כשאני הייתי ילד <עד לא מזמן>

סופטי, גרון עמוק חחחחח

לא , לא זוכרת מתי אבל זוכרת שראיתי מזמןןןןןןן עם לינדה לאבלייס כמה שריחמנו עליה אז כמה שאנחנו לא מרחמים עליה היום ולשון עמוק(ה) סתם פנטזיה

או שאני טעיתי בפורום? ../images/Emo9.gif

אבל, להגנתי אטען שלא אני התחלתי
רק נזכרתי ושבת שלום לך יקירתי
(נשיקות תמימות זה בסדר בנוסטלגיה?) מה שמזכיר לי שמגי שכחה את ההבטחה שלה

magy

New member
בגלל הנושאים הטעונים , באמת שכחתי

עד הפעם הבאה.......מספיק??????????????????

אטיוד5

Active member
לינדה

להיפך, בזמן הסרט חשבנו שהיא מכייפת לה. אח"כ היא פירסמה ספר די מזעזע על הצורה שבה הכניסו אותה לכל העסק הזה. ואם אני לא טועה, 1972

נתיבה

New member
יוסלה היה מחזיק אותם על המדף למעלה

ב´אספקה הקטנה´ ואני הייתי אומר לו אני צריך משהו..והוא היה מבין. אז לא היו גלולות..ואכן פנצ´רים..זה היה סיבה לחתונה..! וגם לא היו מכוניות כמעט..]

magy

New member
יוסל´ה שוככמאכער?

עם הסבא.....נחמן שטארק.....??????

לימים, שנים רבות אחר כך

הייתי צריכה לפנות למנהל מחלקה כלשהי באחד המפעלים (נדמה לי תדיראן) וכששאלתי את שם המנהל אמרו לי יוסלה שוכמכר "ההוא" שאלתי "ההוא" ענו לי ופתאום כל הסיפורים קפצו לי לראש והיה קשה לי להתרכז בשיחה הדקות הראשונות אבל אחר כך השיחה חזרה למסלולה

אטיוד5

Active member
קנדון כמובן, פתח ב-ק´

ומה הפלא ששיבשו את המילה. באמת מבלבל קצת העסק הזה. חחחחח. אגזוז = EXHAUST ברקסים = ריבוי כפול סטראו שמעת היום ? (שוא-שוא-צירה) במיצובושי שלך נסעת? והס מלהזכיר פורנו עם פ´ רפה. והשינוי התחולל אי שם בראשית שנות ה 80. כי כשיצאתי לארה"ב ב 76 לא השתמשתי בקנדון. וכשחזרתי ב 83 לא השתמשתי בקונדום. אכן, הבדל משמעותי.

magy

New member
מיציבושי.......לא מיצובישי..... ../images/Emo13.gif

שטרץ במקום סטרצ´ מאשאז במקום מאסאג´ ג´אמס במקום ג´אמש..... ועוד שטויות כהנה וכהנה........

למעלה