כשאת סוגרת את רגלייך למהאת מתכוונת?

כשאת סוגרת את רגלייך למהאת מתכוונת?

סיפור אמיתי
היינו חברים בצבא, היא הייתה בתולה היסטרית
, אז נפרדנו. אחרי 10 שנים אני פוגש אותה במקרה בהום סנטר, היא שמחה נורא
והזמינה אותי לקפה
, שתינו קפה,העלינו זכרונות ,היה נחמד. כל השבוע ישנו ביחד אצלי
, רק התחבקנו, היה נפלא
. ואז החלטנו לנסוע לצימר
, בצפון. מרוב התלהבות, קניתי 3 חבילות של קונדומים
, בכל הצבעים והמינים, צבעונים,זוהרים בחושך, עם צלעות רטט, עם נקודות רטט, עם זרועות תמנון
להנאה מירבית ובטעם תות, הרוקחת חשבה שאני אנרג'ייזר. בלילה הראשון רק התחבקנו, בלילה השני עשיתי לה מסאג' מפנק בכל הגוף במשך שעה שלמה,היא נירדמה
. בלילה השלישי
התנשקנו המון
, עם הלשון, ליטפתי לה ברוך את החזה
מצצתי בעדינות את הפיטמות
ואז... אז היא פיסקה את רגליה...
החלקתי עם לשוני אט אט לאורך ביטנה עד שהיגעתי אל דגדגנה הלוהט
והרטוב ועיסיתי אותו במעגלים עם לשוני החדה והנחושה, ואז, אז היא החלה למשוך אותי כלפי מעלה, לאט לאט עליתיכשאני מחליק על ביטנה ועל שדיה בלשוני הרטובה עד מאוד, עד שהיא ניבלעה בין שפתיה הרכות והתערבלה בסערה עם לשונה הרכה ובאותו זמן אברי הזקור
מגשש דרכו אל בין שיפתי ערוותה, ואז, כשהתחלתי להרגיש שהוא מתחיל להיכנס, היא סגרה את הרגליים
יכולתי לחדור בכח
, כבר הייתי שם,אני חם אני לוהט, אניזקור קשיח ועומד איתן, אני כבר מרגיש את לחלוחית ערוותה,את רטט דגדגנה... אבל לא. הפסקתי, יצאתי, לא המשכתי
מאוכזב מזיע ומתוסכל
שכבתי לצידה מהרהר בחיי העלובים
ואיך היגעתי עד הלום מה אני דביל ומפגר? היתי צריך להמשיך בכח, לכבוש אותה בסערה ,היא בטח חושבת שאני חנון
. אבל היא סגרה את הרגליים
כשאת
סוגרת ת'רגליים, למה את מתכוונת
שתיקה רועמת אפפה את הדרך חזרה לתל אביב.
אני יכולה לשאול אותך שאלה ?שאלה. שאלי, עניתי.
למה לא נכנסתה? למה הפסקתה?
שאלה. הא??? סגרת את הרגליים, שכחת?
עניתי.
לא, אתה לא מבין, סך הכל רציתי שתשים קונדום
אלוהים אדירים, כשאת סוגרת את הרגליים זה אומר " לך תשים קונדום" ?
דפוקה. לא ראיתי אותה מאז
ולא רוצה לשמוע ממנה לעולם
.

סליחה, אבל לשניכם

יש בעיית תקשורת קלה. עם עצמם, עם בן הזוג ועם העולם... היא סגרה ת'רגליים בלי הסבר, זה באמת נראה כמו 'לא מתאים ולא בא'. אבל אמרת שהיה לכם סבבה ביחד והתחבקם ובלה בלה בלה, אז תשאל בעדינות 'מה קרה?' ואז הכל היה נחסך מכם...

אתה לא אוהב רמיזות

אבל אתה גם לא אוהב שסוגרים לך את הרגליים בפנים..
ועוד יותר לא אהבת את תחושת הפספוס שהבחורה שרצית לזיין כל השנים סה"כ רצתה שתשים קונדום...

