כשהלב נשבר מפוקר

2המרפא

New member
הוא מחוק כבר 3 שנים מאז הטילטים שלי והוא לא

לרשות רבים. אתה מוזמן לחפש אותי בטילט igorthecrazy לא מבריק אבל אני מסתדר

raphaelgav

New member
תגיד לי, בטורניר, אתה חושב שיש לך זמן לחכות

לידיים שציינת? אתה משחק אולי עם 10 ידיים... למה אתה חייב לבקר אנשים? מזה המשפט המכוער הזה: תשחקו עם JK תקבלו בפלופ J ותפסידו לAJ שחקנים אתם! חבל על הזמן!? אם אתה חושב שאתה יותר טוב ממישהו פה אז בהצלחה. רק תשמור את זה לעצמך. יום טוב.

ראסטה2

New member
אני מנסה להכניס לכם תובנות

שאם תשחקו עם כל יד לא תגיעו רחוק במיוחד בטורניר טורניר זה לשרוד!!!!

2המרפא

New member
טורניר זה לנצח ולא רק לשרוד בשביל

עוד 50 דולר. אז נכון אני משחק יותר לוס ממך ובעל נכונות להסתכן יותר כי פחות מעניין אותי לגרד כמה דולרים בבאבל. אני מחפש לנצח ובשלבים המאוחרים של הטורנירים לוקח סיכונים. לפעמים זה הולך טוב לפעמים זה מתפוצץ לי בפנים, אבל אחד לא יגיד עליי שאני מתחפר עם 15 בליינדים בשביל עוד כמה דולרים.

ראסטה2

New member
לקחת סיכונים אך ורק

בשלבים המאוחרים ושוב לא עם כל יד. וחמוד מהתגובה למעלה תראה מה המקצוענים ממליצים איך לשחק טורניר. שאתה אומר לי לשאול את גאס הנסן.

DJO

New member
מבאס בטירוף :( אבל

בהחלט יכול להיות שהייתי מקפל.. בריבר דיי ברור שאתה מנצח רק בלוף.. אם איזה יד הוא יכול לתת הימור של VALUE? A8? K8? סביר שהיה עושה רייז בפלופ היה לך סטטיסטיקות עליו?

shaywh

New member
קשה לדעת לפני הריבר

להשוות בפלופ כזה בפוזישן כדי לגנוב זה מהלך סביר לגמרי. מן הסתם היית אבר אגרסיבי וגם הוא אם הוא היה CL אז הוא ידע שהוא צריך להעלות לך בטורן כדי לגנוב. הואליו בט בריבר היה החלטה קשה, מה לעשות... מי שמשתלט על ההחלטות הגדולות יחד עם כל המשחק של הקופות הקטנות זה מי שלוקח בסופו של דבר. תעשה אולי פוקרסטוב ל66 44 8x נראה לי שאלה הידיים האמיתיות שהוא היה משחק ככה תחשוב כמה בלופים יש לו בטווח לפחות תנצל את זה כדי ללמוד לפעם הבאה. אגב גם 3 בליינדים זה משהו. במיוחד שאתה בסמול ויש לך סיבוב שלם שרק האנטי יורד בו כדי להחליט מתי אתה דוחף. אם אחרי הCL יש כמה אנשים עם ערימות לא גדולות אז יש לך אפילו קצת פולד אקוויטי בעיקר אם אתה לא דוחף על היד הראשונה. נכון שזה לא הרבה לבנות עליו אבל עם קצת מזל היית שורד 40-50 דקות ועולה עוד שלב בתשלומים. אני רואה שזה היה שווה עוד 40$ כמעט שבתור תשלום לשעת עבודה זה לא רע. עם מספיק מזל אתה עושה דאבל אפ לשש שבע בליינדים יורד קצת לחמש ושוב פוגע אחרי סיבוב עולה לעשר ומקבל מרווח נשימה. עם עשר אתה יכול לדחוף פולד אקוויטי שיש לך על אנשים ולאלץ אותם לתפוס יד בצורה אפקטיבית יותר. אתה יכול אפילו לפתוח טבלה של פוש פולד ולשחק כמו תוכי.

