כשי שנכיר יותר אחד את השני...

mayakol

New member
כשי שנכיר יותר אחד את השני...

הנה אחד מהשאלונים המטופשים ומעצבנים אך חביבים שמסתובבים בפורומים של תפוז... קחו לכן כמה דקות וענו כדי שנכיר קצת יותר... שם: גיל: ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: כינוי שאחרים מכנים אותך בו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: אדם שהשפיע על חיי: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורום הזה? המשקה אהוב: טוסט או לחם: ממתק אהוב: שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי..." השלם/השלימי: "אין לי..." מנגן ב: אייקון אהוב: קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? בעוד עשר שנים אני...: התחלה או סוף? השעה שסיימת לענות על השאלון:

Baby Boo

New member
סבבישן

שם: טל גיל: 18 כמעעעט ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו:honey_B כינוי שאחרים מכנים אותך בו: חברות הכי טובות טליה וטלי ספר אהוב: אוייי יש כל כך הרבה...נגיד יש ילדים זיגזג של דויד גרוסמן סרט אהוב:פורסט גאמפ, ארמגדון, איש הגשם, אישה יפה.. ורבים אחרים הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: חוסר כנות הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: גשם צבעים אהובים: שחור אדום לבן להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: היפה והחיה חיות מחמד: אחי? מקצוע אהוב: סיפרות מקצוע שנוא: כימיה שיר אהוב: נכון לעכשיו: אין לי דבר של ליאת יצחקי שיר שנוא:כל מה שקשור לסטאפס, בלו, ריקי מרטין אדם שהשפיע על חיי: אבא שלי המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : בלהבלהבלהבלהבלהבלה מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: ישן!!! פורומים שאתה משתתף בהם: חסוי ביותר איך הגעת לפורום הזה? חיפשתי משהו מעניין ומצאתי המשקה אהוב: פרי שייק תות בננה ומלון טוסט או לחם: טוסט! ממתק אהוב: קוקוס ושוקולד חלב! שפה אהובה: עיברית! הספר האחרון שקראת: יש אלוהים של קורין ארד ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: אני מכירה רק חמין.. וגם זה בספק(רוסיה) השלם/השלימי: "בלי..." יוגה בבוקר וכוס חלב בערב האדם לא שווה כלום... מאיפה לי לדעת.. השלם/השלימי: "אין לי..." סוס? מנגן ב: עצבים אייקון אהוב: קור או חום: קור!! גשם או שמש: גשם! תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: פסיכולוגית לילדים אונ רמטכל שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אני בחרתי את שמי ככה שזה לא עקרוני המקור הו אולה איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? זמין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? איך לאבד גבר ב10 ימים ענק!! אתה נלחץ ממבחנים ? לא. ספרים באנגלית - כן או לא? כן מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פרפר נחמד הרגל מגונה: אכילה בלילה עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה ונמוכה מה בחיים לא היית לובש/ת? כתום ומיני הכי לא בעולם המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? צלחת! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? רע בדרך כלל מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני.. כמה שעות אתה במחשב ביום? 2 חג אהוב- מיותר הקלדה עיוורת - יודע? כן בעוד עשר שנים אני...:קצינה בחייל התותחנים התחלה או סוף? סוף..

