כשהשמאלנים רצחו שוטר בהפגנות

תגובה

לא יודעת אם זה באמת קרה.. אבל - זה לא הופך פגיעה בחיילים ובשוטרים לדבר מוצדק. two wrongs don't make a right! שבת שלום!

TheOrion

New member
הוכחה...

שוב מגיע הצד הפריקי שלי ודורש הוכחות
. אבוי לבושה

Bronx Bomber

New member
היו כבר דיווחים על שוטר שנפל לתוך

איזה תהום בגלל פגיעת אבנים ונפטר והיו דיווחים על עוד שוטרים שנפצעו. זה לא סוד שהמפגינים נגד הגדר זורקים אבנים על שוטרים וחיילים. לינק

TheOrion

New member
מתוך הכתבה שאתה הבאת...

"חייל צה"ל איבד אתמול את אחת מעיניו כתוצאה מאבן שיידו פלסטינים בהפגנה נגד גדר ההפרדה" אלו היו פלסטינים שיידו את האבנים. לא כל פעיל שמאל הוא פלסטיני, ולא כל פלסטיני הוא פעיל שמאל. הבנת?

Bronx Bomber

New member
השמאל השתתפו בהפגנה

אל תהיה כל כך תמים. או שאתה עושה את עצמך ככה.

TheOrion

New member
תמים?

אני יוצא עם כמה אנשים לעיר. אחד מהם מכה שוטר. האם אני אשם בהכאת שוטר?

n e t a n e l k

New member
צודק!!

המציאו תירוצים שהוא היה חולה... הכל שטויות!! השמאל ר-צ-ח חייל יהודי!!!

Rotema3

New member
הוא רצח גם יותר! השמאל היהיר

שלנו הוא רוצח. {תרגעו, לא אומרת שכולם}. שמעתם כבר על ה-70 שמאלנים שהתארגנו ללכת להפגנה נגד הגדר כדי לרצוח חיילים? ותפסו אותם. על זה אף אחד לא שומע. זה מוכחש. נעלם. פשוט גועל.

One Echoe

New member
וואי תשתקי.

את עוברת כל גבול. באיזו זכות את באה וקוראת לשמאל רוצח? כאשר המתנחלים רצחו כבר קרוב לאיזה 5 אנשים.

Rotema3

New member
תשתוק אתה ותקרא שוב מה שכתבתי!

עוברת כל גבול? תקרא שוב ותבין. נמאס לי מההשמצות נגד הימין ונגד המתנחלים. כשמשהו רק פותח את הפה על השמאל {ועוד כותב שלא כולם-בניגוד למה שעושים למתנחלים} אתם קופצים. זאת לא צביעות?? למה עליהם מותר ועל השמאל אסור?

One Echoe

New member
חמודה.

את לא יכולה להגיד שהשמאל רוצח ואז להגיד שלא כולם. זה משפט שנוגד את עצמו לחלוטין. כמה רוצחים היו בשמאל? או בימין? זה לא משנה! ימין או שמאל, רוצחים מקומם לא איתנו, אלא בכלא. אין טעם להכליל ולהיהפך לטיפשים, אין טעם להימהל בססמאות של הקיצונים שבינינו!

Rotema3

New member
אוקיי,

אז אם זה היה נראה כהכללה-סורי. לא. אני גם נגד הכללות, ובגלל זה בכלל כתבתי הודעה כזאת. נמאס מההכללות על הימין, על המתנחלים, אולי לא אתה-אבל יש מספיק. כולם מאשימים ומאשימים את האחר, שוכחים שגם מאיפה שהם באים יש לא מעט כאלה. {רוצחים מהשמאל}. והכי משגע, שאף אחד בארץ כמעט לא שומע על זה בתקשורת הזבלית הזאת, גם אם כן-זאת כתבה נידחת שנעלמת תוך איזה שעה. חבל.

One Echoe

New member
אני לא מבין אותך..

את באמת חושבת, שהתקשורת תעלים מקרה רצח בגלל שמי שרצח היה שמאלני? אני חושב שאתם קצת מאבדים פרופורציות מהחלוקה לימין ושמאל. אתם נלחמים בעצמכם יותר מאשר באויבים שלנו. אם היה רצח על רקע פוליטי מהצד השמאל-אני מגנה אותו בדיוק כמו שאני אגנה רצח מהימין. -למה המתנחלים עושים יותר רעש בתקשורת? מטבע הדברים. זה מהלך הרבה יותר היסטורי ומורכב, ההתנתקות.

One Echoe

New member
חייב להוסיף משהו,

אם יש מספיק כאלה שמכלילים את המתנחלים ושונאים אותם, כמו שכתבתי בהודעתי הראשונה, אל תיגררי לססמאות האלה.

למעלה