SupermanZW
Well-known member
מאיפה הבאת זיו/zip?למפל מ"למפל זיו/zip" הוא בכלל פולני/אוקראיני (תלוי איך אתה מחשיב את לבוב)
מאיפה הבאת זיו/zip?למפל מ"למפל זיו/zip" הוא בכלל פולני/אוקראיני (תלוי איך אתה מחשיב את לבוב)
למפל זיומאיפה הבאת זיו/zip?
עד היום השם למפל יותר נפוץ בסרביה מבאוקראינה.למפל זיו
זה אלגוריתמי דחיסה שהשתמשו בהן בכלי הדחיסה zip
מה פירוש השם?עד היום השם למפל יותר נפוץ בסרביה מבאוקראינה.
פירוש השם הוא "פנס" בסרבית. החליף ל"לפיד" כי זה יותר מגניב לדעתו.מה פירוש השם?
ובאיזו שפה?
פנס זה למפה בהונגרית.פירוש השם הוא "פנס" בסרבית. החליף ל"לפיד" כי זה יותר מגניב לדעתו.
בדקתי במילון באינטרנט, אני לא דובר סרבית.פנס זה למפה בהונגרית.
זה גם קרוב.
אתה דובר סרבית?
לא. עכשיו בדקתי, למפה זה מנורה (לא פנס) בהונגרית, המילה ההונגרית לפנס היא villanófény. אפילו לא דומה.פנס זה למפה בהונגרית.
זה גם קרוב.
אתה דובר סרבית?
בכל מקרה מספיק קרוב כדי להשמע הגיונילא. עכשיו בדקתי, למפה זה מנורה (לא פנס) בהונגרית
במילון היה כתוב שזה פלאש., המילה ההונגרית לפנס היא villanófény. אפילו לא דומה.
לפני המצאת הנורה החשמלית היו פנסים שהכילו פתיל ושמן. היו מדליקים את הפתיל והפנס יכול היה לדלוק זמן רב. פנסי הרחוב באירופה עד סוף המאה ה19 היו כאלה. היו אנשים שתפקידם היה להדליק את הפנסים.בכל מקרה מספיק קרוב כדי להשמע הגיוני
במילות היה כתוב שזה פלאש.
בכל מקרה המקור הוא מתקופה שלא היה חשמל.
מה זה פנס בלי בטריה?
מנורה?
נכוןלפני המצאת הנורה החשמלית היו פנסים שהכילו פתיל ושמן. היו מדליקים את הפתיל והפנס יכול היה לדלוק זמן רב. פנסי הרחוב באירופה עד סוף המאה ה19 היו כאלה. היו אנשים שתפקידם היה להדליק את הפנסים.
הצחקת אותי. אני דובר הונגרית שוטפת.לא. עכשיו בדקתי, למפה זה מנורה (לא פנס) בהונגרית, המילה ההונגרית לפנס היא villanófény. אפילו לא דומה.
אז מה זה villanófény?הצחקת אותי. אני דובר הונגרית שוטפת.
תרגום גוגל אמר שזה אור-הבזק: פלאש בלעזאז מה זה villanófény?
נסה תרגום גוגל של מה שכתבת בעברית לאנגלית, תמצא שהתרגום לא יהיה תקין. בדקתי במילון ברשת.תרגום גוגל אמר שזה אור-הבזק: פלאש בלעז
אור חשמלאז מה זה villanófény?
מוזר, כי המילה הייתה קיימת לפני שגילו את החשמל ולמדו כיצד להשתמש בו.אור חשמל
האמת היא שהשם ה"אוקראיני" למפל הוא מלבוב, בירתה של גליציה,עד היום השם למפל יותר נפוץ בסרביה מבאוקראינה.
אתה חופר בהסטוריה של הפורום מלפני 3 שנים.האמת היא שהשם ה"אוקראיני" למפל הוא מלבוב, בירתה של גליציה,
שהייתה תחת שלטון הוסטרו-הונגריה מאז 1772
מה חשבת על הפואמה שפתחה את השרשור?אתה חופר בהסטוריה של הפורום מלפני 3 שנים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.