mayakol

New member
הנה שלי-

שם: מאיה גיל: 17 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: אין משהו מיוחד... כינוי שאחרים מכנים אותך בו: mayakola ספר אהוב: "עקידת תמר" של נעמי רגן סרט אהוב: טיטאניק... הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ירקות!!!!! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: ילדים קטנים!!! צבעים אהובים: כחול, ירוק, סגול להקה אהובה: "מוניקה צניעות" (מוניקה אהההמ... אלו עם הדיסק חיות מחמד...) שאריאל נתן לי את הכינוי היותר חביב שלהם... סרט דיסני אהוב: מלך האריות, נראה לי. חיות מחמד: לא מתה על בעלי חיים... אבל לדיסק של מוניקה קוראים כך! מקצוע אהוב: פסיכולוגיה מקצוע שנוא: ספורט! שיר אהוב: "פרפר" של מוניקה... ויש עוד אבל זה הראשון שעולה בראש. שיר שנוא: כל המזרחית האלה... שרית חדד וחבריה... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אינציקלופדיה? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מעבירה אס.אם.אסים... ופתקים... לועסת מסטיק... עושה טבלת יאוש על השולחן... פורומים שאתה משתתף בהם: בנ"ע, דתיים חילונים. איך הגעת לפורום הזה? ראיתי בדף הבית של תפוז שנפתח פורום חדש... אני פה מההתחלה שלו! המשקה אהוב: קר- אייס קפה... חם- קפה... או שוקו טוסט או לחם: טוסט!!! ממתק אהוב: מסטיק קינמון שפה אהובה: פורטוגזית מדוברת. סתם, עברית כמובן! הספר האחרון שקראת: ממממ... זה היה מזמן... ציטוט נבחר: "אני תמיד צודקת"...
חמין, טשועלנט או סחנה: מה זה השאלות האלה?? שיהיה טשולענט אבל לא מתה על זה... השלם/השלימי: "בלי..." המחשב הייתי משתגעת. השלם/השלימי: "אין לי..." כוח ללמוד הסטוריה מנגן ב: עצבים של אנשים אייקון אהוב:
אוהבת להשתמש בו! קור או חום: קור... גשם או שמש: שמש! (סותרת את עצמי, אה?
) תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): של נוף כזה.. לא יודעת איך מצרפים. כשאהיה גדול אני אהיה...: פסיכולוגית בע"ה!!! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אה???? איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? בקשה רק את הצהוב... מקושקשת עם גבינה צהובה... באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינויסיבל- INVISIBLEׂ מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? את שר הטבעות שתיים. היה מגעיל כי לא הבנתי כלוווום. אתה נלחץ ממבחנים ? מאווווווד. ספרים באנגלית - כן או לא? לא. למי יש כוח וזמן? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): "טוווווב" סתם, לא... אני אחשוב על זה... סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: לא רואה דברים חינוכיים.
הרגל מגונה: להשאיר את המקל של הארטיק בכלמיני מקומות בבית... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: יש לי כאב ראש יותר מידי לאחרונה. מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? שאלת טיפשית. מה בחיים לא היית לובש/ת? חולצת בטן, גופיה, בגד בצבע מזעזע... המורדים, כן או לא? לא. דג - באקווריום או בצלחת? בצלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אני בלונדה!
מה מספר המזל שלך, ולמה ? פחחחחח... לא יודעת. יש לך קמיע? מהו? יש לי פול בתיק. כלמיני תהילים קטנים ודברים כאלה מרבנים... פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק לאנושות אך מצרך מאוד חיוני! כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מידי. חג אהוב- פורים!!! הקלדה עיוורת - יודע? לא... אבל מצליחה בזה דיי טוב. התחלה או סוף? התחלה!

mayakol

New member
אני לא מבינה איך השאלה ההיא נעלמה

אבל אישיות שהשפיעה על החיים שלי היא ללא ספק אבא שלי.

mayakol

New member
באמת?!

אני מכורה למסטיק הזה... ואני כבר המצאתי תאוריה שאו שאתה אוהב אותו, או שאתה שונא אותו, ואין באמצע... אבל כמה אנשים מנסים בכוח לנפץ לי אותה. הלכה תאוריה...

100kuri

New member
אוקיי, אז...

ככה, בשעת שיעמום
התיישבתי לענות על השאלון המייגע, למי שרוצה להכיר אותי..... בבקשה! לפניכם קורות חיי! שמי אורית, אני בת 13 וכמה, יש לי פול כינויים: אורי, קורי, שפיטי, ריתי, תיתי, ציפי, ציף ציף, חייא ועוד..., אני אוהבת הארי פוטר
, (סרט וספר), אני אוהבת את צדיקה
,חברות ולהתחרפן, לא אוהבת אנשים מעצבנים,אני אוהבת צבע כחול, שונאת חיות
, אוהבת ציור שונאת אנגלית, אוהבת "complicated" לא שונאת אף שיר, צדיקה
השפיע מאוד על חיי, וגם משועממת, המילה הארוכה ביותר... אמממ... שכחתי, היתה לי אחת כזו...., כשמשעמם לי אני מקשקשת, מציירת, משהו, הגעתי לפורום דרך משועממת ורק בו אני משתתפת, אני מתה על קולה ואייס קפה
, אוכלת הכל, אוהבת שוקולד, שפה? אני יודעת רק עברית. קראתי "מר אל כאן אנה"- מומלץ בחום
"אין שכל אין דאגות", נמה? צ'ונט
אני התייאשתי מכל הכלים שהתחלתי לנגן...
אוהבת חום ושמש
, אני אהיה מורה אולי
אני מתה על השם שלי והייתי שמחה גם בשם אחר, אני אוהבת חביתה בדרכלל (עין לא בריא) אין לי מסנג'ר/איציק, אני לא כ"כ נלחצת ממבחנים, לא קוראת אנגלית- אבוד, אני אוהבת ת'מיליםף כמדומני ואללי, הרגל מגונה: לבהות, עדיף להיות גבוה!(...) אני לא אלבש מכנסיים קצרים בחיי! לא להמורדים!דג- איפה שבא לו
מה אכפת לי מפלאפון?
אני אוהבת את חנוכה, לא כ"כ יודעת הקלדה עיוורת אבל מקלידה מהר, די, בעוד עשר שנים בת עשרים ושלוש ו8 חודשים בערך. מה? עכשיו... 12 ורבע...

