כרעם ביום בהיר

מצב
הנושא נעול.

anguly

New member
לנקות את הראש לא פחות חשוב..

אתן פשוט מתוקות
ושאלה
אתן כמעט עושות לי חשק להתחיל בטיפולים ... ולשאלתי: תכננתי לטוס לאילת בסוף דצמבר - מה שייצא סמוך לשאיבה ולהחזרה - האם נראה לכן שיש מניעה לכך בפעם שעברה כשבוע לאחר שהחזרתי מוקפאים (לפני כשנה וחצי) יצאתי לטיול ג'יפים - וכשחזרתי קיבלתי בטא חיובית ומייד אחר כך טסתי לאילת -ולאחר מספר ימים התחילו דימומים - אך ההריון נישמר וכידוע לכן - מסתובב לי עכשיו בבית במסע השמדה מתוק. ניראה לכם שאולי כדאי לאמץ את עסקת החבילה הזו גם הפעם? בהצלחה ותודה ונוס
לנקות את הראש לא פחות חשוב..
למעט אם הדברים מתנגשים... נראה לי שלנקות את הראש זה לא פחות חשוב. וזה לא רק אמירה, הרופא שלי אף אמרה שהעוברים הכי יפים לא יצליחו, במצב של מתח נפשי ולחץ רב. אז אולי המתכון הנכון זה להחזיר ולנסוע לנופש - ולך יש הוכחה בבית שזה עובד.

אפרת12

New member
אהההההההה זו את../images/Emo70.gif

אתן פשוט מתוקות
ושאלה
אתן כמעט עושות לי חשק להתחיל בטיפולים ... ולשאלתי: תכננתי לטוס לאילת בסוף דצמבר - מה שייצא סמוך לשאיבה ולהחזרה - האם נראה לכן שיש מניעה לכך בפעם שעברה כשבוע לאחר שהחזרתי מוקפאים (לפני כשנה וחצי) יצאתי לטיול ג'יפים - וכשחזרתי קיבלתי בטא חיובית ומייד אחר כך טסתי לאילת -ולאחר מספר ימים התחילו דימומים - אך ההריון נישמר וכידוע לכן - מסתובב לי עכשיו בבית במסע השמדה מתוק. ניראה לכם שאולי כדאי לאמץ את עסקת החבילה הזו גם הפעם? בהצלחה ותודה ונוס
אהההההההה זו את

you don't change a winning team...

אמאלה2

New member
אהה אז זו את מהג'יפים? ../images/Emo13.gif

אתן פשוט מתוקות
ושאלה
אהה אז זו את מהג'יפים?

את יודעת איזה מיתוס את? אני בעד הפעם צניחה חופשית
לא צריך לנוח, לא צריך לשכב עם הרגליים למעלה, לא צריך לעשות עמידת ראש. נראה לי שאין דרך טובה ומהנה יותר להעביר את השבועיים מורטי העצבים מאשר טיול ג'יפים מהנה. go for it ושמחה לשמוע על תוצאותת הבדיקה. מעולה!

רחל5

New member
צניחה חופשית לא טוב

אהה אז זו את מהג'יפים?

את יודעת איזה מיתוס את? אני בעד הפעם צניחה חופשית
לא צריך לנוח, לא צריך לשכב עם הרגליים למעלה, לא צריך לעשות עמידת ראש. נראה לי שאין דרך טובה ומהנה יותר להעביר את השבועיים מורטי העצבים מאשר טיול ג'יפים מהנה. go for it ושמחה לשמוע על תוצאותת הבדיקה. מעולה!
צניחה חופשית לא טוב
חבטת המצנח הנפתח באמת יכולה להעיף את החבר'ה החוצה. אני אומרת - קפיצת בנג'י! החבטה בקפיצת בנג'י היא כאשר הגוף הפוך, וזה,לעניות דעתי, מדביק את העוברים חזק והיטב לרירית הרחם... בתקווה שהם לא משתרשים בגרון מרוב תנופה...
אל תנסו בבית...

עמית@

New member
באנג'י זה כואב כשיש היפרסטימולציה

צניחה חופשית לא טוב
חבטת המצנח הנפתח באמת יכולה להעיף את החבר'ה החוצה. אני אומרת - קפיצת בנג'י! החבטה בקפיצת בנג'י היא כאשר הגוף הפוך, וזה,לעניות דעתי, מדביק את העוברים חזק והיטב לרירית הרחם... בתקווה שהם לא משתרשים בגרון מרוב תנופה...
אל תנסו בבית...
באנג'י זה כואב כשיש היפרסטימולציה

אפרת12

New member
אבל באנג'י זה כמו יויו, כך שזה עשוי

צניחה חופשית לא טוב
אל תנסו בבית...
אבל באנג'י זה כמו יויו, כך שזה עשוי
לעבוד גם לכיוון השני ובכלל - צריך גם לשקול את הענין של מה העוברונצ'יקים יחשבו על אמא שעושה את זה. כלומר - זה תלוי אם הם חובבי סיכונים, או חובבי סיכויים, או - איך קוראים למסלול הזה של בנק הפועלים

