כשאני הייתי ילד <עד לא מזמן>

softy

New member
כשאני הייתי ילד <עד לא מזמן>

עוד ביקשנו מהרוקח לקנות " קונדון". אולי מישהו כאן יודע ממתי זה הפך להיות קונדום? סופטי
מטריד אותי מאוד העניין הזה>>>>>>היי מגי

magy

New member
סופטי דירי.......וולקום

גם אצלנו בבית ספר .....עממי....יענו, יסודי....קראו לזה קונדון.... הייתי בטוחה שכולם טועים כשקראו לזה.....קונדום...... שיבשנו.......זה הכל....... אל תשאל מה עשו לי פעם.....הבנים.....הגסים...... נתנו לי נייר מקופל מאד......ואמרו שקנו לי מתנה.... ביקשו שאפתח....בעדינות.......היה שם קונדון.....אבל משומש....... אל תדמיין מה הרגשתי בגיל שבע, שמונה.... עם קונדון משומש ביד.... ועוד משהו.......נורא אינטימי......בילדותי אהבתי לחטט בארונות.... חיטטתי, מצאתי שקית מקטיפה ובפנים.....טלית ותפילין.....וידעתי שאם זה יפול לי מהידיים, אני צריכה לצום ארבעים יום וארבעים לילה..... אז לא נפל.....לי........אבל עיניי נפלו על משהו.......אחר..... מוסתר מאד............קונדונים.......... לא האמנתי שהוריי עושים את זה...............לא האמנתי.......... עד היום.....לא סיפרתי להם........מה מצאתי בארון שלהם.......התמים.......

עיניים

New member
אתה מתבלבל , ילד

זה לא היה קונדון - זה היה קנדון - kandon ולא שאני ביקרתי אז בבתי מרקחת, אבל זו היתה שיחת היום של הבנים בבית הספר תחת לחיין הסמוקה של הבנות
ואהלן סופטי אני מכירה אותך מאיפושהו

magy

New member
העיניים הזותי.....כל הזמן צודקת.

עירבבתי בין קונדום וקנדון....יצא ......קונדון....... סליחהההההההההההההההההההה כבודו של הקנדון במקומו מונח.....
))))

עיניים

New member
סופטי אשם

הוא היה הראשון שקרא לזה קונדון במקום קנדון, ואני מקווה שהוא התבלבל רק פה ולא אצל הרוקח, כי אחרת..... מי יודע כמה צאצאים מתרוצצים להם היום בדמותו,

שקדי

New member
כשהיינו בכתה ה´ אני חושב..........

נסענו לטיול שנתי לתל אביב וישננו ב´´בית ספר לדוגמא´´ בשדרות נורדאו מי שמכיר......... הילדים בכתה המקבילה לנו לקחו אותנו בערב להראות לכפריים את העיר הגדולה וחטאיה אז ראשית כל לקחו אותנו לגן העצמאות התחבאנו בחושך וראינו זוגות מתנשקים וכאלה דבר שהיה לנו ממש הלם תרבותי כי אצלנו זוגות אפילו לא נתנו יד בפומבי בימים אלו אח´´כ לקחו אותנו לשפת הים והראו לנו בגאוה כאלו לבנים משומשים ולא היה לי שמץ של מושג על מה מדובר....אז הסבירו לי והיה לי קשה להאמין שמישהו מרצונו החופשי ילביש על עצמו את המגעיל הזה האמת....עד היום די קשה לי................

עיניים kandon ביקר גם בבית סיפרנו

ולמעלה מזה... בבת ים היתה שמועה בין הילדים.שהיה בית חרושת לקנדונים . מבנה קטן ואטום מכל צדדיו, נדמה לי ששמו היה "באומגרטן" ...ואם טעיתי ובית החרושת בשם הנ"ל אין לו קשר לקונדומים או קנדונים - איתם הסליחה. ואוי לאותה הבושה, פעם סיפרה אחת הבנות בכתה שכשההורים שלה "עושי את זה" היא מצמידה את האוזן לריצפה ושומעת.... אז ניסיתי גם !!!!! המיניות פעם היתה דבר שהשתיקה יפה לה... אצלנו בבית הס מלהזכיר או להזקיר עיניינים שבינו לבינה... סקס רחמנא ליצלן - לא בבית סיפרנו
שבת שלום לכם - תעשו אהבה !

נתיבה

New member
המילה האמיתית היא קונדום בצרפתית

כמו כיכר וונדום בפאריס.

magy

New member
כתוב בצרפתית, ברצינות

עוד לא קולטת את ההיגוי......... נו, בגילי ועוד לא יודעת להגות את המילה הנכונה.....

magy

New member
לוקחים את זה בבוקר עם מים?

אחרי האוכל או לפני....???? ( כמו המערכון "בזהו זה"....) חובה להחזיק בבית גם אם לא משתמשים???? להחזיק בקירור או סתם במטבח..????? איזה טעם יש לזה..????? אפשר גם בצבעים???? יש הנחה במחיר....בגיל מסויים???? ואני חוששת מאד שסופטי צדק......... התחבטתי רבות......הפעלתי את כל הזיכרון......בפול ווליום.....אחורה..... לא קונדון לא קנדון אמרו........קנדול............. שנשמע כמו.....קטן - גדול......

magy

New member
הלכתי לחפש אותם - שימו לב

מה לבשו במאה השבע עשרה.... לאיפה שאני נאלצת להכנס כדי להביא לפה סחורה............... פויייייייייייה טוב שהילדים שלי לא רואים..........
))))

softy

New member
צר לי......

כן, גם הקנדון צר לי צודקת עיניים שלי זה היה קַנדוֹן בכל אופן השימושים היחידים שעשיתי בהם אז היו למלא אותם במים ולתלות מעל הלוח בכיתה, ולפעמים גם לתת לבנות לנפח אותם בכל מיני תחרויות לניפוח בלונים מפוברקות. תמיד מישהי הייתה נופלת בפח. ומאז שזה הפך ל- לַה קוֹנדוֹם אני עושה בהם שימושים אחרים שגם הם אני חייב להודות לפעמים מעלים בת שחוק על שפתי. סופטי
לפעמים אני מרגיש כמו קנדון משומש

magy

New member
צר לך? גם לי כבר צר.....ולא צאר...

לא נשאר מקום לחיוך........
)))

softy

New member
רק רגע אחד..............

נזכרתי לא קנדון ולא קונדון קלדון - כן אני בטוח שזה מה שהיה. סופטי
למרות הסנליות

עיניים

New member
עכשיו זה בטוח

שאנחנו לא מאותה עיר... למרות שאצלינו בכיתה היה ילד שהלשון שלו היתה מחוברת לחיך התחתון והוא היה הופך ל´ ל-נ´.... ואיך הלשון שלך, סופטי?

softy

New member
אכן

כעת אני מבולבל לגמרי כי היה גם כדורגלן שקראו לו לפרדון יכול להיות שבילבלתי אותו עם הקלדון. אגב מאז ועד היום למדתי די הרבה להטוטי לשון. סופטי
לשון עמוק, מישהו אולי זוכר מתי הוקרן הסרט לראשונה?

עיניים

New member
אכן, להטוטן רציני אתה

לשון עמוק מלשון גרון עמוק התכוונת... זוכרת רק שכל הכרטיסים אזלו...

למעלה