כשי שנכיר יותר אחד את השני...

mayakol

New member
שגיא, ענית יפה...

חייכתי לאורך כל השאלון

tamarhp

New member
והנה שלי

פעם שלישית שאני עונה על השאלון הזה.. כל פעם בפורום אחר.. שם: תמר גיל: 15 וחצי ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: לא אומרת! כינוי שאחרים מכנים אותך בו: שונאת שמכנים אותי בשמות. ספר אהוב: הארי פוטר, בלתי הפיך סרט אהוב: מלך האריות הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אכזבות הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: יש הרבה. אממ.. להיות מאושרת, לכתוב "אממ...". צבעים אהובים: שחור, כחול, ירוק להקה אהובה: אין להקה מסויימת סרט דיסני אהוב: מלך האריות חיות מחמד: אחות קטנה. היו לי דגים, חולדות מעבדה, אוגרים סיביריים, טוואי משי, שני זחלים, ושרקן לחצי יום. מקצוע אהוב: מחשבים, מתמטיקה מקצוע שנוא: היסטוריה, ספורט, ספרות שיר אהוב: יש הרבה. משתנה מתקופה לתקופה... שיר שנוא: בוניטה דה מאס אדם שהשפיע על חיי: אח שלי, חברה שלי. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אמנציפציה (עזבו, היה לי מבחן בהיסטוריה. השפעות קשות) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת על השולחן, מוחקת, ומציירת שוב. כותבת פתקים, משגעת את אלו שמסביבי. פורומים שאתה משתתף בהם: דתיים וחילונים, בנ"ע, לפעמים גרפיקה ודפוס ובוני אתרים. איך הגעת לפורום הזה? ראיתי שיש פורום דתיים וחילונים, וקיוויתי שיהיה לי מה לתרום. המשקה אהוב: שוקו קר טוסט או לחם: אממ... טוסט ממתק אהוב: אין כמו במבה! שפה אהובה: עברית הספר האחרון שקראת: בעין יהודית, לקט מאמרים בנושא יהדות ציטוט נבחר: "היכון למות!" וגם "רבות מחשבות בלב איש, ועצת ה' היא תקום" חמין, טשועלנט או סחנה: טשולענט, דהה השלם/השלימי: "בלי..." השקעה אין הצלחה. וגם - בלי היסטוריה וספרות החיים היו יותר יפים. השלם/השלימי: "אין לי..." כוח מנגנת ב: אורגן (6 שנים) אייקון אהוב:
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם, והרבה. תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): התמונה הרגילה של XP, אין לי כוח לצרף. כשאהיה גדול אני אהיה...: גדולה יותר. סתם.. אני חולמת להיות גרפיקאית שם שהייתי רוצה להיקרא בו: טוב לי עם תמר! טוב, בשבילכם - רות. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אינביזיבל (פרייבסי) מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הארי פוטר 2, היה מדהים. אתה נלחץ ממבחנים ? בד"כ לא ספרים באנגלית - כן או לא? כן, למה לא מילה אהובה (כגון מבצבץ): "אממ..." סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פיטר פן הרגל מגונה: להעיר לחברה שלי (הנ"ל) עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני לא חרשנית מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך מה בחיים לא היית לובש/ת? צבע כתום המורדים, כן או לא? לאאאאאא!!!!!! דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום, באגם, בנהר, בים, העיקר לא בצלחת. סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? חכמה
מה מספר המזל שלך, ולמה? 7, כי ככה בא לי. יש לך קמיע? מהו? אין לי. פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? פעם היה נזק, היום מצרך חיוני. כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מדי חג אהוב: סוכות (*אהמ*.. יומולדת..*אהמ*) הקלדה עיוורת - יודע? חלקית בעוד עשר שנים אני...: אהיה בת 25 וחצי התחלה או סוף? הסוף של ההתחלה השעה שסיימת לענות על השאלון: 19:04

tamarhp

New member
*זהה...

שמתי לב, אל לא הספקתי להגיב כי נתקעו לי כל החלונות..