100kuri

New member
mayakol', שתינו שלחנו ב12:20 ../images/Emo70.gif

אוף, שמתם
שמשעמם לי
שועממת לא נמצאת היום בבית ספר

מתנדב

New member
אשתדל לענות מה שביכולתי....

שם: שי גיל: כמעט 28 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: אין לי לא זה ולא זה כינוי שאחרים מכנים אותך בו: שי ספר אהוב: תלמוד בבלי
סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: כנות צבעים אהובים: ירוק, כחול להקה אהובה: סרט דיסני אהוב: חיות מחמד: לא אוהב חיות בעיקרון, אבל חתול נראה לי יותר מכלב מקצוע אהוב: תכנות - לתכנת מקצוע שנוא: שיר אהוב: שירים חסידיים שיר שנוא: אדם שהשפיע על חיי: אבי המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: דתיים וחילונים, משמר אזרחי איך הגעת לפורום הזה? שאלה קשה במיוחד המשקה אהוב: פאנטה טוסט או לחם: ממתק אהוב: לא מתלהב ממתקים שפה אהובה: עברית הספר האחרון שקראת: ספרים של אבנר גולד ציטוט נבחר: כמו בחתימה חמין, טשועלנט או סחנה: חמין וטועלנט זה הינו הך השלם/השלימי: "בלי..." נדר השלם/השלימי: "אין לי..." מליון דולר מנגן ב: אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה וקשה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ממש לא ספרים באנגלית - כן או לא? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? ממוצע מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? גם וגם סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? לא הייתי אומר שזה חיוני, אבל טוב שיש כמה שעות אתה במחשב ביום? חג אהוב- פסח, פורים הקלדה עיוורת - יודע? יודע בעוד עשר שנים אני...: יהיה כמעט בן 29
התחלה או סוף? השעה שסיימת לענות על השאלון: 12:58:42

הנה שלי...

שם: איתן גיל: 17 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: נמאס מחמאס כינוי שאחרים מכנים אותך בו: חמאסניק... מתן קרא לי גזען.. זה נחשב? ספר אהוב: התנ"ך סרט אהוב: מאטריקס (הראשון!!) וכן "סכנה ברחוב ארלינגטון" הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: שגרה הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: דבר לא שגרתי צבעים אהובים: אין להקה אהובה: גם אין סרט דיסני אהוב: אלאדין!! רובין ווילימס המלך! חיות מחמד: חתולה ושמה אלה מקצוע אהוב: היסטוריה- ארבע שעות שבועיות של השלמת שינה... מקצוע שנוא: היסטוריה- ארבע שעות שבועיות של השלמת שינה... שיר אהוב: אין שיר שנוא: גם כן... אדם שהשפיע על חיי: יש הרבה.. במיוחד: אילן רמון ז"ל המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : והאחשדרפנים.. זו גם המילה הכי ארוכה בתנ"ך מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: ZZZZZZZ פורומים שאתה משתתף בהם: דתיים-חילונים.. דתיים.. וכן בילתי יומיים בפורום "נוער מסורתי עלק" אבל עליתי להם על העצבים יותר מידי.. איך הגעת לפורום הזה? מישהו פירסם בפורום דתיים על זה.. המשקה אהוב: קולה טוסט או לחם: לחם ממתק אהוב: אגוזי שפה אהובה: עברית!! הספר האחרון שקראת: המשפט האחרון של פרמה ציטוט נבחר: ZZZZZZZZZ חמין, טשועלנט או סחנה: טשועלנט... מה לעשות.. אשכנזי נשאר אשכנזי השלם/השלימי: "בלי..." טישו אין נזלת השלם/השלימי: "אין לי..." רגע משעמם בחיים... חוץ משיעור היסטוריה מנגן ב: חלילית... מנסה לפחות... אייקון אהוב:
קור או חום: פושר גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): תמונה יפה של מטוס בלילה על רקע ירח זוהר.. כשאהיה גדול אני אהיה...:טייס שם שהייתי רוצה להיקרא בו: מאד מרוצה עם השם שלי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה עם ירקות מוקפצים. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? דו"ח מיוחד.. סרט ענק.. אתה נלחץ ממבחנים ? לא ספרים באנגלית - כן או לא? רק כשצריך מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סבבי סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:יש כאלה? הרגל מגונה: לחטט באף עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: הידעתם? אין שתי זברות עם אותו מרקם פסים!! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? גרביונים המורדים, כן או לא? לא.. ממש לא! דג - באקווריום או בצלחת? צלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? סטגמטי מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי.. כי זה דבר מטומטם.. יש לך קמיע? מהו? לא.. גם זה מטומטם פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? נזק שהוא מצרך כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מידי חג אהוב- חנוכה הקלדה עיוורת - יודע? הקלדה עם קשיי ראיה... כלומר, אני מקליד מהר אבל מידי פעם אני צריך להציץ במקלדת.. בעוד עשר שנים אני...:בן 27 התחלה או סוף? החיים מלאי התחלות חדשות השעה שסיימת לענות על השאלון:13:44

mayakol

New member
איתן, "מישהו" פירסם על זה???