זהו , שהיא לא סגרה אותם על הפנים

היא סגרה לי אותם על הבייצים... אחד הדברים הכי מעצבנים זה כשאתה אומר למישהי שתלך והיא לא הולכת, ובמקום זה היא מתחילה להעיק בשאלות. אני לא מעיק ולא מציק, אומרים לי לך?, לא רוצים אותי?,סוגרים לי את הרגליים בלי מילים? אז שלום. את רוצה שאהיה בתוכך? תגידי לי: שים קונדום אני מוכנה לקראתך. זה ישמח אותי לדעת שאת רוצה אותי. ובמקום זה, איך את חושבת שאני מרגיש כשאת סוגרת את הרגליים בלי להגיד מילה? .

T r i l i a n

New member
היא מוזרה. ואתה נהגתה בדרך החוקית

היחידה - לא לוקחים בכוח. זה לא סקס - זה אונס. מוזר לי גם שלקח לך שעות לשאול. אם היית שואל באותו רגע מה ולמה לא היינו שומעים היום את הסיפור הזה.

אנה גומרת ברבע שעה.תגובה לטריליאן

תגידי, כשאת נימשכת למישהו ואת רוצה לשכב איתו, להרגיש אותו בתוכך, להגיע לאורגזמה בזמן שלשונו לוקקת את דגדגנך, האם את תעשי זאת בכדי שלאותו בחור יהיה טוב? התשובה היא: לא!!! את עושה את זה בשביל עצמך!!! את נהנית מהאורגזמה שלך, מהשיא שלך, מההרפיה שלך, מהאנדרופינים שלך, מהאנדרנלין שלך מהאוקסיטוצינים שלך, כן הכל שלך ולא שלא. וגם אם בא לך למצוץ לו, זו את שנהנית מזה, אצלך במוח מופרשים כימקלים שמענגים אותך, את לא עושה את זה בשבילו. ואם בכל זאת הוא מיתקשה לגמור ואת עוזרת לו בכך שאת עושה לו ביד ומשקיעה בכך אנרגיה, את נהנית מזה בעצמך, את לא סתם ככה הולכת ומענגת עוברי אורח ברחוב. כל אחד דואג לענג את עצמו האורגזמה הינה בעצם מצב אולטימטיבי שבו האדם חווה ולו למספר שניות, מצב של שחרור מכבלי המקום, הזמן והאגו, מצב שבו האדם משוחרר מכבלי המציאות היומיומית ומתחבר לטבע בכלל, לגופו העירום ולטבעו האלוהי בפרט. ולכן יקירתי מה קורה לי ברגע שזו שאיתי לא מתחברת לטיבעה האלוהי, מה קורה איתי כשהפרטנרית שלי איננה מסוגלת להשתחרר מכיבלי המקום הזמן והאגו כשהיא איננה מסוגלת להשתחרר מכיבלי המציאות היומיומית, כשהיא איננה מסוגלת להתחבר לטבע ואל גופה העירום ??? ולכן יקירתי, כל עוד עוד אני נהנה מזה וזה מספק אותי אני יעשה את כל מה שעושה לי טוב בשביל לעשות לה טוב, לעיתים זה עניין של רבע שעה והיו לי מעשי אהבה שנימשכו שעתיים ואפילו גם ארבע שעות ברצף. אם הייתי מאהב מקצועי שומה היה עליי לספק את לקוחתי ויהי מה, אבל לא כך העניין. כשאני נמצא עם מישהי בוונה להתענג זו על זה, כל אחד דואג להנאתו הוא בדרכים שונות כשחלק מאותם דרכים הם עינוג מוחלט של האחר. מי שלא גומרת, או שלוקח לה שעה שלמה לגמור, שלא תאשים את הפרטנר שלה למיטה, הוא לא מכונת המין שלה, הוא לא הצעצוע או הויברטור שלה. שמעתי גם על מקרה הפוך: האישה גמרה ולעומת זאת הגבר לא הצליח לגמור בחדירה למרות שהיה בתוכה שעה ארוכה, את חושבת שהיא טרחה ועזרה לו לגמור? לא!! לא בא לה לעשות לו ביד ולא בא לה למצוץ לו!!! לא היה לה חשק. היא כבר גמרה, הגיעה על סיפוקה, לא בא לה. "אין לי כוח לעשות כלום"-היא אמרה, "אתה יכול להתחכך בי או לאונן לי על כפות הרגליים"- הוסיפה.

T r i l i a n

New member
טרחת לפתוח שירשור על זה, אה...

