כשאתה קורא לי "חמודה" או "מתוקה", למה אתה מתכוון?

כשאתה קורא לי "חמודה" או "מתוקה", למה אתה מתכוון?

שלום לכולם, אורחת בפורום..
שאלה: כשבחור קורא למישהו איתה הוא התכתב ו/או יצא לדייט שהיא "חמודה", או "מתוקה", למה הוא מתכוון? כי כשבחור כתב לי את זה בזמנו אחרי דייט, מישהי אמרה לי שהוא למעשה אמר שהוא לא מעוניין. האם זה נכון?

FineSilverMan

New member
לדעתי אין קשר

מישהי יכולה להיות חמודה ולא אהיה מעוניין לצאת איתה, או חמודה ואהיה מעוניין, או לא חמודה ולא אהיה מעוניין, או לא חמודה ואהיה מעוניין...
פשוט לא פקטור.
&nbsp
הפקטור היחיד הוא האם היא אטרקטיבית בעיני.
האם אני רוצה להיות איתה.
&nbsp

דמייני את הסדרה...

פרפר נחמד.

&nbsp
&nbsp
&nbsp
איך זה מרגיש לך?

mri10

New member
אולי לחשוב מחוץ לקופסא

יכול להיות שכשהוא אומר לך חמודה ומתוקה הוא באמת מתכוון שאת חמודה ומתוקה.

תשובה

כשאומרים חמודה מתכונים לאופי ולמה שקורן ממנה מבחינת האופי ,מתוקה זה כבר אחרי הדייט המוצלח והכיף אז זורקים אז זה באס אם אס

כיום כל עוד לא רואים את האדם במציאות אז להמנע מהצהרות מיותרות !

לפעמים כשלא רוצים לפגוע אומרים משהו אחר ונעלמים ,אצלי כשאני חוסם מישהי בפייס ווטאספ זה אומר שהאישיות שלה והתנהגות וכו על הפנים ודוחה שגורמת לי לא לרצות לראות אותה בגם במחשב מתי שהוא

הכול תלוי בתחושה באויר של הדייט ואחרי הדייט

אם זה סתם מישהו שאני לא מכירה

אני לא אוהבת שקוראים לי חמודה או מתוקה..
אבל אם זה מישהו שיצאתי איתו אני דווקא מאוד אוהבת את כל המוצי פוצי הזה
אבל אני לא חושבת שזה מראה משהו בקשר לכוונות שלו אגב.. זו סתם צורת התבטאות.

PorFavor1

New member
אני מקנא במי ששואלת שאלות כאלה

זה מתאר מן אופוריה של מישהי שלא באמת ספגה יציאות משונות...
לבחורות יש יציאות הרבה יותר משונות מאשר "אתה חמוד ומתוק".

שמתי לב שבדר"כ, כשאומרים לי או למישהו אחר משפט משונה, שמצלצל לא טוב כי הוא בהקשר לא מתאים, אז הכוונה היא "יאללה, תעוף לי מהחיים".
הכוונה יוצאת ברור רק בהמשך, רק בדיעבד.
באותו זמן ומקום, עוד אפשר איכשהו לעקם את הכוונה ולפרש אותה כ"חיובית", אבל היא לא חיובית...
היא נועדה לייסר את השומע בשאלות של "למה התכוון המשורר?".
לבחורות יש המון המון יציאות כאלה...
תנסה פעם ללבן את היציאות האלה ממש באותו רגע, ובאותו מקום... זה לא ילך, מפני שהצד השני יכחיש מכל וכל וגם יאשים אותך במשהו ( אתה היסטרי, אתה רגיש.. ).
אבל במהלך הזמן, האמת יוצאת, יוצאת במעשים, אך לא מתורגמת למילים מפורשות.
ככה זה בתקשורת בין המינים.

"אני לא סגורה על עצמי, לא יודעת מה אני רוצה מעצמי, הלב אומר לי ככה, והראש אומר לי ככה, ואם ככה אז...לא יודעת... ובמשך כל השבועיים הבאים אני לא אוכל לפגוש אותך כי אני מאוד עסוקה, ואתה לא אוהב אותי, כי אם היית אוהב אותי אז...".
יאללה...
העיקר לא להגיד "תעוף לי מהחיים".
זאת בדיוק הכוונה- תעוף לי מהחיים.

יש בזה משהו

לפעמים הפרשנות היא שונה ברגע שיש רמז לא מכבד לנפנף! לפעמים כמה שתהיה נחמד וטוב אתה תרגיז יותר ,ולפעמים כן לצערנו לדפוק לה במקום ,ולפעמים זה לא קורה כי אתה לא רוצה לפגוע באדם מתוסבך

מי שמתחיל עם משחקים ויציאות משונות גוד ביי ,אם אתה חשוב לה כל כך היא תדע לבוא על 4 !כל המשחק אם היא שמה עלייך או לא אם כן לא תקבל יציאות משונות ואם לא כל פיפס תסבך אותך מילולית או התנהגות לא הכי הכי

הבחורות מחול הכל פלס כזה אתה יודע מה התגובה מה הסימנים אין עקיצות לעצבן ואין רגשות טעונים וכו

אני תמיד

במידה ולא צולח הכרות מסיים יפה ללא משקע ,להבדיל מלא מעט אנשים בארץ שזורקים יציאות לא לעניין ,כאילו ממש בוא תזרוק לי יציאה או שתצא מאיזון עליי

עצוב

חח "אופוריה".. הצחקת אותי

ספגתי כל כך הרבה יציאות איומות ונפגעתי מכל כך הרבה בחורים בדיטיים לאורך השנים, שכשאומרים לי מילים "נחמדות", אני פשוט כבר לא סומכת על זה.

PorFavor1

New member
אז תפרטי קצת

מה עוד אמרו לך שזה לא בדיוק בוטה, אלא משונה ומעורפל ?
&nbsp

לא חובה...

זה אחלה תואר חיבה גם
ותאכלס מה יותר קרוב למציאות מזה ?
&nbsp
נגיד הוא השתמש בתארים גבוהים יותר בדירוג (ואתם מוזמנים למנות אותם לפי הסדר)
מהדייט 1-2 הוא יכול על אמת להגיד עליכן משהו גבוה יותר מחמודה או מתוקה ?
זה סתם יהיה שקרים לבנים
&nbsp
אר יו קאצ'ין מיי דריפט ?
&nbsp

צלשלספק

New member
צ'מע

להגיד למישהי "טוב חמודה, שומעת..." אחרי הדייט הראשון ככה שאתם באוטו, זה לתת לוואחש שבך לצאת החוצה מהר מדי, בספונטניות, חחח...

אם היא נרתעת מדיבור קצת "שכונה" ואין אלכוהול בתמונה, אז יש מצב שהיא לא תקבל את זה בסבבה, תלוי בזרימה ובבחורה...

למעלה