מישהו???? המישהו הזה היא אני... נעים מאוד.

אנוכי

שם: שגיא גיל: 17 וחצי ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: לא משתמש באיסיקיו, תוקע לי את המחשב כינוי שאחרים מכנים אותך בו: הכינוי הרגיל שלי ברשת(ופעם באייסיק) הוא Dark Knight אבל הוא היה תפוס ספר אהוב: רומח הדרקון. מידה על סדרת הספרים אפשר למצוא כאן. ויש גם פורום בתפוז. סרט אהוב: גלדיאטור הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים מתנשאים ושחצנים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: ויכוח טוב
צבעים אהובים: שחור... להקה אהובה: אין סרט דיסני אהוב: סרט איזה? לא מכיר סרטי דיסני חיות מחמד: אקווריום עם דגים ופעם היו זוג אוגרים עד שאחותי רצחה אותם מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: ספרות או אזרחות, תבחרו שיר אהוב: אין שיר שנוא: אין אדם שהשפיע על חיי: סבא שלי המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : יוגכעדימוגכעויגכעוימוגכעמודגשמומגכימוםכעג מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פעם הייתי מצייר...היום מדבר עם מי שיושב לידי עד שהוא מתעצבן עלי פורומים שאתה משתתף בהם: תסתכלו בכרטיסישי איך הגעת לפורום הזה? מההודעה של תפוז על פורום חדש שנפתח המשקה אהוב: מים טוסט או לחם: שניהם טעימים לאללה! ממתק אהוב: גלידה שפה אהובה: אנגלית הספר האחרון שקראת: פסיכומטרי 2003... ציטוט נבחר: סתכלו בחתימה, הראשון והשלישי...זה מספרי רומח הדרקון. חמין, טשועלנט או סחנה: סחנה השלם/השלימי: "בלי..." ידע, אין כוח השלם/השלימי: "אין לי..." כוח, אבל יש לי ידע
מנגן ב: מיתרים שיוצרים גלי אורך...אופס אני עדיין בבגרות בפיזיקה... אייקון אהוב: אין קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): WINDOWS 98, מסך רגיל כשאהיה גדול אני אהיה...: שאלה טובה שם שהייתי רוצה להיקרא בו: שמי שלי, אין לי קינאת שמות איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? גדולה
באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מצב "אין מצב" מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? זה היה מזמן...ת'אמת אני גם לא זוכר מה הוא היה... אתה נלחץ ממבחנים ? לפעמים ספרים באנגלית - כן או לא? כן! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): אפקט פוטואלקטרי(אוי, שוב הפיזיקה הזאת...) סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: מה זה חינוכית? יצרים עם איה ושירלי נחשב?
הרגל מגונה: להתרגז מהר ולומר דברים שאני מצטער עליהם אח"כ עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: הכדור הוא עגול מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? בינוני מה בחיים לא היית לובש/ת? חזיה המורדים, כן או לא? בההה...לא! סדרה לאינפנטילים דג - באקווריום או בצלחת? כבר אמרתי שיש לי אקווריום? אז תנחשו...בצלחת כמובן! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה אני? אני נבון(ואני לא שונא על עצמי שאני מדבר ככה כאילו אני מתנשא למרות שאני שונא מתנשאים, כי אני לא מתשא אלא סתם מציין עובדה) מה מספר המזל שלך, ולמה ? 7...אין לי מושג למה... יש לך קמיע? מהו? טבעת שיש לי...לא משמעותי, משהו שעבר במשפחה ומסמל לי את המסירות שאני צריך לחוש כלפי משפחתי פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני...חכו שניה, יש לי הודעה כמה שעות אתה במחשב ביום? תלוי...בימי הבגרויות- שעה מקסימום, בימים אחרים- מגיע ל-8
חג אהוב- פסח, החופש הכי ארוך הקלדה עיוורת - יודע? אני חושב שכן בעוד עשר שנים אני...: שואל את עצמי את אותה השאלה... התחלה או סוף? אמצע השעה שסיימת לענות על השאלון: 18:56

למעלה