כשאת סוגרת את רגלייך למהאת מתכוונת?

FlamMAble

New member
שים קונדום אני מוכנה לקראתך

די שיעשע אותי הסיפור, למרות שאני בטוחה שאותך ממש לא שיעשע... ( התגובה קצת באיחור, לא נורא..) תראה, אולי לא היה לה נעים לעצור הכל ולהגיד לך לשים קונדום? (למרות שהיא בכל זאת עצרה הכל)... טוב מה שקרה קרה ואין מה לעשות, כן זה היה די טיפשי מצידה וגם לדעתי היא הייתה צריכה לדבר. אבל אל תנתק איתה ת'קשר! (מה תעשה עם 3 חבילות קונדומים?!?!) טעות של פעםאחת, אני בטוחה שהיא למדה. ועוד משהו, אמרת שכשהאישה יורדת לאיש, היא עושה את זה כי היא נהנת מזה, אז אתה די טועה, זה נראה לך מהנה שמשהו שיותר גדול מהפה שלך נמצא שם? ועוד להתאמץ כדי לא לנשוך? אתה יודע כמה זה כואב בלסת? אולי האישה נהנת מזה שהיא גורמת לסיפוקו של האיש, אבל היא לא נהנת מעצם זה שהיא יורדת לו....

סוף סוף תגובה נורמלית

עם זאת אני חייב לציין שנשים רבות סיפרו לי שהן מאוד נהנות למצוץ , זה מאוד מרגש אותן שאיבר מין נמצא בפיהן וזה גורם להן לריגוש עז כשהגבר מתענג מהעיניין. ברור שזה יכול להיות קשה פיזית אבל אז היא מפסיקה למצוץ(כשכואב לה בלסת). כמובן שיש גם נשים שלא אוהבות למצוץ. אבל מה שרציתי לומר בעצם זה שאנחנו צריכים לספק את עצמינו ואם זה קורה אגב סיפוקו של האחר מה טוב, אבל לדרוש מהגבר לבצע חדירה במשך שעה כי האישה לא גומרת זו ממש חוצפה, זה אפילו אונס !!!

למעלה