כשהחבר הכי טוב שלך במשך שנים רבות

כן סגרתי על עצמי חחח

אני גם לא מבינה מה שהתנה בן העבר להיום.
ופעם באחד הדיונים על כך אני שאלתי, והתשובה הייתה שהיום יותר מבינים והכל פתוח לא כמו פעם שהכל מקובע

ממתי הפכתי

ל "ערך" ?
כבוד

חיפושושית? מה זה זה?
אל תעוות לי את השם!

ebi83

New member
לא מסכים איתך..

אבל כל קשר שהפך למשהו שהוא יותר מידידות- אי אפשר לחזור..

אני חייבת לציין שכשקראתי את השירשור הזה

היו לי פלאשבקים למחשבות וההרגשה שהרגשתי ..
בעיקר לתהייה של "איך אפשר לא להיות בקשר עם החבר הכי טוב שלך"? זה ממש כמו לאבד איבר מהגוף..
ובכן, זה אפשרי. אני תמיד אמרתי (מניסיון העבר) שעד שאני לא מגיעה לתחתית (מבחינתי) יהיה לי מאוד קשה לנתק את הקשר בצורה מוחלטת וכך היה. הלוואי שיכולתי לחתוך לפני .. אבל לא הצלחתי.
גם הוא, היה החבר הכי טוב שלי, זה שידע עלי ה-כ-ל, שהייתה ביננו כימיה מטורפת, שצחקנו אחד מהשני רק ממבט אחד בעיניים, שהשלמנו משפטים, הייתה טלפתיה והכל.. אני לא ידועת למה זה לא הצליח לכם אבל אצלנו זה פשוט לא התקדם מבחינתו. סבבה. גם ככה כל הבחירות הזוגיות שלו היו צנוניות פולניות קרות ומשעממות. שיהנה איתן

אי אפשר לחזור לידידות- את לא באמת רוצה לשמוע על הזוגיות שלו.. לא רוהצ לראות תמונות שלהם יחד, לא רוצה לשמוע שהיו בצימר ונהנו, שיצא לדייטים, שהכין ליום אהבה יין, תותים וקצפת, שהיו כל הלילה בים ונכנסו למים, לא רוצה לשמוע מידידות מהעבודה ש "אה.. את באת? X לא הייתה אמורה לבוא לטיול"? ...
בקיצור את לא רוצה לדעת. אני כבר לא מדברת על ממש לראות בעיניים שלך אותם יחד..

אצלי ההחלטה לנתק איתו את הקשר נעשתה ברגע אחד, החלטה מהירה.
בערב פסח, בלילה כשכולם סביב השוחן-
אני והוא כמובן מסמסים כל הארוחה אחד לשני, הוא שולח לי תמונות של האוכל שהם אוכלים בכל שלב, אנחנו צוחקים.. ממש כאילו לעשות איתו את ארוחת ליל הסדר.. רק מרחוק.
שאלתי אם הוא רוצה להפגש ולצאת אחרי הארוחה. הוא אמר שכן וחשב שלא ארצה..
נפגשנו, שנינו.. אחרי חצות, בר תל אביבי, על בקבוק למברוסקו רוזה.. כשהוא מספר לי על החברה שהייתה לו אז.. היו ביננו פלירטוטים, שנינו מבושמים קלות... לא הפסקנו לצחוק!!! מה זה לצחוק? נקרענו מצחוק על כל דבר שהאחר הוציא מהפה.. היה ערב מושלם מבחינת (למעט האיזכורים של האקס חברה שגרמו לי בוקר אחרי לדאון רציני).
חזרתי הביתה ולא הבנתי מה היה שם !!!
סומו! היה לי הכי מושלם בעולם, הוא היה אמור להיות הבנזוג שלי ... לא הידיד .. החבר הכי טוב שלי.
אז איך זה לא קורה? נשבר לי..
למחרת, כמובן ששיחת טלפון ראשונה הייתה ממנו .... דיברנו מעט והייתי עדיין מבולבלת ממה שהיה . אמרתי לו שאני הולכת לנוח קצת... ואז כתבתי לו הודעת טקסט ארוכה שיצאה מהלב.. השורה התחתונה הייתה שאני לא יכולה יותר.
הוא כתבת ילי בחזרה שהוא מבין והוא הרגיש בימים האחרונים שדברים שוב השתנו (כי עד אז "כביכול" היה הכל בסדר, עברתי, התגברתי על זה).. הוא ניסה לעודד ולהצחיק אותי ואמר שזה "עניין של כמה חודשים, תכירי מישהו. תתחתנו ונחזור להיות בקשר".
האמת? אני ממש פוחדת מהרגע שאפגוש אותו שוב.. עם או בלי משיהו. בגלל זה אני נמנעת לחלוטין...
עכשיו הוא בקשר די ארוך עם מישהי שעוד שמעתי עליה ממנו כשהיינו בקשר.. לדעתי חמודה מאוד ולדעת חברה משותפת - " אני לא מבינה מה הוא מחפש בפולניות האלה, אין להם חצי מהקשר שהיה בינכם!"

