יוסי היקר שלום.
אני נחרדת ברגעים אלה, משום שלא האמנתי שאכתוב אי פעם את הדברים הבאים ושיהיו קשורים אליי ואל משפחתי. המצב מסובך מאוד!!! אני הקטנה בבית (נשואה +1) לפני יש את אחי (נשוי +2 ) ואחותי הגדולה (נשואה +4). תמיד ואני מקווה שישאר ככה , היינו המשפחה המדוברת , תמיד היו מקנאים בנו איך אנו נפגשים כל סוף שבוע, מתקשרים זה לזה, מדברים, צוחקים , עוזרים זה לזה וכו'.. הכל התחיל לפני כמעט חודש שאחי ביקש מאבי הלוואה. (כמו תמיד ) אך הפעם היא הייתה מוגזמת (150.000 $). אבי, שרק יצא לפנסיה לפני חודשיים, (וקיבל מעט כסף) - זה האח ה"מקסים" ביקש סכום זה עבור דירה 4 ח' ברמת השרון (לא פחות ולא יותר), שבעצם המטרה היא לא לקחת משכנתא. אבי לא הסכים היות והבקשה מוגזמת מה גם, שאם יסכים להצעה שאחי הציע (לתת כל חודש החזר של 4000 ש"ח) אז מה בנוגע לקרן??? (מה? יחזיר אותה בעוד 50 שנה??? שאני לא יודעת אם אני אחייה בכלל!!!)בכל אופן, נפגשנו כולם , (לבקשת אבי!) אך, זה לא עזר, לפתע זה התפרץ על זה, זה התפרץ על זה וכו'. הבעייה היא גם שאימי עושה את המוות לאבי(בכל מובן המילה) , אימי מאיימת עליו (במעשים) (אם לא תתן לו, אני לא אדבר אתך, לא אלך אתך ל... לא ... אני רוצה שתפתח גם לי חשבון... ) (דברים שלא עלו מעולם!!!) היחסים של אבי עם אמי נהרסו, אבי מסרב ואימי אפילו משתמשת באיום נגדו , אפילו במיטה- ביחסי המין! ) אחי יודע על כל הסכסוך שנוצר בגללו, אך הוא אומר: "אני צריך בית, אל תתערבו, זאת הלוואה, לאמא יש גם החלטה בנידון, אמא מסכימה לתת לי, לי אין "קורת גג" (מה שבעצם שקר- הוא יכול לקנות בית של 3 ח' ). המצב מחריד! אחותי מתקשרת אלי ומספרת לי שאבא התקשר אליה כשהוא בוכה, כי אמא שוב צורחת בבית, בוכה בקולי קולות, ומבקשת ממנו שיתן לו את מה שהוא רוצה (כי אין לו בית) ואבא שלי חסר אונים... מפחד גם מהשכנים שעוד יחשבו שהיא עוד חוטפת מכות! אני לא מסכימה לדבר עם אחי (שעשה ככה למשפחה) ועם אימי. היום אבא בא אלי כשנדבר, והוא ביקש שאדבר עם אמא ,] רק כדי שיהי לו שקט ממנה, כי היא גם על זה צורחת עליו...( ואומרת לו: לא נתת לבן שלנו כלום והנה שתי הבנות שלנו לא מדברות איתי). מה לעשות? המצב חמור!!!!!!!! הצילו, אני ואחותי לא ישנות בלילות!