כשאתה קורא לי "חמודה" או "מתוקה", למה אתה מתכוון?

דידי 9

New member
חחחחח

אצלי

למשל שאני מגלה את אישיותה אני אומר נפש טובה נשמע יותר טוב מחמודה ! צריך גם לדעת למי אומרים ומתי אומרים מחמאה מעומק הלב.

כיום סתם ככה לזרוק מחמאה לא הכי כדאי כי אתה לא יודע תמיד אלא אם יש לך חושים חדים מי מולך ואך הוא קם בבוקר

מלבד התבטאות של חיבה

או של שפה....זה לא אומר כלום.
אני מודה שזו אחת השאלות המוזרות שנתקלתי בהן.
אם מישהו לא מעוניין הוא יאמר את זה מפורשות או פשוט "יתאדה" ולא יצלצל או ישלח הודעה.
אם לא חווית את אחד משני הדברים המוזכרים לעיל , זה לא אומר כלום מעבר למחמאה או סוג של התבטאות.

היום

כבר אך אומרים לא מה שהיה פעם ,עדיף אל תאמר כלום מאשר ותאמר ואתה עלול להרחיק או להרוס,אחרי הדייט לשלוח הודעה מקסימה שהיה כיף בדייט ונפגש בקרוב וזה כבר יעשה את האפקט של להחמיא מוקדם מידי!

זה כמו הגברים השיטחיים שלא הכי מבינים שלא מחמיאים לאישה נשואה מחמאות על יופי מראה וגוף

צלשלספק

New member
חמודה

את בעמוד הראשי...

תלוי בהקשר, בקונוטציה, בנימת הדיבור (טוב, כשמדובר בצ'אט או מייל ולא בשיחה פנים מול פנים לעיתים קשה להבין את ההקשר) חמודה יכולה להיות מילה לחיוב, ואף מילה לזלזול...

דידי 9

New member
נכון חמוד:)

האמת שמה שכתבת נכון. מאוד תלוי בקונוטציה.
עניתי ב-"כן", כי חשבתי לעצמי שאם היא שאלה את השאלה הזו, סימן שבאינטואיציה שלה
זה לא היה בנימה החיובית או ההמשכית..

צלשלספק

New member

ת'כלס...

גם יש מצב שהיה שם איזה קצר בתקשורת בכלליות. מזכיר לי את התקופות בעבר שהשתמשתי במסנג'ר (כשהיה מסנג'ר..)
חופשי קרה שהייתי צריך להרים טלפון להרגיע את הרוחות בעניין זה או אחר, לפעמים לא מבינים את הנימה בצ'אט כי בטלפון או פנים מול פנים זה יכול להישמע אחרת לגמרי, בחורות יכולות להיות סופר רגישות לדברים הקטנים..חח

(טוב נו, גם גברים)

הקטע הוא שברגע שמישהו או מישהי נכנסים לך ל"פינה" בצ'אט - לך תסביר שאין לך אחות בטלפון...
(בהנחה ובא לך לדפוק חשבון לבנאדם כמובן)

דידי 9

New member
לגמרי. זה קורה גם פה.......

שאתה לא מזהה ת'"נימה" של מי שכותב ואוכל סרט קטן

צלשלספק

New member
חופשי קורה...

אופי תפקיד הניהול נע בין גננת לשוטר או קב"ן, ולפעמים אתה עצמך בסרט.

מוסר ההשכל הוא שצריך לקחת הכל בקלילות, כן חמודה או שלא, יאללה בקטנה...
וביננו, אם לבנאדם ממש חשוב לדעת משהו, לא עדיף לשאול (אפילו רק לשם השאלה) גם אם תתקבל תשובה ערטילאית ועלומה או מוטלת בספק בלי צל, לפחות שאלת - אם הצד השני התחמק או לא ענה זבש"ו ומתקדמים, לא ככה?

Confide In Omer

New member
אני גם חושב ככה.

שמתי לב שכמישהו שהוא דייט פונציאלי קורא לי חמוד/מתוק/מאמי - זה אף פעם לא מתפתח למשהו מעבר.
אולי סתם צירוף מקרים, אבל זה משהו שגם אני חשבתי עליו.

וואו אני מפורסמת

הסיבה ששאלתי על המילים האלה, היא שיצא לי לשמוע אותן משני בחורים שונים:
* הראשון שלח לי הודעת טקסט אחרי הדייט הראשון שלנו, שאני "נורא מתוקה". באותו רגע התרגשתי מזה כי זה הרגיש כמו מחמאה אמיתית. מיותר לציין שאחרי הדייט השני הוא נעלם כאילו בלעה אותו האדמה.
* השני התכתב אתי בצ'אט בלי שנפגשנו.. האמת היא שהיו לו הרבה "פנינים" שרמזו לי שהבנאדם לא סגור עלי או על עצמו, כשגולת הכותרת הייתה המשפט: "אני מחפש יותר זרימה, פחות חפירה". ציטוט מדוייק. הוא לאחר מכן אמר שהוא היה מזמין אותי לדייט, אבל הוא לא פנוי לא באותו ערב ולא למחרת. יופי, עניתי לו, גם אני. "אבל את חמודה ויפה," הוא סיכם את הנושא - ונעלם. למזלי..
מה שמעציב אותי בכל העסק הזה, הוא חוסר האמון הנוראי והבסיסי שנוצר בשנים האחרונות בין רווקים לרווקות. הרווקים טוענים שהבחורות מנפנפות אותם, מתנהגות לא יפה ופוגעות בהם. הרווקות טוענות שהבחורים משקרים, נעלמים, לא רציניים ומחפשים רק את הריגוש שבדייטים.
אני התייאשתי מעולם ההכרויות באינטרנט, אבל לא התייאשתי מלמצוא אהבה..

