כשאמא שלו אומרת

סמיילי22

New member
שתי האימהות מציעות אצלי

במיוחד מצד אימי, ואני יודעת שזה מטוב לב. אצל אימי אני חוזרת כמעט כל שבוע עם שלל של "מתנות" גם מסוג אחר - למשל כל מיני דברים לבית... היא אוהבת לקנות לנו. למזלי היא ואני עם טעם מאוד דומה בדברים וגם לפני שהיא קונה לי משהו לבית היא תתקשר ותשאל אותי, אז זה בסדר. אימו לעומת זאת כשמנסה, ואני יודעת שבהרבה כוונות טובות ובטוב לב , לתת לנו דברים לבית, זה לא בטעם שלי לרוב אבל מה לעשות... לפי דעתי צריך להסתכל על המניע מאחורי המעשה (רצון לעזור).

אנחנו תמיד קופצים על המציאה

בארוחות אצל אמא שלי, אחותי ואני אפילו "רבות" על החלוקה ודואגות שלא יחסלו את הדברים הטעימים כדי שיהיו שאריות.... בעיני זה לא מעליב בכלל. אין לי שום ספקות בנוגע ליכולת הבישול שלי ואף אחד במשפחה לא מסתכל על זה בעיניים של "איך היא דואגת או לא דואגת לו". ואם אנחנו יכולים לחסוך לעצמנו קצת בישולים ולאפשר יותר זמן לבילוי משותף, קריאה,התעמלות או מנוחה אז למה לא?

הילית*

New member
נעלבת ? למה !?

אני בשמחה לוקחת אוכל משתי האמהות זה נורא כייף לבוא הביתה באמצע השבוע ורק לחמם אמא שלי אפילו עושה כמות יותר גדולה של אוכל כדי שיהיה להם, לנו ולאחי למשך השבוע... אמא שלי בעלולי מתקשרת אלי לפעמים לעבודה ואומרת לי לקפוץ אליה אחרי העבודה לקחת משלוח ואני בשמחה באה לקחת ג´סיקה, עוד מעט שהפיצית תגיע את תלמדי להעריך עוד יותר את העזרה הזאת !

דווקא לא!

אנחנו נהנים שאפשר לקחת קצת בסוף שבוע. אני לא מרגישה שזה אומר שאני לא דואגת לו מספיק (אולי גם כי שנינו מבשלים). אני קצת מרגישה לא בסדר כשהוא הולך עם חולצה לא מגוהצת... אבל זה לא כל כך קשור.

בהתחלה נעלבתי.....

כמו מרוקאית... מה אני לא יודעת לבשל? מה, היא מנסה להתחרות איתי על תשומת הלב? מי תעשה אותו יותר שמח/שבע? אח"כ הבנתי שזו סה"כ עוד דרך בשבילה להיות מעורבת בחיים שלו, ולהרגיש שהיא עוד קצת אמא שלו... ועכשיו אני דווקא מבסוטית שהיא נותנת לו (ורק לו! לי היא לא מכינה!) את הדברים שהוא אוהב לאכול, ושאני שונאת להכין. היא חוסכת לי, אז מה אכפת לי? וחוץ מזה, אף אחת לא יכולה לעשות את בעלי שמח כמוני....

שמופית

New member
אצלנו היא לא מפלה..... ../images/Emo13.gif

היא מכינה לו מאכלים שהוא אוהב ולי מאכלים שאני אוהבת (לארוחת יום שישי) ומה שנשאר, נארז ונשלח איתנו. אני חייבת לציין שהיא הגדילה לעשות, ובפסח הכינה לי... גפילטע פיש !!! (ולמי שעדיין לא יודע, חמותי תימניה ! ויצא לה ממש טעים !!)

למעלה