תראה, תאמין במה שעושה לך טוב. רק אל תקרא לבחורה שלא נהנית ממין של רבע שעה מוגבלת. יש מספיק גברים בעולם, אני לא אבזבז מאמץ מיותר על להסביר לך שביחסי אנוש צריך לתת ע"מ לקבל ומהו עקרון ההדדיות. אם רק תמורת כסף אתה מעוניין לספק את זאת שאיתך - שיבושם לך. אני לא איתך, מה אכפת לי.

לא הבנת כלום אה?

נותנים לך אצבע ואת רוצה את כל היד? מישהו עושה לך טובה והסכים לחלוק איתך את נפשו ואת אברו, תגידי תודה!!! אבל לא, את מעדיפה להתלונן, למה רק רבע שעה?! את שואלת!!! תפסיקי להיות חזירה ותודי על מה שיש. אדם צדיק ומאושר הוא זה השמח בחלקו. תפנימי. .

T r i l i a n

New member
לא אומרת תודה

אין על מה... כל עוד אתה מצליח לשכנע את זוגתך להיות מאושרת בחלקה - תהיה מרוצה. אני מרשה לעצמי לשאוף לדברים אחרים. אתה לא חייב לשכנע אותי - תהיה שמח בחלקך ובכך שיש נשים שמסכימות איתך. עזוב את אלה שרוצות להנות.

בחייך

חסרים גברים שלא איכפת להם אם האישה שאיתם גמרה או לא? אוי, מצאת מקרה אחד של אישה שלא איכפת לה! אוי! ממש סטטיסטיקה.

בחייך!

חסרים גברים שלא איכפת להם אם האישה שאיתם גמרה או לא? אוי, מצאת מקרה אחד של אישה שלא איכפת לה! אוי! ממש סטטיסטיקה. ואופס, איך שכחתי, מאישה שלא גומרת שעה אתה מצפה שלא תצפה מהגבר שלה לספק אותה, כי הוא לא ויברטור שלה, אבל גבר שלא גומר שעה שתמצוץ? פחחחח.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
חשבת פעם על האפשרות המופרכת לכאורה

שעם הלשון ניתן גם לדבר ? או כמו שאמר אבו אחמד לבנו הקטן: "אם לא תשאל יא אבני אף פם לא תדע".

II AM 18

New member
הסיפור הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי!!

וגם הכי עצוב...

מאיה1983

New member
אוי גם אני עושה את זה לפעמים../images/Emo12.gif

ואני אסביר למה אני עושה את זה אולי תוכל להבין אותה... בלהט של סקס בלי מילים וברור שהבחור כבר יחדור (גם מאחור! סתם..) זה מין רמז כזה, להמשיך.. אבל לא ככה. ללא הגנה. אני לא חושבת שהיא מוזרה. ככה היא מתנהגת. כמו שיש גברים שנוהגים לירוק על החזה בטיטספאק, או שיש בנים שאוהבים לגמור על הפנים וכ'ו וכ'ו אלה דברים עוד יותר מוזרים מלרמוז בעדינות שתלביש קונדום. כל אחד והסטיות/ שטויות שלו. ומה שהכי מפריע לי, אם כל כך איכפת לך ממנה ונדלקת עליה אתה חושב על לנתק איתה את הקשר בגלל אי הבנה בסקס?!? זה הדבר הכי הזוי ששמעתי. לא חבל שתפסיד אותה בשביל שטות כזאת?!?! מין הסתם בסקס ראשון לומדים להכיר אחד את השני, עכשיו אתה לא רוצה לשמוע ממה כי לא הבנת אותה? אם ככה אתה נוהג לדעתי אתה טיפש. ואתה מפסיד מישהי שנורא רצית סתם.

II AM 18

New member
תגובה!

את צודקת בזה שהוא לא צריך לנתק את הקשר איתה. דבר שני אין לי מושג למה אי אפשר להגיד "תשים קונדום". ואם היא נגיד לא אמרה אז למה הוא לא שאל אותה מיד "מה קרה?" ביי

אולי היא מצפה שבתור ילד גדול אתה

מבין שלא מקיימים יחסים מזדמנים ללא הגנה. אני חושבת שזו קצת חוצפה לנסות לחדור לאישה,שלא סיכמת איתה מראש שזה בסדר, ללא קונדום. אח"כ תאשים אותה בגנבת זרע???

למעלה