כשאמא שלו אומרת

jess ועוד

New member
כשאמא שלו אומרת

אולי תקחו אוכל ... כשאתם אצלם אתן נעלבות???? אני אישיתי מתעצבנת כמו מרוקאית

אתי@

New member
מה זאת אומרת ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אתם שואלים אם אפשר לקחת אוכל והיא אומרת לא

סיגל2

New member
לי אין בעיה אם אמא שלי או אמא שלו

מציעות לקחת אוכל הביתה, למרות שבדרך כלל לא יוצא לנו לקחת אבל לפעמים זה נחמד לקחת אוכל מההורים ולדעת שלא צריך כל כך לטרוח בשבת ויש משהו מוכן שאנו יודעים בביטחון שהוא טעים.

jess ועוד

New member
לא מצחיקה

היא אומרת לי אולי תקחו אוכל שיהיה לכם בבית ואני מתעצבנת כאילו מה ???? אני לא יודעת לבשל ? לא יכולה לבשל?

אתי@

New member
אההההההה../images/Emo9.gif

מה פתאום להעלב
אני חושבת שהיא מציעה עזרה, לא בגלל שאת לא יודעת בעצמך, אלא בגלל שהיא רוצה לעזור. בעיקר שאת עכשיו בהריון אז לאמהות יש רצון עוד יותר גדול לתת לנוח כמה שאפשר עד הלידה. אני לא חושבת שהעזרה נובעת מחוסר אמון ביכולות שלך. ומי בכלל אמר שבישול זה התפקיד שלך בבית
אני דווקא מקבלת בשמחה אם מציעים לי. רונן מרגיש לא נוח לקחת, לא רוצה שיטרחו בשבילנו. לפעמים אמא שלו שולחת עם אחד האחים קצת קובות (פ)סולת (
) או משהו אחר שרונן אוהב וככה חוסכת לי (במקרה שלנו, בישול הוא התפקיד שלי) בישולים, ולי זה דווקא נוח. אני לא חושבת שאת צריכה להעלב, קבלי את העזרה הזאת באהבה, כי היא באה מאהבה...

kisses

New member
אצלי היא אף פעם לא מציעה לקחת אוכל

הביתה, היא יודעת שאני בשלנית טובה. לפעמים אני לוקחת ממנה, לא אוכל אבל דברים שחסרים לי עד שאני אקנה. אבל עם הייתי במצב שהיא מציעה לקחת אוכל הביתה, כן הייתי נעלבת, כי בעצם מה זה אומר עלי, שאני לא יודעת לדאוג לבן שלה מבחינת אוכל? האם זה מה שאת מרגישה גסיקה?

jess ועוד

New member
כן בדיוק

ליום ההולדת שלו היא קנתה לו בגדים כדי שלילד שלה יהיה מה ללבוש... היא אמרה מה אני אתן כסף? אתה הרי תשתמש בו לצרכים של הבית ....

אתי@

New member
אני דווקא מצדיקה אותה

יש לו יום הולדת, אז עדיף שהוא יקבל מתנה שהוא רוצה, במקום כסף שילך ישר לסופר.

nir sh

New member
אבל צ´וץ´.....

אתה בעצמך אהבת את הבגדים......
אוהב...

הילית*

New member
אחרי שקראתי את כל השרשור אני

עדיין לא מבינה למה אתן נעלבות ולא מבינה איך זה קשור ליכולת הבישול שלכן. שתי האמהות שלנו יודעות שאני יודעת לבשל אבל הן גם יודעות שאנחנו עובדים קשה ולפעמים חוזרים מאוחר מהעבודה, אז למה לא לפנק אותנו- לנו זה כייף ולהן זה עושה טוב. מעולם לא נעלבתי מזה ומעולם לא חשתי שמבקרים את יכולתי לבשל. אני מודה להן מאוד על ההתחשבות ומקבלת את העזרה הזאת באהבה רבה ! דרך אגב אני לפעמים באה בסוף שבוע אל ההורים עם עוגה או משהו אחר שעשיתי וכך גם אני מקלה עליהם (במיוחד על אמו של בעלולי) וגם היא אף פעם לא נעלבת...