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

שם-טרילילי בם בם
גיל-14 ו.... ניק-ניים-משועממת11 באיציק.....במ'סנגר:m_o_n כינוי-אממ....אני אני אגיד.....אני אחשוף את זהותי.... ספר אהוב-קשה... סרט אהוב-קשה... הדבר השנוא ביותר-אוחחח....יש יותר מדי
הדבר האהוב ביותר-חיוכים
צבעים אהובים-כחול,שחור... להקה אהובה-אין... סרט דיסני אהוב-מולאן
מלך האריות
חיות מחמד-תוכי זאקו מדבר+מאולף(ברדוגו) שני קוקטלים מאולפים (נזק ובקלוואה) תוכון מאולף-פליקס, ארנבות, תוכונים לא מאוליפם, קוקטלים לא מאולפים, זוג דררות שיש להם גוזל (בקרוב מאולף) ו....כלב, חתולים...וזהו
מקצוע אהוב-פחח.....זה מצחיק..... מקצוע שנוא-לשון
פיכססססססססססססס
שיר אהוב-יש הרהבה אבל ברגע זה אני דבוקה לפלור פילר של א טינס
שיר שנוא-מסכימה עם אנשים...השירים של המורדים וקטנטנות
אדם שהשפיע-כולם..... המילה הכי ארוכה שאני מכירה
-איסטנסטיות....ובקיצר...סטייסי
מה אני עושה שמשעמם-חיה את חיי....חיי הם שיעמום אחד גדול.... פורמים שאני משתתפת-אבריל, חילוניים-דתיים, הארי פוטר, תוכים ו...זהו
איך הגעתי לפורמים-כהרגלי ניצלתי הודעה של תפוז...ואז ראיתי למטה קישור לפורום... משקה אהוב-תות-בננה
טוסט/לחם-טוסט.... ממתק-שוקולד שולט
שפה אהובה-עברית זה היחידה שאני יודעת מלבד כמה מילים באנגלית
ספר אחרון-דמעות כבושות-זה על השואה.... ציטוט נבחר-יש אנשים שאוכלים בשביל לחיות ויש אנשים שחיים בשביל לאכול
השלימי- בלי......בלי _____ אין ______(
) מנגנת ב-גיטרה,אורגנית.... אייקון אהוב-שמוליק
קור או חום-קור שמש או גשם-גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ-של אבריל...אני בביצפר אז אני לא יכולה לשים.... שאהיה גדולה-משועממת...ראש הממשלה הבאה שם שהייתי רוצה-פח......אין רצוי... איך אתה אוהב ת'ביצה שלך-בקן-זה עם לחם
מצב במסנג'ר או איציק-זמין כל הזמן או שבכלל לא שם.... הסרט האחרון בקולנוע-מטריקס2 אני מתכננת לראות את ברוס...הסרט היה חביב.... אתה נלחץ ממבחנים-אם אני עושה...לא... ספרים באנגלית-לאאאאאאאאאאאאא חלילה וחס
מילה אהובה-פשצו....רוצים הסבר
סדרת טלויזיה-יש יותר מדי
הרגל מגונה-לא לשתוק בזמן הנכון.... עובדה-פח.....אני משועממת
המוך'גבוה?-ממוצע...באמצע..... מה בחיים לא היית לובשת?-אמממ.....לא יודעת....הרבה דברים.... כן או לא?-כן! דג, באקווריום או בצלחת? באקוריום
סטיגמות זה רע-אבל מה את? משועממת
מה מספר המזל שלך? אין לי מזל...אם היה לי...המספר היה 3
למה
כי יום שלישי זה יום שמייח ומספר שלוש זה מספר שאני אוהבת... יש לך קמיע?-אמא שלי מתחילה להאמין בקריסטלים...יש לי כמה... פלאפון-אי אפשר בלעדיו ואי אפשר איתו...נזק? אולי.... מצרך חיוני? אולי..... כמה שעות את במחשב? הרבה............. חג אהוב-פורים..... הקלדה עיוורת-יודעת
לא.......יש לנו דיסק מפגר בבית ללמוד...מרוב טימטום אפשר לשבור ת'מחשב
בעוד עשר שנים-נשואה למיליונר+ילד...יויו יודעת ת'זה, נכון
סוף או התחלה
סוף זה תמיד התחלה...של משהו אחר.... שעה שסיימתי-10:6 בבוקר..... פחחחחחחח....בעעעעעעע.....