2המרפא

New member
אתה לא מבין היה לי סטאק של 55 בליינדים

לא הייתי קצר בצ'יפים לא פוש פולד ולא שיחקתי על הפיי גריידס. כשאתה משחק מבריק ורץ עוד יותר טוב אתה לא משחק בשביל עוד 40 דולר. אם הייתי רוצה פיי גריידס הייתי מקפל לנצח היה לי מספיק בשביל זה הסיבה שנכנסתי ליד הזאת הייתי כי הקופה הזאת הייתה נותנת לי 115 בליינדים וצ''יפ לידר בטורניר. שיחקתי בשביל הפיינל טייבל והארגזים שם לא בשביל עוד 40 דולר

shaywh

New member
סבבה, אני מסכים

אבל אם היית עולה ל112 בליינדים במקום 115, זה היה משנה? אני רק אומר שאם היית נשאר בטורניר היית יכול לגרד אולי עוד כמה דולרות. ל3 בליינדים יש הרבה יותר ערך כשהם 3 מעל 0 מאשר 3 מעל 112.

יוהדיקו

New member
סיבר שרייז פריי פלופ היה מוציא אותו מהיד קודם

מעבר לזה שכולם יצאו עד אילו רוב הסיכויים שהוא עם היד החזקה מבניהם פרי פלופ. הבעיה התחליה שהוא ראה סט עם טופ קיקר והימר הימור נמוך במטרה למשוך ולהוציא כמה שיותר ציפים מהביג. אפשר להבין את פשר הימור הקטן בעיקר כי איגור האמין שאין ליריב שום אחיזה ואם יש כאן היא תתגלה. אני מאמין שהייתי עושה צאק ומחכה לעשות רייז אחרי הימור מצב שאולי היה מסבך אותי באותה המידה כי מאוד קשה לברוח מיד כזאת איו יותר מידיי ברירות ליציאה בזול כאן. אני חושב שלסיים 300 זה כבר השיג נהדר בסדר גודל כזה!

DJO

New member
המלצה איך לשחק מהבליינדים

אם קופל עד אלי ואני בסמול בליינד - אם יש לי יד סבירה אני מעלה (A8 כמובן בקטגוריה הזו), אם יש לי זבל אני מקפל. זה בדיוק כדי שאוכל לשים את היריב על טווח מסויים של ידיים. יכול להיות שהוא היה משווה פריפלופ עם 57, אבל רוב הסיכויים שלא. אם אני בביג בליינד וקופל עד הבליינדים והסמול בליינד רק השווה - שוב, אם יש לי יד סבירה אני מעלה ואם יש לי זבל אני צ'ק. שוב, כדי שתוכל לשים את היריב על טווח ידיים אם הוא משווה לך את ההעלאה. ושהוא לא יצוץ פתאום עם זוגיים J2 (למרות שזה גם קורה כמובן). אם עושים לך רירייז באחד מהמצבים האלה, אלא אם כן יש לך יד חזקה או יש לך ריד שהוא שחקן אגריסיבי לא להתבייש לזרוק ישר.

darkAI

New member
זה מבאס אבל יש דבר אחד שצריך לזכור כדי לא

לפתח יותר מידי ציפיות ואז להתאכזב. הרוב המוחלט של 300 השחקנים ששרדו שדה שחקנים של 18,000 איש הם שחקנים טובים, רובם כמוך וחלקם אף יותר טובים וכולם מצפים ורוצים נואשות להגיע לשולחן הגמר. אפילו בתור צ'יפ לידר, הסיכוי שלך להגיע לשולחן הגמר לא מובטח, כי ממוצע הצ'יפים לכל שחקן מהשלב שבו יש 300 שחקנים עד שנשארים 9 יכפיל את עצמו פי 33. כלומר, אם לכל שחקן בממוצע יש כ10 אלף צ'יפים ולך 100 אלף עם ייתרון עצום, זה עדיין לא מבטיח כלום כי בשולחן הגמר לכל שחקן בממוצע יהיו 330 אלף צ'יפים. בלי עוד הכפלה או 2, אתה לא צפוי להגיע לשולחן הגמר. בכל מקרה - מקווה שהתגברת על זה וחזרת לחרוש

למעלה