אני יכולה להגיד שלראות אותם יחד בסרטונים לא עשה לי רע כמו שחשבתי.. לשמוע את הצחוק הכל כך מוכר שלו- העלה בי חיוך נוסטלגי..לא יותר.
אבל אני לא ידועת מה יקרה ואיך ארגיש שאראה אותו. (אם זה יקרה..)

אין סיכוי שנחזור להיות ידידים כאלה טובים .... הוא היה החצי השני שלי. ממש ככה.
והתובנה הזו שיותר לא נחזור להיות מה שהיינו- היא זו שהקשתה על הפרידה.

נ.ב
כל השירשור הזה בימים האחרונים גרמו לי לחלום עליו
אחרי שהמון המון זמן לא חלמתי עליו.
דווקא היה אחלה חלום

אני זוכרת מתי זה היה

רמז - הליכה בים

וכל הכבוד, אני הכי גאה בך

רק מה זה הקטע עם הפולניות?????????

\אחרי ששלחתי לו אמרת לי "איזה עצוב" ...
וואי פתאום זה נראה מה זה רחוק

ולגבי הפולניות- הוא אוהב אותן רזות (סומו!!!), קרות ויבשות.

את פולניה מהסוג החם

אווווף!!!

מה שאת עשית לי עם התגובה שלך...
קראתי ופשוט ראיתי את עצמי שם [עם דמעות בעיניים]

אני רק עדיין לא מבינה [או לא רוצה להבין] איך אני אמורה לתת לחצי השני שלי להעלם לי.
במיוחד כשהוא עצמו לא מוכן לוותר עלי בתור "יותר משכנה\ידידה\אחות\חברה\חלק ממנו" כמו שהוא קורא לזה.

תשמעי

כל הפורום
ליווה אותי בכל העניין הזה ..
זו הייתה סאגה ארוכה .. ארוכה מידי לטעמי אבל זה מה שהייתי צריכה לעבור ולחוות על בשרי.
מי כמוני מבינה אותך ואת מה שאת מרגישה, את מה שסירבתי להפנים.

תראי, אם את מחפשת ידידות/שכנות/אח/ וכל שאר החירטוטים האינסופיים שהוא מחרטט לך-
לכי על זה אבל אם את מחפשת בנזוג לחיים, שותף מלא - הוא לא הכתובת כנראה.

אני מאמינה שקשר כמו שהיה לי ולידיד שלי- לא יהיה לי עם אף אחד אחר. הוא באמת היה הנפש התאומה שלי, החצי השני שלי אבל הוא לא בשבילי. לא משנה כמה היה לנו כיף. אני אומרת את זה במחשבה מפוכחת - הלוואי שאני טועה ועוד תגיע אהבה יותר גדולה עם חיבור גדול יותר אבל אני באמת בספק.. <לפחות לגבי החיבור המושלם.. אהבה אני מן הסתם מאמינה שתגיע טובה יותר..).

גם אני לא הבנתי איך אני אמורה לתת לחבר הכי טוב שלי ללכת , איך אני יכולה לוותר על כל מה שיש ביננו ... רק בגלל שהוא לא רוצה אותי כמו שאני רוצה אותו. אז נשארתי שם. שנה ועוד שנה .. ועוד שנה. 3 שנים מאז שנפגשנו בפעם השניה.. שנים של ימי הולדת, יציאות משותפות, שינה משותפת, עניינים כאלה ואחרים... שנים של סביבה שלא מפסיקה להגיד שאנחנו עוד נתחתן ושאנחנו מתנהגים כמו בני זוג, שנים שהיו מדברים אלינו ברבים, שהיה ברור לכולם שאנחנו זה בעצם "אחד"- אוכלים יחד מנות משותפות, רואים יחד כל אחד בביתו סרטים שבחרנו להוריד וכותבים הערות לגבי הסרט
, שנים של שליחת SMS "יש את השיר שאת/ה אוהב/ת" , שנים שהולכים יחד כשכל השאר מאחור, מפלרטטים...שנים של התוודות מצידי שאני רוצה אותו והוא מצידו נשאר ומבלבל... מעביר מסרים כפולים..
שנים של זכרונות ......

