The Real Big Joe
Well-known member
חזה הוא רק חלק אחד בעוף. אבל הבעיה בעוף מכובס שאין בו שום חלק טעים...לחזה עוף יש עניין שצריך להבין אם מבשלים אותו.
בבישול קצר הוא כבר מוכן רך ועסיסי. אם ממשיכים לבשל אותו הוא הופך לצמיגי. ואז צריך להמשיך לבשל אותו עד שהוא שוב הופך להיות רך. אבל לא רך כמו שהיה ההתחלה. הוא מאבד חלק מהטעם והמרקם שלו.
אז לדוגמה בשניצל זה ככה. הטיגון הוא יחסית קצר אז הבשר רך.
אבל יש כל מיני שניצלים מוכנים שהתחילו למכור ששם עושים כנראה לחזה עוף בישול מקדים. אז התוצאה היא משהו דמוי שניצל עם בשר צמיגי וקשה, כי בישלו אותו יותר מידי.
מה'תה אומר?יש גם כמון. אורגנו. פפריקה אדומה חריפה..