר שלא נרשמת במרכז מדא בתור מתנדב הייתה לנו מתנדבת שיצאה לתארן והכל, התנדבה 4 שנים וגם לה לא הייתה תעודה כי הייתה פשלה והיא לא נרשמה במרכז... גם א. מתנדבים עושים פשלות לפעמים...

לא יודע מה איתכם אבל אני לוקח

עלי את שני התעודות של המשא"ז איתי לכל מקום זה קבוע אצלי בארנק. שגם חוץ מזסה אני מתנדב גם בזק"א ביחידת חילוץ והצלה שלהם וחיפוש נעדרים. אני אמור לקבל מהם תעודה גם.

למעלה