כשאדם נעזב

asafps

New member
כשאדם נעזב

כשאדם נעזב/י. עמיחי כשאדם נעזב על ידי אהבתו מתפשט בתוכו חלל עגול כמו מערה בשביל נטיפים מופלאים. לאט, כמו המקום הריק השמור בתוך ההיסטוריה למשמעות, לתכלית ולדמעות.

whasuuuuuup

New member
לא כל כך יודעת מה להגיד אז-

לפני כמה שנים עזב אותי האיש שאהבתי שהיה החיים שלי חשבתי שאף פעם לא יהיה לי טוב בלעדיו ואז קרה דבר מופלא גיליתי אותי גילתי חיים עולם. אז בתוך הריק הזה שנוצר התגלה עולם שיהיה בהצלחה

Barvazoom

New member
זה לא קל... ../images/Emo79.gif

"יש משהו באוויר ואת משערת שזהו חלק מהיופי של הסוף" (היהודים, "לא קל") יכולה רק לעודד אותך שאנחנו נעזבים, בעצמנו עוזבים, אוהבים, נאהבים, שונאים, כועסים עלינו ועוד... הכי חשוב בסופו של יום שתהיה שלם עם מה שקרה בינך ובין מי שעזבה אותך. תן לדברים להסגר טוב ולהסגר נקודה. מאחלת לך שזה יקרה מהר ושיהיה לך רק טוב.

asafps

New member
תודה לכם!

אתם חמודים להפליא. השיבוט נמשך
הנתונים הסטטיסטיים מדהימים ללא ספק, כנראה שהאישיות שלי לא קארמית בעליל.

שיבוט?

נתונים סטטיסטיים? אישיות לא קארמית? פירוש דחוף, הפיוזים במוח נשרפים לי בזה אחר זה... בראיין תן לו בקוונטים...

ד נ י ת3

New member
שמע,

אני עוד מעכלת את עניין השועה. לאט לאט וברחמים בבקשה. <זהירות> פולניה מלפניך.

ufffnick

New member
מה יש לעכל בזה?

איזור בגוף שקיבל שם בעממיות. אפילו את אחת ליום נגשת לאיזור...

קארמית או לא...

האישיות שלך מהממת, אהובה, רצויה במיליון מקומות, מחוזרת, מחובקת, נאהבת. בסוף השיבוט יצליח, אבל כדי לאפשר אותו אתה פשוט חייב- חייב, לעצמך, ורק לעצמך- לתת לה לקרון החוצה. אני מבטיחה לך באופן אישי שכשהאישיות שלך תחזור למימדים המהממים שלה, ותצא מכל הגדרות והמחסומים- תימצא הכבשה המתאימה. אל תלך לרעות עכשיו, כשאתה יודע מה יקרה עם המשובטת הבאה- בדיוק מה שקרה עם קודמתה, ועם זו שלפניה, וזו שלפניה- וכך אחורה עד לאותו מקום של כאב, אותו מקום של דקירה עצמית, של שחזור, של סגירת כל החלונות של הלב, וכל הדלתות של הנשמה. אתה פתוח עכשיו, מוכן ומזומן, מאמין, מרגיש, יודע, רואה את עצמך באמת, קצת נטול פחד- כי את שיגורת קרה, ואולי במצב קצת יותר יוזמתי- כי אף אחד לא יבוא להציל אותך מעצמך... ואתה יודע שאם תיסחף עם עוד כבשה אל האחו- הדברים ישכחו, החלונות תוך זמן קצר יאטמו, הדלתות ינעלו, ושוב תהיה קבור תחת כל אותן שכבות של פחד וחוסר יוזמה. תשאל את עצמך בכנות אמיתית, בלי לפחד מהרגשות, בלי לפחד מהודאה: האם אתה היית מאושר עם הכבשה האחרונה? האם זה שיא האושר שאתה מייחל לעצמך? ועד כמה רחוק אתה מרשה לעצמך לדאות במחשבה? ומה הגביל את האושר שלך? מה לא התאפשר לך? אל תפחד עכשיו לגעת- יותר כואב זה לא יכול להיות. אל תפחד לגעת ברגשות. תיתן לעצמך הזדמנות אמיתית להיות באמת מאושר. לראות מעבר לפלוץ- את הנפש. להאמין שיש שם משהו בפנים שרוצה יותר, שחולם, שמוכן לעשות כדי להצליח. אני פה (אבל בדיוק פה, במקום שבו אני עומדת כרגע, ואתה יודע שלא בשום מקום אחר) בשבילך, רוצה בטובך, מייחלת לאושרך, מודעת ליכולותיך.
תעזבו את הפיזיקאי, ועכשיו.

Star_Dust

New member
הפיזיקאי?!? ../images/Emo12.gif

איך הם היו אמורים לנחש שזה הוא?!? בכל מקרה, כתבת לו מקסים
מקווה בשבילו שיום אחד הוא ימצא שוב אושר. הפורום הזה מתחיל להרגיש כמו סוג של אופרת סבון

בואי נגיד שלפחות 3 ניחשו לבד...