עמית@

New member
איזה יופי ../images/Emo45.gif

עדכון - אופטימי
אז זהו, לאחר שעשיתי אתמול בדיקה חוזרת של FSH קיבלתי היום תוצאה של 10.5לעומת ה21 לפני 3 חודשים. קודם כל התעודדתי שאני נכנסת לסקלה של מאושרים לטיפולים של משרד הבריאות אתמול במר יאושי - חזרתי לקרוא בספר של בן רפאל - שכבר העלה אבק בספריה - ושם היה כתוב שתוצאה מעל 12 -= זה מאוד גבולי ומעל 20 - אין כבר על מה לדבר - ומן הסתם לא התעודדתי מזה השאלה היא האם התוצאה הקודמת של 21 היתה מיקרית או שמא זה מראה שמשהו בכל זאת כבר לא כל כך תקין, אם נצרף לזה את גלי החום, הוסת המגיעה לעיתים קרובות (20-28 יום) ומיעוט הדימום - ניראה לי שסה"כ מצבי לא מזהיר ולא כדאי לדחות יותר את הטיפולים האמת היא שהתלבטתי שמא אולי אפשר לדחות קצת (כי אני ממש לא מוכנה לזה עכשיו) - אבל אני חוששת שעוד שנה כשיותר יתאים לי - כבר לא יהיו לי ביציות אני אפילו לא יודעת אם יש טעם להתלבט עם רופא = כי מי ייקח על עצמו את הסיכון שבגללו דחיתי טיפול שלא בצדק? ומי שיאמר לי זאת - האם אקנה את זה?! הספקתי כבר להתקשר ולבקש פרוטוקול - וקיבלתי - להתחיל דיכוי שבוע לפני הוסת הבאה ואח"כ זריקות- האמת היא - אני לא זוכרת כלום מהתהליך (מנגנון הדחקה שכזה) - אשמח לקבל רענון למתבלה החדשה תודה לכולכן על התמיכה ובהצלחה ונוס
איזה יופי

venus13

New member
../images/Emo41.gifהבהרה: לפני שאתן רצות לג'יפים !

איזה יופי
הבהרה: לפני שאתן רצות לג'יפים !
טיול הג'יפים היה שבוע אחרי ההחזרה וזה היה במחזור של מוקפאים - השאלה אם נכנסתי להיריון בגלל הג'יפים או למרות... בכל מיקרה המדובר בפטנט רשום - וכל הרוצה להשתמש - צריכה לשלם תמלוגים לגבי הטיסה של אילת - כידוע לכם מספר ימים לאחר הטיסה התחיל דימום - לא יודעת אם יש קשר כי דימום היה לי במשך כל ההריון - ובכ"ז הנס מסתובב עכשיו בביתי (ואמא שלי מתעקשת לו לו "נסי") ומסכימה , לנקות את הראש - בהחלט מירשם לכל דבר טוב שיכול לקרות. שיהיה בהצלחה ונוס

שמחה לקרוא את העדכון האופטימי

עדכון - אופטימי
אז זהו, לאחר שעשיתי אתמול בדיקה חוזרת של FSH קיבלתי היום תוצאה של 10.5לעומת ה21 לפני 3 חודשים. קודם כל התעודדתי שאני נכנסת לסקלה של מאושרים לטיפולים של משרד הבריאות אתמול במר יאושי - חזרתי לקרוא בספר של בן רפאל - שכבר העלה אבק בספריה - ושם היה כתוב שתוצאה מעל 12 -= זה מאוד גבולי ומעל 20 - אין כבר על מה לדבר - ומן הסתם לא התעודדתי מזה השאלה היא האם התוצאה הקודמת של 21 היתה מיקרית או שמא זה מראה שמשהו בכל זאת כבר לא כל כך תקין, אם נצרף לזה את גלי החום, הוסת המגיעה לעיתים קרובות (20-28 יום) ומיעוט הדימום - ניראה לי שסה"כ מצבי לא מזהיר ולא כדאי לדחות יותר את הטיפולים האמת היא שהתלבטתי שמא אולי אפשר לדחות קצת (כי אני ממש לא מוכנה לזה עכשיו) - אבל אני חוששת שעוד שנה כשיותר יתאים לי - כבר לא יהיו לי ביציות אני אפילו לא יודעת אם יש טעם להתלבט עם רופא = כי מי ייקח על עצמו את הסיכון שבגללו דחיתי טיפול שלא בצדק? ומי שיאמר לי זאת - האם אקנה את זה?! הספקתי כבר להתקשר ולבקש פרוטוקול - וקיבלתי - להתחיל דיכוי שבוע לפני הוסת הבאה ואח"כ זריקות- האמת היא - אני לא זוכרת כלום מהתהליך (מנגנון הדחקה שכזה) - אשמח לקבל רענון למתבלה החדשה תודה לכולכן על התמיכה ובהצלחה ונוס
שמחה לקרוא את העדכון האופטימי
ואני מקווה שהעליה הגדולה היתה חד פעמית. מקווה לשמוע על התפתחויות חיוביות ומעודדות.

ע נ ב ל 2

New member
שמחה על העדכון...המון הצלחה

עדכון - אופטימי
שמחה על העדכון...המון הצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה