כשאתה יודע שאתה הולך נגד כל החוקים ב"ספר"

moi24

New member
לא חשבתי על זה

א. לא היו חסרים לו נושאי שיחה (בד"כ זה טוב, אצלו רציתי למות) ב. זהו שאצלי אין שום רצון לתת כלום, ובכל זאת אני מרגישה מוגבלת, אפילו בדייט ראשון. לא יודעת להסביר את זה, זה כאילו אני מרגישה כבר "שייכת" אליו, או יותר נכון מרגישה שהוא מרגיש שאני "שייכת" אליו, ומיד אני רוצה להתנתק. מובן?

באז באז

New member
כן

אני מסוגל להבין את זה. אם את בטוחה שזה הטיפוס הקנאי וזה לא מתאים לך, אז סבבה, לא צריך לחפור בזה יותר מדי... אני מקווה שגם את תקבלי את הנבוט שלך בראש, זה עוזר לא להתעמק בפגמים הקטנים שתכלס אפשר לחיות איתם...

1Shir

New member
עצה

לדעתי - כדאי להרגיע. דברים שמתחילים בסערת רגשות גדולה מדי גורמים לנו להקצין דברים יותר ממה שהם באמת. אז להמשיך את הקשר - אבל לא להתנפל. תראה לה שאתה מבסוט אבל לא יותר מדי. לא בהגזמה. וכשיותר רגועים גם פחות מפחדים, ולא כל דבר מקבל משמעות של חיים ומוות
בהצלחה!

באז באז

New member
אז לחנוק את זה?

את מדברת לא רק על לא להראות לה, את מדברת על לחנוק את זה. אני גם לא חושב שסערת רגשות זה דרך לתאר את זה. זה בכל זאת לא משהו בלתי נשלט, אני בסה"כ די מפוכח עד כמה שאני מצליח להבין.

dudusch

New member
קיבלת את הפרפרים ../images/Emo6.gif

אל תחנוק, אבל אל תאבד קשר עם הקרקע
קל מאוד להיכנס לסרט הרומנטי הזה, לשכוח מהכל ולהתעורר עם מקלחת קרה...

1Shir

New member
אז כמו שכתבתי ממש כאן למטה

לא, אני נגד לחנוק את זה, חס וחלילה, אסור לחנוק רגשות. אבל אפשר לא לתת להם לצאת מפרופורציות... לקחת אותם בשלווה יחסית אם אתה מבין למה אני מתכוונת

שירס36

New member
אני לא בעד להרגיע...

כי כשאני מרגיעה הצד השני מרגיש ומרגיע גם וזה מבלבל אותי וגורם לי לאבד את הביטחון. הכי חשוב להיות אמיתי, אחרת כלום לא ברור. וחוסר בהירות הורסת.

1Shir

New member
יש בזה משהו.. יותר ממשהו ../images/Emo13.gif

צריך למצוא את האיזון בין להיות אמיתיים ולא להחניק רגשות, לבין לא לאבד את הראש...

cheshire9

New member
יכול לתת עצות

אבל אני עצמי הכי "אנטי פאסון" שיש . מתנפל בלי חשבון. בדרך כלל זה מפחיד אותן. אבל אחר כך נרגעות ... ואפילו אוהבות את זה. אני דווקא לא מאמין שלהראות התלהבות זאת טעות. עדיף להיות כן - עם עצמך וגם איתה. ויש לנו כמה דוגמאות מהפורום של "מתלהבים" שהצליחו ....

bioc1

New member
חבר שלי הוא דוגמא למתלהב

ומתלהב זה בלשון המעטה שהצליח לכבוש את לבי...

אישון36

New member
למה שלא תנסה להיות סנוב כמו

גורדי ? או אולי כמו הסטארית שלו ? האמת היא שהכי כדאי להיות מי שאתה. אתה מתרגש ? אתה חש ? תגיד. אל תפחיד על תעיק. אבל תגיד. אישון. גורדי מת עליך.

באז באז

New member
אז זהו

שהם שתיהם קיבלו נבוט בראש וראו יחדיו כוכבים(בטח יד ביד הדביקים האלה
). אם הייתי יודע שזה המצב כבר מזמן הייתי שר לה סרנדות (או שלא).

Old Girl

New member
דעתי

בפורומים, אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים דוחפת לאנשים "המלצות - ספר", אבל לא חושבת שכל אחד צריך להיצמד בהכרח ל"חוקים". לדעתי, לרוב האנשים יש די אינטואיציה בריאה כדי לזהות מצבים ולהחליט כיצד לפעול. רק כשמישהו נכשל בשיטתיות בניסיונות שלו למשוך/ לגרום התעניינות/ להחזיק מערכת יחסים, אני חושבת שכדאי לו לבדוק את עצמו עם ה"ספר" - וגם אז השינוי, אם ייעשה, צריך להיות פנימי. באופן כללי, פחות חשוב כיצד האנשים פועלים ויותר חשוב מה מניע אותם. אם למישהו (לך למשל) יש תחושה של ערך פנימי שלא תלוי בהצלחה נקודתית של דייט כזה או אחר, יש לך חיים ויש לך ביטחון עצמי סביר (לא חייב להיות ברמה של חוסר מודעות) - לדעתי זה פחות משנה האם התקשרת בערב של הדייט או שלושה ימים אחריו. אני לא מקבלת את העקרון "חשוב להיות אתה" כשמדובר באנשים תלותיים, חרדתיים, חסרי ביטחון עצמי, שמתקשרים שמונה פעמים לדייט החדש שלהם וזקוקים נואשות לכל סימן של אישור או קבלה. במקרה כזה, דווקא חשוב לשנות משהו. אבל כשמדובר באדם שהוא, כמו שאמרתי, עצמאי ומכיר בערך שלו - אני מאמינה שהכי בריא בשבילו להיות "הוא עצמו" ולסמוך על התחושות שלו.

באז באז

New member
לא לא

זה לא קשור כאן, תקראי את התגובות שלי לגבר גבר. לא מדובר כאן על זה שאני הולך להטריד אותה או משהו כזה, היא גם די נתנה לי כבר אישורים שזה ממשיך. השאלה היא האם להראות לה שלא התכופפתי שהנבוט עף לעברי או לתת לה להתרגל אלי בצורה יותר מאופקת. אני לא מדבר על להטריד אותה 5 פעמים ביום, פעם אחת ביום מספיקה לי. אני מדבר על האם להגיד לה שאני כבר מת לראות אותה, או סתם לנסות להיפגש איתה. האם להגיד לה עד כמה אני חושב שהיא חמודה וכמה היא עושה לי את זה או פשוט לתת לה להבין את זה בצורה טבעית יותר. כאלה דברים...

באז באז

New member
אהה

זה בכלל לא הגבר גבר, זה המסניף הזה... אני אפילו לא שם לב עם מי אני מדבר...

Old Girl

New member
לא הבנת אותי

מה שהתכוונתי להגיד הוא, שאם אתה מכיר את עצמך כאדם רגיל, עצמאי, עם רמת ביטחון סבירה ולא אאובר תלותי/ אובססיבי או כל דבר בעייתי אחר - לדעתי אתה יכול לסמוך לגמרי על החושים שלך. כלומר, האינטואיציה שלך תגיד לך הכי טוב האם המשפט "אני מת לראות אותך" יהיה במקום או שהוא יהיה תלוש. לפעמים משפט כזה מצית התלהבות אדירה, ולפעמים הוא מבהיל. אבל כשאתה נמצא שם, אתה יודע הכי טוב מה הוא יעשה, אלא אם אתה כישלון סדרתי שתמיד מפענח את הדברים לא נכון (כמובן שלא התכוונתי אליך ספציפית, שכן אינני מכירה אותך). אני אישית פעלתי הכי נגד הספר במערכת היחסים הנוכחית שלי, שהיא הכי טובה ממה שהיה לי עד כה וזה הלך יופי.

למעלה