כשהייתי ילד קטן, אני זוכר פעם אחת, שאני, אמא שלי, אבא שלי ואחי הקטן ישבנו בסלון, אכלנו אורז צהוב עם תפוחי אדמה ועוף שבושלו בסיר, וראינו בטלוויזיה את

DANIAVNI

Well-known member
"צ'ארלי בממלכת השוקולד".
כן,
אני גם זוכר את ארוחת הערב כשמכבי לקחה את גביע אירופה בפעם הראשונה והשדרן צעק
" אני לא מאמין ...."
לימים הכרתי את בנו של השדרן שהיה מאוד גאה בייחוס המשפחתי שלו
היה תענוג מאוד גדול לשוחח איתו ולשאול בתמימות
אם הוא יודע מניין השורה " אני לא מאמין "
היו זמנים .
 

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כן,
אני גם זוכר את ארוחת הערב כשמכבי לקחה את גביע אירופה בפעם הראשונה והשדרן צעק
" אני לא מאמין ...."
לימים הכרתי את בנו של השדרן שהיה מאוד גאה בייחוס המשפחתי שלו
היה תענוג מאוד גדול לשוחח איתו ולשאול בתמימות
אם הוא יודע מניין השורה " אני לא מאמין "
היו זמנים .
:)(y)
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אפילו אם הם נורווגים - עוב מכובס הוא פולני... :sneaky:
לחזה עוף יש עניין שצריך להבין אם מבשלים אותו.

בבישול קצר הוא כבר מוכן רך ועסיסי. אם ממשיכים לבשל אותו הוא הופך לצמיגי. ואז צריך להמשיך לבשל אותו עד שהוא שוב הופך להיות רך. אבל לא רך כמו שהיה ההתחלה. הוא מאבד חלק מהטעם והמרקם שלו.

אז לדוגמה בשניצל זה ככה. הטיגון הוא יחסית קצר אז הבשר רך.
אבל יש כל מיני שניצלים מוכנים שהתחילו למכור ששם עושים כנראה לחזה עוף בישול מקדים. אז התוצאה היא משהו דמוי שניצל עם בשר צמיגי וקשה, כי בישלו אותו יותר מידי.
 
למעלה