כתבה בעיתון "סופשבוע",

DarlingAdam

New member
כתבה בעיתון "סופשבוע",

או כך אמרה אחותי. מישהוהיא קראו, ראו, יודעים משהו?

palsox

New member
כן... יש כתבה...

בעיתון "סופשבוע" על עדי רונן , 24 , FTM. אמנם לא יצא לי לקרוא כתבות אחרות על טרנסים/ות , אבל ממה שקראתי כאן בפורום הבנתי שהיתה בעיה בכתבות בעניין לשון הפנייה אל ועל המרואיין/ת. הכתבה הזו אמנם מתחילה בלשון נקבה , אבל רק בשני המשפטים הראשונים. מהציטוט הראשון שלו כל הכתבה כתובה בלשון זכר.

DarlingAdam

New member
מצאתי, קראתי.

נחמד. נחש על מי חשבתי בקטע של ניתוח עליון בלי הורמונים. :) אני עוד צריך לחשוב על זה. אחותי אמרה לי שהכתבה שם ושאני "חייבת" לקרוא. אז אני אמור לדבר איתה על זה במוקדם או במאוחר, ואני לא בטוח מה לומר.

אורי 0

New member
כתבה טובה, כל הכבוד לעדי.

(חוץ כמובן ממה שאדם ציין למטה).

ליטל ו

New member
לא קראתי,

אבל אומרים לי שבצילום הוא בלי חולצה, אבל החזה שלו מכוסה. מה?! זה מסר כל כך לא מקבל...

ליטל ו

New member
ממש לא משנה

רוחב הסרט. זה עקרוני להפליא, ובדיוק במקום הרלוונטי. לגבר מותר להראות את הפטמות, ולאישה לא. להסתיר את הפטמות של עדי זה להגיד שהם לא מוכנים לעמוד מאחורי זה שהוא גבר.

ליטל ו

New member
חשבתי על זה, והחלטתי

שבמקרה כזה אני מקבלת את הבחירה (אם כי אולי יש פשרות אחרות...), אבל חושבת שהמסר נשאר זהה.

אורי 0

New member
ה"מסר" שעובר

לא הפילוסופי, אלא מה שרואים בצילום, הוא שהחזה שלו שטוח לגמרי, ולעומת זאת, לא רואות את הפטמות, וכן יש את ה"משהו" שמעביר לך שהוא לא לגמרי חשוף. אבל איך שאני הבנתי את זה, זה לא אומר "אשה". זה אומר "פרטיות". זה משאיר את המציצנות של הקוראים לא-מסופקת במקצת, לא מראות להן צלקות של ניתוח, לא מראים להם את האמת העירומה. את יודעת מה? לו אני הייתי מתראיין למוסף יום-ששי של עתון יומי, גם אני לא הייתי רוצה שהכתבה תלווה בצילומים של חזי החשוף אל מול פני האומה.

ליטל ו

New member
איש ופירושו :)

ובעניין החזה החשוף - אני מסכימה עם הגישה (בתור מישהי שחזה החזוף כבר הופיע, אולי אפילו באותו עיתון...). אבל אז אפשר ללבוד חולצה (או לבחור יותר בקפידה את צפי התגובות לפני המצעד... לא משנה...).

ליטל ו

New member
חזוף, ללבוד...

זה אולי חזה שזוף (שהוא לא), וללבוש משהו שעשוי מלבד? :)

אורי 0

New member
לי זה נראה דווקא כמו פשרה מכובדת

בין הרצון "לחזוף" לבין הרצון לא להתערטל יותר מדי.

CeruleanCat

New member
לא אהבתי בדיוק בגלל

שהאסוציאציה של ציבור הקוראים הכללי היא בדיוק התכסות נשית, בגלל סוג הכיסוי ומיקומו, ולכן זה מעורר תחושה של חוסר קבלה מלאה של הג'נדר הנבחר. יכול להיות שמדובר בחוסר רצון של המצולם להתערטל או לחשוף צלקות, אבל לו זאת הייתה הסיבה היה צריך לבחור בכיסוי אחר, או למנוע את התמונה לחלוטין. אישתו של אדם

אורי 0

New member
זו החלטה שלו, לא?

איכשהו לא נראה לי להתחיל להגיד למישהו עד כמה הוא צריך להרים את החולצה כשהוא מצטלם לעיתון. ודרך אגב - אני לא יודע אם ראית את הצילום, אבל היה מאוד ברור מהצילום שהחזה שלו שטוח.

iris00

New member
כתבה בעיתון ../images/Emo63.gif

אפשר לפרסם את הכתבה בפורום
אם כן תודה מראש...

DarlingAdam

New member
לצערי, לא.

סריקה ופרסום מנוגדים לחוק זכויות יוצרים. אבל אפשר לספר מה קרה שם - שזה פחות או יותר סתם סיפור שמח של בחור צעיר שעשה עכשיו ניתוח עליון. ובעיקר זו ניראות - כלומר, יודעים שהתופעה קיימת, רואים "אחד מאיתנו", נורמלי למהדרין, בעיתון בעל תפוצה ארצית וכו'.

למעלה