כשעשועון חידות...יש גם פרסים...

General Zod

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי מצחוק!!!!!!!!!!!!!!!

Ice King IK

New member
אמיתי...

לא לכולם יש שעות זמן פנוי לכתיבת ספרים של 233 עמודים אז הם כותבים חידות חכמות ומתוחכמות... שהם קשות מדי בשבלך אז אתה יורד ברמה וכותב שטויות

עוד פעם הספר שלי?

נו מה נהיה איתכם? תגוונו קצת עם הירידות עלי...כל העניין עם הספר...לא יודע..פשוט לא עובד יותר. תצחק על זה שאני יושב כל היום מול המחשב ושאין לי חיים, זה נושא שעדיין לא מוצה
יאללה...אני מקשיב (ובחייאת, תתאמץ הפעם)

General Zod

New member
עברית אתם יודעים???

אני אמרתי שאני מתאמץ??? אני הבן-אדם הכי עצלן בעולם. הייתי בטוח שתכתבו משהו יותר חכם ממה שכתבתם, באמת איכזבתם אותי. אפילו לא חייכתי, עלוב ביותר. אני מציע שתנסו עוד פעם, אבל הפעם תחשבו לפני שאתם כותבים. אני יודע שזה קשה, אבל בכל-זאת תנסו.

Ice King IK

New member
אמיתי....

אני מקים את הפורום הזה לתחייה וזה מה שאתה כותב לי??? חתיכת קקה !!!!

Ice King IK

New member
רמז

בגלל שזה כנראה קשה לכם מאוד קבלו רמז הפתרון זאת מילה אחת מהר מהר

Ice King IK

New member
אמיתי ויהודה.....

אתם מנסים לשנות את נושא השיחה כי אתם לא יודעים את החידה ה"טיפשית" שלנו ציפינו ממכם ליותר

SurfinGirl

New member
אנשים זה קל...

זה גורמט.. (גור- כלבלב.. והגולגולת במסמלת מת).

Ice King IK

New member
כ ל ה כ ב ו ד !!!!!!!!!!!!!

שלומית כל הכבוד זאת התשובה את ממש חכמה לעומת חברינו שירדו עלינו במקום לפתור את זה (כי הם טיפשים)

רוצה חידה?

שני בלשים יצאו לחקור את המוות של X שלפי תיקי המשטרה התאבדה בקפיצה מחלון חדר השינה שלה. הבלשים נכנסו לבית וראו על השולחן מסרק וכוס שמפניה. הם המשיכו למטבח וראו ערימת כלים בכיור ומגבת על הרצפה. כשהם נכנסו לחדר השינה של הנערה בלש A התקדם לתוך החדר באיטיות, פתח את החלון, הסתכל למטה וראה את גופתה מוטלת על המדרכה. הבלש חזר לחברו ואמר "המשטרה טועה, היא לא התאבדה.... היא נרצחה" איך הבלש ידע שהיא נרצחה?

Ice King IK

New member
אני יודע

הוא פתח את החלון ואם היא התאבדה אז החלון היה צריך להיות פתוח חה חה פתרתי את החידה שלך

למעלה