כשאדם נעזב

whasuuuuuup

New member
קרעתם אותי!!!

Barvazoom

New member
הנה הודעה יפה עם טוב בתוכה...

מצטרפת :) חוץ מלשאלה על האנגלי.......... חחח... :)

אישון36

New member
אסף.

אל תלך. נכון, אתה מרגיש לרגע מיותר. הרי אתה בא עכשיו בחשיפה אישית, ואתה גלוי בחיים האמיתיים במי שאתה מעוניין להיות גלוי אליו באמת. היינו מי שנחשב. ופתאום מבצעים מין הסרת לוט וכמעט חושפים אותך במערומיך. אל תלך, ואני לא ציני, יכול להיות שאתה ברגע פגיע משהו. אבל אם תלך תמיד תשאר שאלה, תעבור את השאלה. תדע או שפעלת נכון או שלא נותר דבר. ואז תוכל להמשיך הלאה בנפש קלה הרבה יותר. אני יכול לספר לך על אהבה גדולה פעם שהחליטה לנטוש, נותר בי ספק ענק ונלחמתי, היה ברור לי שאני יכול לנצח, ולא ניצחתי גם מעט מבחירה שלי, אבל נתתי לה את כל הכלים לחזור, כל הכלים שהיא תחזור בלי שאני אחזיר אותה. והיא לא רצתה. ואז המשכתי הלאה בלב קל לאהבה הרבה יותר גדולה. אישון. אתה צריך אהבה חדשה ? תלחם על הישנה, ותפסיד.

../images/Emo122.gif אתה והעצות שלך...

אסף- אתה מוזמן להשאר. אבל לא בשביל מה שאישון אמר. בשביל להתערבב בין בני אדם, שנדמה שהם לא מזיקים. לעשות את המרחק שבין מה שהולך בתוך הנפש פנימה לבין מפגש עם אנשים אמיתיים זה הרבה יותר קשה מלעשות את המרחק בין מה שהולך בתוך הנפש פנימה לבין מפגש עם דמויות וירטואליות. וחוצ ממני (ומאבשלום, שמגיע ממש לעיתים רחוקות, ואל תיתן לו להפריע לך...
)- כולם פה וירטואליים עבורך. אתה יכול להפתח מבלי באמת לחשוש, יכול לדבר על עצמך ולשמוע חוות דעת של אחרים על עצמך- לספר את הסיפור במלואו (זה בסדר מצדי) מהצד שלך ולקבל חוות דעת מאנשים אחרים. חלקם אנשים שחיזקו את ידיי או ריפו אותן במהלך הקשר שלי איתך... אתה יודע שחלק ממה שאתה צריך זה לאפשר לאנשים גישה פנימה, לתוכך- והרבה יותר קל לאפשר זאת לדמות וירטואלית, חסרת הגדרה מוחלטת, מאשר לאדם אמיתי ושלם. זה צעד ראשון, איש יקר, אל מחוץ לחומות עירך המקסימה. צעד ראשון אל מחוץ למחסומים. צעד ראשון אל מחוץ לפחדים- לתת למישהו, שאינו אתה, לצפות במה שיש בתוכך, ללמוד לקבל ביקורת על זה- וללמוד להתפתח מזה. אז הנה- אני מזמינה אותך
(תחשוב על זה כעל יד מושטת
)
תישאר. לא בשביל להלחם- כי באמת שאתה יודע שזה מיותר. תישאר בשביל עצמך.

אישון36

New member
שלום לך.

נו אז נשמע סוף סוף את החלק שלו ? וגם אם לא, אם הוא יבוא ויעמוד על סף דלתך, עם זר פרחים ענק, חיוך ובקשת סליחה ורצון לפתור את הבעיה בכוח האהבה. (טיפול זוגי בעיברית), האם גם אז תשסעי בו את "מיצי" הרועה קווקזי
שלך (כן זה שמילת הקוד לתקיפה היא "אסף")? אישון. רועה קווקזי.

אתה לא קורא את הפורום בעיון...

אישון יקירי, אל תחפור בחלב שנשפך, את שנעשה אין להשיב, וכל התעסקות מיותרת בזה- היא מיותרת. חולמת. כבר לגמרי לא שם. לגמרי לגמרי לגמרי במקום אחר.

אישון36

New member
בזמן האחרון לא ממש קראתי

אבל. אם אני מבין נכון כתבתי לו. הוא פתאום הבין שהוא שם. וגלה שאת לא שם. עכשיו מה הוא צריך לעשות ? ללכת לביתו הקט והלא מושקע ולשאול את עצמו מה ? לוותר ? להמשיך ? הרי הכשל נימצא בו. הוא לא יכול להמשיך כי אין למה. אבל אם הוא ינסה ויכשל הוא יטהר את עצמו באופן שתהיה הבנה עמוקה למה הוא ניכשל והוא יוכל לצאת לדרך חדשה. אישון. מה דעתך על זה ?

magenta73

New member
אפשר להגיד מה דעתי על זה?

דעתי היא שכל העסק הזה קצת הזוי.

אישון36

New member
קצת ?

מי אמר שהזוי זה רע ? את יודעת מה, הזוי זה לפחות בעל חיים חי מאוד....ואם הוא לא חי מאוד אני נותן לו הנשמה. אישון. מנשים מומחה.

למעלה