Vdrums

New member
../images/Emo124.gifאנייייייייייייייי../images/Emo36.gif

שם: תומר גיל: 23.5 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: TOMER כינוי שאחרים מכנים אותך בו: חברה שלי טוענת שאני דומה לטל מוסרי... ספר אהוב: "הטאו של פו" סרט אהוב: ספרות זולה, מציצים הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: לקום בבוקר הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: להיות עם חברה שלי צבעים אהובים: אדום, שחור להקה אהובה: משינה סרט דיסני אהוב: וואי קשה... אתמול ראיתי עידן הקרח זה גם של דיסני... חיות מחמד: יש כלבה בבית לא ממש תחת טיפולי מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: תנ"ך שיר אהוב: קשה יש המון, כרגע אני שומע משינה שיר שנוא: כל שיר של בריטני ספירס חחח אדם שהשפיע על חיי: אין מישהו כזה המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אאאא לא עולה לי בראש מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: שמשעמם לי בעבודה (כי אני לא בבי"ס...) אני עונה לשאלונים כאלה... פורומים שאתה משתתף בהם: משינה, מתופפים, מה נשים רוצות, ברי סחרוף, רוק ישראלי, אודיו וקולנוע ביתי איך הגעת לפורום הזה? יויו פירסמה אותו בפורום מזכירות המשקה אהוב: אלכוהול? אייריש קרים, סמירנוף אייס. טוסט או לחם: טוסט ממתק אהוב: גלידה נחשב? אם לא אז שוקולד שפה אהובה: הספר האחרון שקראת: זה היה מזמן לא זוכר ציטוט נבחר: "תופים לא מכוונים, תופים מותחים" (באדי ריץ') חמין, טשועלנט או סחנה: איחססססס. חמין זו המצאה גועלית פשוט זורקים מלא דברים ומה שיוצא יוצא. פיתרון מושלם לעצלנים. השלם/השלימי: "בלי...קמח אין תורה, -איזה תורה כבוד הרב הוא לא עובד במאפיה...
השלם/השלימי: "אין לי...מכונית... מנגן ב: תופים כבר 3 שנים+ אייקון אהוב:
קור או חום: תלוי איפה אני נמצא גשם או שמש: כנ"ל תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):מצורף כשאהיה גדול אני אהיה...: לא יודעעעע אני אמור להחליט כבר... שם שהייתי רוצה להיקרא בו: לא מחליף את השם שלי. איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? עין באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? אונליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? הכוכבים של שלומי פשוט סרט מדהים. אתה נלחץ ממבחנים ? כן. ספרים באנגלית - כן או לא? לא. מילה אהובה (כגון מבצבץ ): כל מילה במבטא מרוקאי כבד זה פשוט היסטרי. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הלב, פשוט קלאסיקה. הרגל מגונה: עצלנות עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: לרכבים של סקודה, אודי, סיאט ופולקסווגן יש אותם מיכללים ואתה שילדה בדיוק מכיוון שכולם שייכים לקונצרן פולקסווגן... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? תלוי כמה נמוך או כמה גבוה... מה בחיים לא היית לובש/ת? חולצת פסים/משבצות המורדים, כן או לא? נו באמת.... דג - באקווריום או בצלחת? צלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? תנו לי אופציות... מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? יש לי מהעבודה, אם לא העבודה לא היה לי. כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מדי חג אהוב- פסח. ליל הסדר פשוט משעשע הקלדה עיוורת - יודע? לא עיוור אבל יחסית מהיר. בעוד עשר שנים אני...: שאלה קשה התחלה או סוף? אמצע השעה שסיימת לענות על השאלון: 12:47

lala897

New member
אני!-

שם: מרב גיל:18 ניקניים נוכחי במסנג'ר/אייסייקיו: אין כינוי שאחרים מכנים אותך בו: -אנתוש,ללה. ספר אהוב: אממ.. משתנה מספר לספר.. סרט אהוב: נפלאות התבונה, ארמון של סורגים. הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: לעשות ספורט על הבוקר הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לרקוד צבעים אהובים: טורקיז להקה אהובה: לא יודעת סרט דיסני אהוב: קוראים לזה משהו כמו- קיסר נפל על הראש חיות מחמד: נגיד- כלב. שונאת חתולים מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מתימטיקה שיר אהוב: שירים של קרליבך ונראהלי שקוראים לזהthe shape of my heart לא בטוחה. שיר שנוא: בריטני ספירס וחבריה יאק. אדם שהשפיע על חיי: אבא שלי המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אממ.. אני אמורה לדעת איזה מילה בצרפתית שהיא הכי ארוכה אבל שכחתי.. מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:ישנה מה זה טוב. פורומים שאתה משתתף בהם: דתים וחילונים דהה איך הגעת לפורום הזה? לא זוכרת.. מוזר. המשקה אהוב: מים. חולה על מים. טוסט או לחם: לחמניה של ווילג' גרין מחיטה מלאה ממתק אהוב:אממ.. גלידה ושוקולד ומלפפון. שפה אהובה:עברית הספר האחרון שקראת:וואי! מלא זמן לא קראתי.. לא זוכרת. ציטוט נבחר: dont worry be happy נגיד.. חמין, טשועלנט או סחנה: יאק!! שונאת טשולנט!! וגם סחנה אני לא מאמינה שאני אוהבת למרות שאף פעם לא טעמתי.. השלם/השלימי: "בלי... השלם/השלימי: "אין לי... מנגן ב: שום דבר פעם ניגנתי בצ'לו.. אייקון אהוב:
קור או חום: בחום בא לי קור ובקור בא לי חום, הגיוני? גשם או שמש:שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: לא'דעת.. שם שהייתי רוצה להיקרא בו: השם שלי איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? לא מתה על ביצה בכלל. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ במסנג'ר/אייסייקיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? לא במיוחד ספרים באנגלית - כן או לא? כן. למה לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ):בומבסטי סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: . הרגל מגונה: אממ.. לישון. עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה בעצם.. לא בטוחה. מה בחיים לא היית לובש/ת? צבע ירוק זורח המורדים, כן או לא? לא. דג - באקווריום או בצלחת? צלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אממ.. בטוחה בדעות שלי (אולי קצת יותר מידי..
) מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין לי יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? זה דבר נחמד למה לא. כמה שעות אתה במחשב ביום? מאפס עד שעתיים מקסימום. חג אהוב- אמממ פסח הקלדה עיוורת - יודע? עם להציץ. בעוד עשר שנים אני...: אין לי שמץ של מושג. התחלה או סוף? תלוי במה. השעה שסיימת לענות על השאלון:אין לי שעון עכשיו ואין לי כח לרוץ לראות.

למעלה