../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif
שם-טרילילי בם בם
גיל-14 ו.... ניק-ניים-משועממת11 באיציק.....במ'סנגר:m_o_n כינוי-אממ....אני אני אגיד.....אני אחשוף את זהותי.... ספר אהוב-קשה... סרט אהוב-קשה... הדבר השנוא ביותר-אוחחח....יש יותר מדי
הדבר האהוב ביותר-חיוכים
צבעים אהובים-כחול,שחור... להקה אהובה-אין... סרט דיסני אהוב-מולאן
מלך האריות
חיות מחמד-תוכי זאקו מדבר+מאולף(ברדוגו) שני קוקטלים מאולפים (נזק ובקלוואה) תוכון מאולף-פליקס, ארנבות, תוכונים לא מאוליפם, קוקטלים לא מאולפים, זוג דררות שיש להם גוזל (בקרוב מאולף) ו....כלב, חתולים...וזהו
מקצוע אהוב-פחח.....זה מצחיק..... מקצוע שנוא-לשון
פיכססססססססססססס
שיר אהוב-יש הרהבה אבל ברגע זה אני דבוקה לפלור פילר של א טינס
שיר שנוא-מסכימה עם אנשים...השירים של המורדים וקטנטנות
אדם שהשפיע-כולם..... המילה הכי ארוכה שאני מכירה
-איסטנסטיות....ובקיצר...סטייסי
מה אני עושה שמשעמם-חיה את חיי....חיי הם שיעמום אחד גדול.... פורמים שאני משתתפת-אבריל, חילוניים-דתיים, הארי פוטר, תוכים ו...זהו
איך הגעתי לפורמים-כהרגלי ניצלתי הודעה של תפוז...ואז ראיתי למטה קישור לפורום... משקה אהוב-תות-בננה
טוסט/לחם-טוסט.... ממתק-שוקולד שולט
שפה אהובה-עברית זה היחידה שאני יודעת מלבד כמה מילים באנגלית
ספר אחרון-דמעות כבושות-זה על השואה.... ציטוט נבחר-יש אנשים שאוכלים בשביל לחיות ויש אנשים שחיים בשביל לאכול
השלימי- בלי......בלי _____ אין ______(
) מנגנת ב-גיטרה,אורגנית.... אייקון אהוב-שמוליק
קור או חום-קור שמש או גשם-גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ-של אבריל...אני בביצפר אז אני לא יכולה לשים.... שאהיה גדולה-משועממת...ראש הממשלה הבאה שם שהייתי רוצה-פח......אין רצוי... איך אתה אוהב ת'ביצה שלך-בקן-זה עם לחם
מצב במסנג'ר או איציק-זמין כל הזמן או שבכלל לא שם.... הסרט האחרון בקולנוע-מטריקס2 אני מתכננת לראות את ברוס...הסרט היה חביב.... אתה נלחץ ממבחנים-אם אני עושה...לא... ספרים באנגלית-לאאאאאאאאאאאאא חלילה וחס
מילה אהובה-פשצו....רוצים הסבר
סדרת טלויזיה-יש יותר מדי
הרגל מגונה-לא לשתוק בזמן הנכון.... עובדה-פח.....אני משועממת
המוך'גבוה?-ממוצע...באמצע..... מה בחיים לא היית לובשת?-אמממ.....לא יודעת....הרבה דברים.... כן או לא?-כן! דג, באקווריום או בצלחת? באקוריום
סטיגמות זה רע-אבל מה את? משועממת
מה מספר המזל שלך? אין לי מזל...אם היה לי...המספר היה 3
למה
כי יום שלישי זה יום שמייח ומספר שלוש זה מספר שאני אוהבת... יש לך קמיע?-אמא שלי מתחילה להאמין בקריסטלים...יש לי כמה... פלאפון-אי אפשר בלעדיו ואי אפשר איתו...נזק? אולי.... מצרך חיוני? אולי..... כמה שעות את במחשב? הרבה............. חג אהוב-פורים..... הקלדה עיוורת-יודעת
לא.......יש לנו דיסק מפגר בבית ללמוד...מרוב טימטום אפשר לשבור ת'מחשב
בעוד עשר שנים-נשואה למיליונר+ילד...יויו יודעת ת'זה, נכון
סוף או התחלה
סוף זה תמיד התחלה...של משהו אחר.... שעה שסיימתי-10:6 בבוקר..... פחחחחחחח....בעעעעעעע.....