נעמולה יקירתי, אני כל כך מבינה אותך
אני לא יודעת אם את זוכרת, אבל עדן הייתה מאושפזת בטיפול נמרץ במשך 12 יום, כשהיא הייתה בת 3 שבועות, בגלל שעלת שהיא קיבלה ממני. אז זה נורא לראות אותם ככה מסכנים. עדן בכלל הייתה מורדמת, ושכבה שם קטנטונת עם מחטים תקועות בה והזונדה וההנשמה וזה היה סיוט. יש לי כמה עצות - עד כמה שניתן ואפשרי ליישם, כי הרי כל מקרה שונה. בקשר להתנשאות של הרופאים: זימי זין. תישאלי, ותישאלי שוב, מה הם עושים ולמה, ולמה חשובה התרופה הזו, ושלא יפטרו אותך ב"אל תטרידי את עצמך, אנחנו מטפלים בו הכי טוב..." אנחנו היינו ב"דנה" והצוות שם מדהים, ועדיין, שאלתי הכל הכחל הכל, ונכחתי בחילופי המשמרות של האחיות וכל סיבובי הרופאים, פשוט להקשיב להוראות שלהם, ולעשות בדיקה חוזרת (יצא אפילו כמה פעמים שהזכרתי לאחות שצריך חלעשות משהו, או שצריך לא לעשות משהו...) אחרי כמה ימים שאלו אותי אם אני עוסקת במקצוע רפואי, כי שלטתי במונחים. זה הילד שלך. האוצר שלך, ויש לך זכות לדעת מה עושים לו ולמה. מי שמתנשא יכול גם לקבל ממך תגובה של "למה אתה מתייחס אלי ככה, אני מבקשת לדעת מה אתה עושה לאוצר שלי, זה הכל, ולא למדתי רפואה. אש בבקשה תסביר, אני מבטיחה לקלוט מהר..." עם התשישות הפיסית אין מה לעשות. לא ישנתי שבועיים. זה מה יש. רק להבטיח לעצמך ולעומר שצחבקי אותו המון המון כפיצוי על זה שאת לא יכולה עכשיו. והכי חשוב - להיות אופטימית, ולדעת שעומר יהיה בסדר, אפילו אם זה נראה קשה עכשיו. הוא יהיה בסדר. וזהו. הכי פשוט שיש. ועוד כמה שבועות זה יישכח. הכי חשוב זה שהוא לא יזכור את זה, ואילו לך הטראומה לעולם לא תימחה. את מוזמנת להתקשר אלי אם את רוצה לדבר. בגלל שאני אהיה בחופש אני לא אהיה ליד מחשב כשבוע. את יכולה ליצור קשר עם משוש30 שתתן לך את המספר שלי. חיבוקים ונשיקות ותחזיקי מעמד.