כשהלב נשבר מפוקר

2המרפא

New member
כשהלב נשבר מפוקר

עכשיו שיחקתי באיבנט 1 של המיני אפטופס 18 אלף איש נכנסו הגעתי ל300 אחרונים כשאני מקום 15 בצ'יפים אחרי שרצתי מדהים כל הטורניר. אני בסול בליינד ובביג בליינד הצ'יפ לידר. פולד עד אליי אני משווה הוא עושה צ'ק פלופ 886 אני מהמר 2\3 קופה הוא משווה. טרן 4, אני נותן חצי קופה הוא עושה רי רייז אני משווה. ריבר מלכה אני עושה צ'ק הוא נותן הימור גדול שמכסה אותי כמעט לחלוטין אני בלב מאוד לא שקט יודע שיש כל כך הרבה כסף בקופה שאם אני מנצח אותה אני זורם עד שולחן הגמר דוחף אול אין (לא היה הבדל בין להשוות לבין לדחוף בסך הכל 3 בליינדים) ודוחף. הוא פותח 5 7 ואני עף מהטורניר עם דמעות בעיניים אחרי ששיחקתי מושלם במשך 6 וחצי שעות.

yamenx

New member
לא ציינת מה היה לך...

אני מזמן נשבר לי מפוקר באינטרנט וחסמתי את הפול טילט שלי ל 3 חודשים... בינתיים הבנתי שגם קשה כבר להפקיד כסף... כך שזה יותר טוב

thecombina

New member
בטח k8 ,קיקר יותר חלש ואני מאמין שהוא היה

יוצא מזה בסופו של דבר,אלא אם כן העייפות עשתה את שלה

yamenx

New member
מסכים... היה די ברור שיש לו יותר משלשיה

אבל זה די מבעס אחרי שמגיעים גבוהה בטורניר כזה ומתחילים לדמיין את אלפי הדולרים..

thecombina

New member
נראה לי צריך להמציא מילה חדשה לתחושה הזו

לעוף 300 מתוך 18 אלף זה לא רק מבאס,זה מעצבן מרגיז,מותיר תחושת החמצה וריקנות,פנטזיות נשברות ועם זה יש הבנה שזה המשחק וזה עדיף מלא כלום. עוד לא שיחקתי מול 18,000 איש וקשה לי להאמין שהייתי שורד עד מקום 300 אבל מניסיוני הדל אני יכול רק לתאר אותו בוהה במסך עוד כמה שניות אחר שהיד נגמרה ומנסה לעכל שזהו,זה נגמר. מדהים מה שמשחק קלפים פשוט יכול להוציא מאיתנו

2המרפא

New member
תשמע זה שובר את הלב כשאתה משחק מושלם

ורץ פשוט מדהים ובסוף זה קורה לך. אני מנסה לשחזר מה עשיתי לא בסדר ואולי העייפות וזה שאני ער ב7 בבוקר שעבר עם שעה וחצי שינה באמצע עשתה את שלה. זה כל כך קשה לקפל טריפס עם טופ קיקר בשלב הזה בטורניר. ראיתי את הקופה הזאת ואת הדרך לגמר ועשיתי חשבון שמול כל הריינג' שלו אני טוב ב50% מהפעמים ויש רק שני ידיים שאני באמת מפסיד להם ושפוט עשיתי שטות. ברגע שהשוותי בטרן הייתי מחויב בריבר.

raphaelgav

New member
סמול בליינד עם יד כזו עושה קול לביג

בליינד בשמחה....רוב הסיכויים שאתה מעליו... אני בדר"כ הייתי עושה רייז נגד ביג בליינד עם יד כזו, מנסה לגנוב את זה בהתחלה עם יד בינונית פלוס.

raphaelgav

New member
שחקן טוב שכרגע ציפ לידר

לא עושה קול לרייז מסמול בליינד עם יד כזו...פשוט מאוד. למה לא להתעסק איתו? כמו שאמרתי, רוב הסיכויים שיש לך יד עדיפה עליו....אז לקפל יד כזו רק בגלל שהוא "ציפ לידר" זה מטופש...

ראסטה2

New member
אני אישית

לא אוהב לשחק עם יד כזו. ואם כבר לשחקקק לעשות רייז בפרה פלופ אם אתה סמול ואף אחד לא שלם עד אליך.. אתה נותן לו להכנס עם קלפים נמוכים. בלאגן ולוקח באפשרות שאם הצ'יפ לידר יותר מאחרים יהיה מוכן לקנות קלפים. אני מעדיף להמשיך לשרוד ולחכות לידיים יפות יותר

2המרפא

New member
פה ההבדל בתפיסה שלנו אני לא בא לשרוד אני בא

לנצח, עשיתי כמה טעויות ביד הזאת אבל אין מה לעשות לפעמים טועים במיוחד אחרי שאתה ער קרוב ל30 שעות ומשחק 10 רצוף. אבל כל המחשבה שלי ביד הזאת הייתה שזאת הקופה שתכניס אותי לפיינל טייבל ולמשחק על עשרות אלפי דולרים, 200 דולר זה נחמד אבל לא ממש מזיז לי. 50 אלף זה סיפור אחר ומהרגע שעברתי את הבאבל בשביל להחזיר השקעה מבחינתי היה להמר בשביל להגיע כמה שיותר עמוק.

raphaelgav

New member
צודק!

אין דבר יותר גרוע משחקן שמקפל את כל הידיים שלו רק כדי שהוא לא "יצא" החוצה... זה לא פוקר, זה התחפרות...

ראסטה2

New member
טעות!

מזה מקפל את כל הידיים שלו?! אני לא מקבל כל יד! אבל גם לא נכנס עם JK לא אותו צבע JQ לא נכנס אם ידיים כאלה כדי לא להסתבך בשלב מוקדם של הטורניר! אני מעדיף לשחק יותר עם ידיים כמו זוגות מעל 9 וAK AQ AJ AT ותלוי בפוזישין.. אז תשחקו עם כל יד ונראה לאן תגיעו בסופו של דבר. תשחקו עם JK תקבלו בפלופ J ותפסידו לAJ שחקנים אתם! חבל על הזמן!

2המרפא

New member
לא משחקים כל יד ובמיוחד לא בשלב מוקדם

אבל בשלב מאוחר של טורניר גדול אסור לך לשחק מפחוד אם אתה מעוניין להגיע ממש עמוק, ולא לגרד עוד 40 דולר. אבל לשחק טייט רק יהפוך אותך לצפוי וימנע ממך לקבל תשלום מכל שחקן חצי סביר.

ראסטה2

New member
תראה

שאתה מגיע לשלב של לדחוף הכל כדי לגנוב בליינדים שזה אומר שיש לך 14 פעמים הביג בליינד אתם גם לא תדחוף עם כל יד אתה תדחוף עם יד בינונית פלוס שזה אומר מלכה קינג נסיך קינג נסיך מלכה וכמעט כל קלף עם A ואחר מעל 6 אם לא סוטד

2המרפא

New member
אני לא הייתי בשלב של לדחוף

ישבתי די כבד ולא היה לי טעם לדחוף 55 בליינדים. לרוב אני משתדל שלא להגיע למשחק הדחיפות האלה פרי פלופ כי זה לא פוקר זה הימורים.

2המרפא

New member
מצד שני אתה גם אמרת שלהשוות בתקווה

לפגוע בפלאש זאת מיומנות. אז מה אני יודע אני רק הגעתי לפיינל טייבל בסאנדיי מיליון.

למעלה