fila

New member
אמא שלו אף פעם לא אומרת../images/Emo6.gif

והיא יודעת שאני גם בחיים לא יקח לא נעים לי להודות אבל הבן שלה חי הרבה הרבה יותר טוב ממנה... אמא שלי לעומת זאת תמיד דוחפת לי קופסאות עם אוכל וסלטים, שנינו מתים על האוכל שלהאבל תפסתי איתה שיחה לא מזמן והסברתי לה שמכיוון שאני מבשלת אין צורך שתיקח אותנו בחשבון כל הזמן והבטחתי שאם אנחנו רוצים נבוא לאכול אצלה או לקחת... מה שכן אני חוזרת ממנה מידי פעם עם שקיות שמכילות כל מה שהיא רק הצליחה לדחוף לתוכן: סבון נוזלי קמח,סוכר,שמן,מצרכים לעוגות חטיפים ועוגיות היא הולכת לקניות עם אבא שלי ובכל זאת קונה תמיד יותר גם בשבילי ..0האמת היא ששמעון לא אוהב את זה אבל הוא לא יכול להגיד לה לא כי הוא יודע שהיא עושה את זה מכל הלב והיא פשוט אוהבת לתת לי...)

תוכי

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אמא שלי אף פעם לא מציעה כי אני מבשלת אולי לעיתים נדירות ואמא שלו כשהיא מכינה סמבוסק או קוסקוס או קובות או בעבע היא שולחת מגש מבלי לשאול אפילו (לפעמים זה כייף) אבל שהיא מציעה לבשל לנו לשבת אני מעצבנת כי לשבת אני הכי נהנת לבשל, לשבת ביחד אני וחיים לעשות קידוש ולאכול את האוכל שאני הכנתי. בכל מקרה חיים תמיד לקוח ממנה כדאי שלא תשגע אותו אבל לא אוכל את האוכל שלה - מעדיף את שלי......
ובסוף האוכל שלה נזרק לפני שבועיים שלחה לי מגש ענק של סמבוסקים והיה יותר מידי אז הבאתי לעבודה וכרגיל כאן הכל נטרף לפני שאומרים אברא קדברא אחלה יום זהבית

תוכי

New member
.........../images/Emo13.gif

הכוונה ללעיתים נדירות זה שהיא מביאה לי

Aאלינור

New member
אין סיכוי (לצערי) שאמא שלו

תגיד את זה כי היא לא מבשלת אף פעם. ולגבי אמא שלי - אנחנו לוקחים בכיף. ככה לפחות יש קצת אוכל ביתי לכמה ימים (כי אני כנראה ירשתי את הגנים מאמא שלו...
).

kisses

New member
לגבי אמא שלי טוב זה לא פייר

כי כשאנחנו מגיעים לארץ זה כיף לקחת בחזרה את העוגות והעוגיות שהיא עושה.

שמופית

New member
אמא שלו דווקא נותנת לנו אוכל

וזה נראה לי שיא הטיבעיות לקחת... אנחנו נמצאים אצלהם פעם בשבועיים לארוחת יום שישי, ואם נשאר משהו, היא אורזת לנו. אין לי שום בעיה עם זה, גם כי אני לא מבשלת במיוחד וגם כי תמיר מת על האוכל שלה. ואמא שלי - אנחנו גרים לידה, אז אוכלים אצלה יותר ולפעמים חסר משהו בבית, אז לוקחים ממנה...

nikit1

New member
מזדהה איתך ג´סיקה...

למרות שאני יודעת שהכל מכוונות טובות בין אם זו אמא שלו או סבתא שלו אותי זה קצת מעצבן- אני לא מרעיבה אותו, תמיד יש אוכל שהוא מאד אוהב בבית, אז בשביל מה?

שירי71

New member
לצערי

עם אמא שלו לא יצא לנו לעולם כי היא נפטרה, ולי לא יצא להכיר אותה. ושמעי שחוץ מזה שהיא היתה אישה טובה ואצילית היא היתה מבשלת ואופה דברים שפשוט חבל על הזמן. אמא שלי לפעמים מציעה ולפעמים לא אבל אין כאן עלבונות על נושא זה פחות כי אני יודעת שאני עושה אוכל מצויין בד"F וגם הוא וכשאמא שלי מציעה זה לא כי זה יותר או פחות טוב ממה שאני עושה אלא פשוט מקל עלי לימים הקרובים. אגב גם כשאני עושה ארוחות למשפחה חברים וכאלה אם נשאר אוכל אני מעבירה הלאה שגם הם יהנו. ולנושא הזה (אולי זה היחיד) לא נכנסים עלבונות אצלנו.

למעלה