לגמרי. אני מרגישה שרק הגברים מלינים על זה שאנחנו לא רציניות

אבל לאחרונה פגשתי ככ הרבה גברים שאומרים שהם מחפשים משו אחד
ובפועל מחפשים משו אחר לגמרי.
מלא גברים שמשחקים משחקים מטופשים.
&nbsp

תראי

גם נשים משחקות וצריכות להודות בזה חלק מהטבע האנושי! אני מדבר על אלו שמראים ורוצים קשר רציני ולא אלו שרק רוצים סקס ומה לעשות אי אפשר להיות כאן פתוח מידי ולומר אני רוצה סקס איתך מבלי לשקר או לחרטט במסווה של קשר רומנטי!

זה לא שאתם לא רציניות יש להם קטעים מעצבנים כאלו ,למשל אני מדבר זמן מה עם מישהי טוב שלא קבענו לדייט כמה שבועות מדברים בכיף ויש רגשות והיא לא אמרה לי שיש לה 2 ילדים גרושה,זה עלה במקרה כזה ,בסטטוס שלה רשום רווקה ,ירד לי החשק מהר אבל ראבק למה לא להגיד או לרשום כן יש לי 2 ילדים מה זה לא יתגלה בהמשך? לא חבל על נסיעה סתם לפגוש מישהי שיהיה סקס טוב וקשר חברי ולא רומנטי בגלל החבילה שלה?

גם אתן מחפשןת מישהו שיסגור לכן ערב פנוי ,גם אתן משחקות משחקים ועוקצות במקום להגיד בנימוס ובטעם טוב יש לי מישהו וזהו להשאיר טעם טוב עם הלא,במקום זה אני שומע ניסיתי להדחיק וכו כאילו ראבק תעריכי את זה שמישהו מפרגן מחמיא ועוזר לך מה בכוח את רוצה שנעקוץ ונתפרץ חלילה עלייך ונשאר עם טעם רע מהכרות ? זה שמתי לב כאן לעומת חול

הבעיה היא כאן מי שטוב איתכן אוכל אותה אם זה ביחס או מחיקה בפייס או לא יודע מה ומי שמסמרטט או משחק משחקים מדליק אותכן חומר למחשבה לגברים

לא זה לא חלק מהטבע האנושי לשחק משחקים

אם אני קובעת עם מישהו אני מצפה שלפחות הוא יודיע לי אם הוא מתכוון להבריז
או אם גבר אומר שהוא מחפש קשר רציני שלא ינסה בכל דרך אפשרית להכניס אותי למיטה שלו בדייט הראשון.
אני ממש לא מחפשת מישהו שיסגור לי ערב פנוי.. אני מעדיפה להעביר ערב עם עצמי בבית מול הטלויזיה מאשר לבלות ערב עם מישהו שלא סגור על עצמו או מחפש קשר זמני.

את ואני

עשויים מחומר אחר !המשחקים שנוהגים הם מהסיבה לשחק אותה קשה להשגה או למשוך יותר ,יש בזה משהו בהתחלה בפרט !
הברזות מדייט נכון זה גועלי בפרט שיודעים כמה האדם משקיע ,אצלי אם היה ביטול מהצהריים האדם עודכן !לפעמים ולא מעט יש גברים שרק רוצים סקס ,יכול להיות לא באת לו טוב בזוית בעין ,לפעמים הוא מדמיין אותך כאם ילדיו ופתאום מקבל יציאה טבעית שלך שבשבילו זה כמו סטירה וכו,ואז הוא רוצה אך להוציא את הסקס ובגלל שלא נעים כאן אז הם נאלצים לשקר ולחרטט!
שוב לא כולן חושבים כמוך,לפעמים בחורה משועממת או בחוסר מעש או שנמאס לה מהפייס ובא לה ארוחה זולה באחת מרשתות בתי הקפה ואז אם אין ידיד בסביבה מתאים דייט כביכול

לא כולם נוהגות כך ויש לא מעט אם יצא סקס אז הבחור כיסה על הערב ואם לא אז פינק מישהי עם ארוחת ערב ואולי יקבל נשיקה בלחי

שמעתי שיש כאלה שיוצאות כדי לשתות ולאכול בחינם

בעיני זה דוחה.
ושוב,אני מעדיפה לאכול סלט עם קוטז בבית מאשר לאכול במסעדת יוקרה עם גבר שאין לי או לו כוונות רציניות.
&nbsp

בחיים

לפעמים אין בושה מכלום!וגם לא להתנצל לאחר שפוגעים ,זה ידוע לא מעט גברים לא שמים לב לכך ובשביל אקט או מזמוז הם ילכו על זה
בדרך כלל זה הרשתות קפה ,המסעדות יוקרה והטובות זה כבר בדייט השלישי רבעי מתחיל במידה והגבר לא עוצר את זה
לא כולם צדיקים תמימים וגם אתן לא !שוב כל אחת ואחד לפי המוסר שלו ,אני גם וירטואלית נוהג ביושרה ובכבוד הדדי אפילו שלפעמים בא לך להתעצבן על התנהגות וכו

למעלה