שנים של להיות בלי ולהרגיש עם- להיות בלעדיו ובעצם לדעת שאנחנו לא בני זוג, שהוא ממשיך לחפש זוגיות, שהוא יוצא, טועם ונוגע באחרות ובמקביל להרגיש הכי "עם"- כי בעצם שנינו התנהגנו כמו בני זוג.
וזה הרס אותי. עד שכבר הפכתי לאפאטית וכאילו "לא מפריע לי אתה יכול לספר לי"
וכבר לא ידעתי מה יותר כואב להיות שם ולשמוע אותו מדבר על אחרות או לא להיות איתו בקשר.

ואת יודעת מה? אני לא כועסת עליו. היה לשנינו כיף. הוא היה באמת חבר טוב במלוא מובן המילה- הוא היה שם לותמך בי כשהייתי צריכה , נתן לי עצות טובות וחכמות, היה שם כשבכיתי, כשצחקתי, כשהייתי עצבנית, כשעברתי דירה, הוא היה שם במצבי בריאות גרועים, כשחזרתי להורים שלי, כשהתחלתי ללמוד.... הוא היה שם בכל חלק מחיי בעצם ....אני יודעת שאני חשובה לו .. כנראה פחות ממה שהוא חשוב לי אחרת הוא היה חותך את הקשר שלנו כשידע שאין לי כוחות לעשות את זה.. אבל זה כבר שייך לעבר.

שורה תחתונה-
אני חושבת שלהפנמה הזו שאין לכם יותר מה לחפש יחד את צריכה להגיע לבדך.
לא יעזור כמה אחרים יגידו לך .... וה' עדי שהיו פה כאלה שטחנתי להם את המוח יומם וליל! (היי לכם!
ותודה שלא בעטתם בי או לחילופין סגרתם את החלון של השיחה בכל פעם שהזכרתי את שמו
).

גם אני תמדי הייתי מכנה אותו בפני אחרים (כשהוא לא שומע
) "החצי השני שלי" - וול, היום בדיעבד הוא מה זה לא

החצי השני שלי יאהב אותי בדיוק כמו שאני אוהב אותו - אם לא יותר!
הוא אולי מי שהייתי רוצה שיהיה החצי השני שלי עם כל מגרעותיו (ויש לו כמה .. הוא לא מושלם)
אבל זה פשוט לא יקרה כבר..
אז מגיע שלב שעם כל העקשנות שלי- ואני עקשנית- אני מזל עקרב

הגיע השלב שפשוט צריך להרפות....

אין דברים כאלו

לקחת לי את המילים והרגשות מהפה!
מה שאת מתארת פה זה בדיוק מה שיש בניינו. כל הביחד. כל ההתנהגות כזוג, האמירה שאנחנו נתחתן וזה ברור לכולם.. החצי השני, כיף גדול, החוסר אמונה שיהיה אי פעם חיבור כזה עם מישהו.. כל הביחד הזה!!! גם לא זה בפני זה היינו "מעריצים" אחד של השני ותמיד זה לצד זה גם מרחוק.
החופש להיות מי שאת ולדבר בכנות יתרה גם על "הזוגיות" שלנו. כל מי שאמר לנו משהו וחפר לנו על הביחד היינו שולחים אותו אחד לשני עד שהיה מתייאש

והכל הכל הדדי, אין דבר כזה רק הוא או רק אני. כל מה שנאמר פה הכל הדדי בניינו. פשוט לא מסתדר כזוג.
עם כל הצער נחמד לדעת שיש מי שמבין אותי. זה ממש העתק הדבק שאני פשוט נהנת לקרא את מילותייך.

תודהההה!!!|נישקה|

אני כבד בצעד הראשון של להודות בזה.... נתת לי הרבה על מה לחשוב.

שנה טובה והלוואי וכל הsmsים גם אלו של send to all יתגשמו לכולנו לטובה!!

Natalila

New member
קושקושית היקרה

אני כל כך כל כך מבינה אבל...
כשנמצאים "בתוך זה" זה נראה נורא, כאילו העולם חרב.
כמו שתיארת: כמו לאבד איבר.
אבל לאט לאט הזמן עובר והפצעים מתאחים. ופתאום את גם יכולה לצאת ולבלות ולא לחשוב עליו לכמה דקות. והנה את מכירה מישהו ועושה לך פרפרים בבטן ולא תשימי לב אבל כבר לא תשחבי עליו.

אני יודעת שאני יכולה לרשום לך סיפורים עד מחר אבל כל עוד לא תעברי את זה לא תדעי ותמסכי עליי - זה עובר.

ומגיע לך משהו יותר טוב. הרבה יותר טוב.

אהבה אמיתית.

למעלה