בקשר לשאר- זה כבר עניין של קשב
הוא כתב בכרטיס שלו שקוראים לו אסף, הוא בן 32, מאיזור הדרום, והוא פיזיקאי ולא בכדי. בואי נגיד שהוא ידע איפה למצוא אותי
בקשר לאופרת סבון- את צודקת בעליל, ולצערי הרבה יש לי חלק גדול בעניין (אם כי יש להודות שגם אחרים לא לגמרי טומנים ידם בצלחת... נהייתה פה אשכרה קומונה). אני בכנות חוששת שאני אאלץ להתחיל להגביל את עצמי ל"דיבורים בעלמא" בלבד, ולא להתעסקויות בנבכי הנשמה שלי, בטח אחרי שהכל פה כובס כבר בחוץ
אני יודעת שאני התחלתי את כל זה בשרשור הקודם- לוקחת את האחריות, ואשתדל להמנע, לפחות לזמן מה, מכל סצנה ודרמה (עלי להודות שקצת קשה לי שהפורום כבר אינו "מקלטי הסודי") אה, ותודה
גם לך.

Star_Dust

New member
כמה דברים...

קודם כל, אני מודעת לתחביב של חלק מהאנשים לפתוח כרטיס של כל אדם שצץ בפורום
לצערי?!?, אני לא חולקת תחביב זה. בדרך כלל אני מוצאת את עצמי מסתכלת רק על כרטיסים של אנשים שלאורך תקופה משכו את תשומת ליבי. דבר שני, לא היה לי מושג איך קוראים לפיזיקאי
לגבי אופרת הסבון, ההערה היתה בצחוק
. נא לא לקחת אותי ביותר מדי רצינות. מספיק חתול אחד בפורום שעושה את זה
אני חושבת שברגע שאת מחליטה להפסיק לשתף בדברים שנוגעים בך באמת, כל העניין של פורומים מאבד מהקסם שלו. כי אם לא לחלוק פה, אז איפה? יכולה להעיד על עצמי שאני משתפת פה הרבה יותר ממה שאני משתפת אנשים בעולם האמיתי שלי. לגבי מחשבות, פחדים וכולי. אל תעצרי את עצמך. לגבי הפיזיקאי, זה קצת מטריד. לא כל כך העובדה שהוא מצא אותך. יותר העובדה שדווקא עכשיו, כשהוא קולט שאת באמת מנסה להמשיך הלאה, הוא מגיע לכאן עם כל העצבות הזאת. בשביל מה?!? לתקוע לך מקלות בין הגלגלים?!? די עצוב לי עליו שהוא מרגיש צורך לעשות את זה. אבל גם קצת מכעיס. לפי הפוסטים הקודמים נשמע שנתת לו המון. את הלב, את הנשמה ואינספור הזדמנויות. ופתאום שהלכת הוא חוזר ומנסה להעמיס עלייך את כל הכאב שלו. אסף, אהבה זה לא קל. ופרידה זה כואב. אפילו כואב מאוד. אבל לפעמים, עם כל הכאב, צריך ללמוד גם לשחרר.

ufffnick

New member
../images/Emo45.gif

רק אל תשכחי שכל הזמן קראנו על צד אחד, הצד השני מעולם לא הועלה כאן. זה לא משנה כמה היא נתנה או כמה הוא נתן (בכלל, לא אוהב את שיטת המדידה), וזה לא משנה כמה הוא השקיע או זנח. לא יודע מתי נודע לו על תחביביה כאן בפורום, אין לי מושג כמה זמן הוא צופה מהצד, אם בכלל. התזמון - לא נראה טוב. המעשה לכשעצמו, לטעמי, מיותר. כואב? מתגברים, במקרה הזה, תהיה בנאדם, אל תשפיל את עצמך ואל תרתום את הפורום שלנו להשגת מטרותיך הפרטיות. מלבד זאת, ברוך הבא.

לפי פוסטים קודמים גם כעסתי המון ../images/Emo3.gif

בכל אופן, כמו שאופניק אמר- המדידות מיותרות בשלב הזה... תודה על תגובתך, היא קצת הרגיעה אותי
אני מקווה שהפרש הזה באמת יפרוש בקרוב, וישאיר אותי להמשיך לשחות במים העכורים שלי

asafps

New member
אל חשש. בזאת תם ביקורי הקצרצר../images/Emo13.gif

אני בסך הכל עובר אורח בעיירה, בקרוב תוכלו להביט אל האופק- משם אני אגיח עם עלות השחר, לכנף את החיוך מחדש.
(או לכתוב מערבון. אנא ערף??)

בכל מקרה תודה על הגיחה...

בתור מי שזוכר אפילו את תיאור פגישתך הראשונה עם המלעונה החביבה שלנו שתוארה כאן בפורום(ואני הייתי בעדך אז אגב...), אני יכול לומר שזה נחמד לקרוא אותך גם סופסוף... בראיין הטוב הרע והפיסיקאי? בראיין2 מג'נטה, מתי הפצוע האנגלי מתכנן לנו ביקור?

למעלה