כשהשמאלנים רצחו שוטר בהפגנות

eli3320

New member
אוי ואבוי!

באמת התעלמות מצד התקשורת! אם שוטר היה מת בהפגנה של הימין זה היה בכותרות העיתונים, והיית כתבה גדולה ולא מבזק קטן באינטרנט! באמת בושה!!

TheOrion

New member
נמנמ

שוב, אכן נרצח שוטר בהפגנות נגד הגדר. אני לא ראיתי שום איזכור לגבי העובדה ששמאלני הוא זה שפגע בו. דווקא בכתבה שהביאו מקודם, שטענו שהיא ההוכחה ששמאלנים פוגעים בשוטרים נאמר בבירור שפלסטינים פגעו בו. אני כמובן מצר על כל פגיעה בשוטרים, ובטח שעל רציחה של שוטר. עם זאת, אני מצפה להוכחה ששמאלני עשה זאת, כפי שהאשימו פה.

GD5

New member
מה זה משנה

מי פגע בו? שמאלנים ופלשתינים השתתפו בהפגנות האלה ביחד זרקו אבנים וסיכנו את חייהם של החיילים והשוטרים.

TheOrion

New member
לא בכל ההפגנותיידו אבנים,

לא בכל ההפגנות השתתפו פלסטינים ושמאלנים יחדיו. צריך לראות בדיוק מה היה באותו מקרה. עובדה שהיו עוד עשרות הפגנות, ודווח רק על המקרה הזה. כנראה שבאותו מקרה קרה משהו מסויים שהביא לפגיעה. שוב, אני לא מצדיק את הפגיעה, ואם היה זה שמאלני, הוא צריך להישלח לכלא, אבל אני חושב שמן הרצוי לבדוק את הפרטים לפני הטחת האשמות.

the mnm factor

New member
אני, בתור שמאלני, מגנה בכל תוקף

שמאלנים שפוגעים בחיילים והם מכפישים את שמם של כל השמאלנים בארץ. אולי כדאי שגם ימנים יתחילו לגנות את כל הפשעים שחבריהם למפה הפוליטית עושים. אבל תשים לב: "פעילי שמאל מסרו כי זמן קצר לאחר תחילת ההפגנה החלו החיילים לירות כדורי גומי וגז לעבר המפגינים. לדבריהם, מירי כדורי הגומי נפצעו 12 בני אדם ו-50 נוספים נפגעו משאיפת גז. בנוסף עצרו השוטרים 13 בני אדם, 12 מהם אזרחים ישראלים. מצה"ל נמסר כי חייל נפצע קל לאחר שהותקף על ידי פעיל שמאל ישראלי. החייל טופל במקום ופעיל השמאל החשוד בתקיפתו נעצר לחקירה. בנוסף, נפצע קל צלם עיתונות מאבן שיידו המפגינים. " צה"ל פועל בצורה אלימה במיוחד נגד מפגיני שמאל... כשנגד ימנים (בהתנתקות וגם בכלל) משתמשים בכפפות של משי ממש.

TheOrion

New member
מצד אחד חייל פגוע

ומצד שני 12 פעילי שמאל פצועים. אני לא זוכר מקרה שבו חיילי צה"ל פצעו מתנחל או משהו כזה. או שמא יש לך הוכחה שתוכיח לי אחרת? שוב, אני לא אומר שפעילי השמאל הללו צדיקים, אבל מצב העניינים בהפגנות ההן הוא שונה לחלוטין ממה שקרה בהתנתקות.

NAS00

New member
אני לא זוכר

מקרה של זריקת אבנים של מתנחלים על חיילים. אולי תזכיר לי?

NAS00

New member
כשחיילי צה"ל

נמצאים בסכנת פגיעה מותר לירות. מה אתה רוצים שהם יעמדו שם וייספגו אבנים?

the mnm factor

New member
אבל בכתבה כתוב

שהם התחילו לירות הההההרבה לפני שבכלל התחילה התגרה.

לודעת מה עם צה"ל,

אבל השוטרים והמג"בניקים נקטו באלימות הרבה הרבה הרבה לפני הסכנה שבכלל לא עמדה לבוא. הווה אומר - הלכת ימינה ולא שמאלה? יאלההה אשר לקחת לך את השיער ולמשוך אותו לרצפה.

איידהו

New member
וחומר כימי על עיני השוטרים

זה יותר טוב??! כך גם בתמונות בהן נראה בבירור שהמתנחלים המתבצרים מנסים להפיל את השוטרים מהסולמות באמצעות קרשים ארוכים. ומה בדבר אינספור אירועים לאורך השנים בהם חרדים בירושלים כן השליכו אבנים על כוחות משטרה???? צריכים להחליט- או שמשתמשים באותו אמצעי כמו למשל כדורי גומי כנגד כל המפגינים באשר הם: שמאלנים, פלסטינים, מתנחלים, חרדים, ברגע שבו מתחילה אלימות כנגד כוחות הביטחון כגון זריקת אבנים, או שלא!! בפועל המצב הוא שנעשה שימוש מיידי בכדורי גומי ואמצעים קשים אחרים לפיזור הפגנות רק במקרה של הפגנות מצד פלסטינים, ערבים ישראליים ופעילי שמאל קיצוניים. איני מדבר על הפגנות שבהם נעשה שימוש בנשק חם מצד הפלסטינים, שהרי זו כבר לחימה, אלא הפגנות שהדרדרו להשלכת אבנים וחסימת כבישים על ידי צמיגים בוערים. (כמו למשל ההפגנות של ערביי ישראל באוקטובר 2000). מעולם אבל לא נעשה שימוש בכדורי גומי כנגד חרדים קיצוניים שחסמו כבישים והשליכו אבנים על מכוניות פרטיות וכחות הביטחון או מתנחלים קיצוניים שעוקרים עצי זית של פלאחים פלסטיניים, משתוללים בשוק בחברון והופכים דוכנים , דוקרים חיילות (היו לפחות שני מקרים שבהן חיילות מפנות נחתכו בסכינים על ידי מתנגדי פינוי) או שופכים חומרים כימיים על עיני שוטרים.

ברור, כי אנחנו יותר גרועים

מערבים, אלינו מביאים את היסמניקים עם האלות והמבט של רצח בעיניים שיהרגו אותנו ממכות...

bnitribe

New member
כולםם!תצביעוווו בסקר הזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חובההה חובההההה

Che guevera

New member
בציניות

טוב נו השוטר הייה אתיופי,ולא ממש משלנו,כך חושב סמולן מצוי

hornyman73

New member
אולי תעשו משהו?

אתם מדברים ומדברים. נראה אותכם עושים משהו. רק את השמאל אתם תוקפים. שכחתם מי האויב? או שאתם ערבים שמנסים לסכסך בינינו? יאללה מכל הדיבורים שלכם אני חושב שאתם פחדנים. מה אתם יודעים לעשות? לתקוף את השמאל...אחלה. ככה ננצח את הערבים?

למעלה