כשפי גאלמור

Fairy24

New member
כשפי גאלמור

למישהו יש קישורים טובים שאפשר לתת לי? אני לא רוצה ספרים כי אני רק רוצה קצת השראה, לא יותר. (וכן, כן, זה קשור לעיניים שלי) תודה מראש, טל.

neophile

New member
כשפי גלאמור= בזבוז של אנרגיה וסיבוכים באישיות

gwizard

New member
הנה לך

http://www.everythingunderthemoon.net/spells/spell-to-change-eye-color.htm כעיקרון, גלאמור זה לא יותר מויזואליזציה פשוטה. הרעיון זה לדמיין תוצאה רצוייה, להזרים לה אנרגיה ולקשור למקור מתח חיצוני כדי שלא ירוקן אותך. הקושי זה כמו בכל כישוף מתמשך - את חייבת להקצות חלק מסויים מן הריכוז שלך על הכישוף כדי שהוא ימשיך להתקיים. אם תכשלי לרגע סביר ששום דבר לא יקרה (תלוי בהרבה גורמים שונים), אבל אם לא תחדשי את הריכוז אז זה ידהה ויפסק. חשוב לציין שכל השינויים של גלאמור הם אשלייה ואת לא באמת עושה את השינוי פועל, אלא רק משדרת תמונה אחרת לאלו שרואים אותך. את עצמך לא תראי את השינוי במראה כי את כבר יודעת שזה לא אמיתי. ברגע שתתחילי לראות - תפסיקי להשתמש בזה מייד למען הבריאות הנפשית שלך.

Fairy24

New member
אוי...

על הקטע האחרון אף פעם לא שמעתי. אם אני לא רואה את זה, זה לא שווה כלום. אולי אני אנסה משהו אחר, רק שלא יהיה אשליה. מה אתם אומרים? יצליח? כי זה מוזר קצת שהרוב מנסים לעשות גלאמור... אף פעם לא עשיתי כישוף כזה ועכשיו אני לא כבר חושבת שאני אתחיל...

gwizard

New member
ארדן מוסר....

למה שלא תשתמש בעדשות מגע ?

Fairy24

New member
*תשתמשי

בפעם האחרונה שבדקתי, אני אישה
ובגלל שזה עושה לי דלקות נוראיות, אבל ממש נוראיות, לא אמיתי וגם לא תורם לי לאגו

Jerald_Admonds

New member
אני סתם תוהה

את רוצה ליצור שינוי פיזי, או להקרין מציאות שונה למתבוננים בך(כולל את)? אם מדובר באופציה הראשונה אז זה בהחלט לא גלאמור..

Fairy24

New member
עכשיו

שינוי פיזי, כי עם המחשבה של קודם שגם אני אראה את זה, זה לא כזה שינה משהו, רק נראה לי כמו סוג של "כיסוי" על העין. רק שאני מתחילה לתהות אם אני בכלל מסוגלת לזה, כי אחרת איך זה יכול להיות שכל האנשים ששמעתי שרוצים לעשות את זה עשו דווקא גלאמור ולא שינוי אמיתי יותר... מה אתה (וכל מי שרואה את התגובה הזאת) אומר? אפשרי או לא? (אני פשוט רוצה קצת תרומה לאמונה בזה, כי אני מתחילה להטיל ספק) טל

neophile

New member
אפשר להבין הרבה לגבי טבע הגלאמור מדברייך

את חושבת ששינוי חיצוני כלשהוא שאנשים אחרים יתפסו , יגרום להם לתפוס אותך בצורה שונה אבל האמת היא שזה ממש לא המצב...כי הם יתפסו אותך בדיוק באותה צורה שטחית . בנוסף לכך האנרגיה של הגלאמור עלולה למנוע מאנשים לראות את הפנימיות שלך לחלוטין וכך מתוך רצון שיתפסו אותך בצורה שונה את למעשה מקבעת את המצב הקיים , גלאמור...

Fairy24

New member
מה הבעיה שלך?

שחר, זה לא קשור ללנסות שאחרים יתפסו אותי בצורה אחרת או יחשבו שאני משהו אחר, אם באמת זה מה שהבנת ממה שאמרתי אז למה התעלמת מזה שאמרתי שזה לא שווה כלום אם אני לא רואה את זה? זה עד כדי כך קשה לקרוא\לשמוע מה שאומרים לך ולא לנפח את זה ולהוסיף לזה מיליון דברים שלא קשורים בכלל? תמיד רציתי עיניים ירוקות ועכשיו אני רוצה לעשות עם זה משהו, לא לשנות את עצמי לגמרי, לא לערער לעצמי את הנפש, לא להשתנות בעיניים של אחרים ולא להחטף ע"י ספינת חייזרים ולקבל מהם יריות מלייזר ירוק ביחד עם זה שיזרקו עליי טלפונים אפורים עם נקודות סגולות. טל

RainBird

New member
שחר אף פעם לא העריך ייתר על המידה את אמנות המיקסם והגלמור. ייתכנו שינויים פיסיים מאגיים אך זאת בתנאי שיש הכשרה ארוכה ומלאה באמנות. אחרת כל מה שניתן לספק זה מיקסם שווא זמני. ארדן

A r j u n a

New member
שלום פיה

הבעיה בטכניקה הזו כפולה: מצד אחד את מעוניינת לשדר לאחרים דבר מה מצד שני את רוצה שהשינוי לא יהיה כלפי חוץ בלבד. לדעתי המסקנה המתבקשת היא בחירה בטכניקה אחרת. ושוב הבעיה כפולה המכונה שלנו מאוזנת באופן כללי גם כאשר היא יוצאת מאיזון - זה קורה רק בגלל שהיא - יוצאת מאיזון. את חוסר האיזון הראשון - לרוב איננו רואים, אנו מבחינים לרוב רק בתגובה של המכונה - חוסר האיזון השני אם תצליחי ברצונך - לשנות חלק אחד מהמכונה יהיו לכך השלכות בחלקים אחרים במילים פשוטות - שמעת על רעיון השמיכה הקצרה? יש פתרון בדמות טכניקה שונה במקצת - הנקראת "השילוש הקדוש", מעניין האם את מכירה?

neophile

New member
אני בסך הכל מנסה לעזור

לפי ראיית העולם שלי , אנשים שמתעניינים במאגיה שואפים לאמת האובייקטיבית וגלאמור זאת השפעה סובייקטיבית בלבד , לכן גלאמור זה עניין שמתאים לעולם הדוגמנות השטחי ולא לאנשים שהולכים בנתיב .

RainBird

New member
האמת האובייקטיבית שורה בכל גם באשליות שחר, ויש האומרים בעיקר באשליות.

gwizard

New member
אל תשליך הכללות לגבי כולם

"אנשים שמתעניינים במאגיה שואפים לאמת האובייקטיבית" מי אמר ? אתה ? לא כל מי שעוסק במאגיה שואף לכך, חלק מן האנשים פשוט מעוניין לקחת שליטה על חייהם ללא קשר דתי או פילוסופי. כך שהטענה שלך עליה מבוססת האסטרטגיה שלך מוטעת ומכאן כל הגישה שלך מוטעת. אתה לעצמך רשאי למכור מה שתרצה, אבל אל תחשוב לרגע שיש לך את אותה הפריבילגיה לגבי שאר האוכלוסיה.

למעלה