כתבה בעיתון "סופשבוע",

DarlingAdam

New member
לכי קיימי יחסי אישות. ;)

כתבתי *פיק*. אוקיי, דראבל כפול. וצ'לנג'י. בכל זאת.

ליטל ו

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif

באמת שהגיע הזמן. ובעניין הפיק - מזל טוב, מותק! {חיבוק} :) בדיוק חשבתי שחבל לי שמזמן לא יצא לי לקרוא משהו חדש שלך.

אבא גאה

New member
אל תהיה כ"כ בטוח

אם תוכל לפנות במייל לעיתון ולבקש מהם לסרוק ולהעלות את הכתבה אצלך בפורום אני די בטוח שהם יסכימו........ בפורום "ברית מילה" עושים זה די הרבה עם אישורים.... שווה שזה יהיה בקישורי הפורום לא?

iris00

New member
תודה אדם

השגתי את הכתבה וקראתי אותה. יש בה מנקודת ראות של הורה פן אופטימי ומעודד.

Keanne

New member
אוףף אני לא מוצא:(

בנט,ואין לי תעיתון..יש לנו רק ידיעות...

palsox

New member
נראה לי שצפיה בעיתון המלא

של מעריב בנט היא רק למנויים , הווה אומר בתשלום. צר לי. אבל אני בטוח שבמוצאי שבת (או אפילו עכשיו אם יש חנות פתוחה לידך) תוכל למצוא ולרכוש את העיתון. (אם לא בשביל הכתבה הזו , אז בשביל המוסף המיוחד עם מבחר משיריה של נעמי שמר ז"ל)

DarlingAdam

New member
משהו אחד שהיה לי מוזר שם,

זה שהם "יודעים את ההבדל בין קוקסינלים וטרנסג'נדרים" וגם "קבוצת התמיכה לקוקסינלים וטרנסג'נדרים". לא בעיה עם המילה עצמה (לפני שתתחילו לצעוק שוב), אלא... לא יודע, אני מפספס משהו? "קוקסינלים וטרנסג'נדרים"?

כן בעיה עם המילה עצמה! ../images/Emo46.gif

"קבוצת התמיכה לקוקסינלים וטרנסג'נדרים"??!! WTF? מה זה אמור להביע? ועוד בעיתון מעריב? חשבתי שהמילה קוקסינלים כבר מזמן מוקצית מחמת מיאוס. חשבתי שהעיתונות בארץ התקדמה במשהו בזמן האחרון... לא, זה כאילו באמת נורא מפתיע אותי שהשתמשו שם במילה "קוקסינלים". הם צריכים לדעת כבר יותר טוב. (לא שקראתי את הכתבה אבל אני מאמינה לכם).

Yaara77

New member
הכל עניין של רייטינג

והמילה קוקסינלים מוכרת יותר עיתונים מאשר המילה טרנסג'נדרים. גם הכתבה נועדה למכור עיתונים, לא להגביר מודעות לענייננו רחמנא ליצלן. לכן חשוב שכל מי שמתראיין/ת יעמיד כתנאי את קריאת הכתבה לפני הפרסום וניכוש כל מיני עשבים שוטים. חיבוקים יערה

ליטל ו

New member
כמו שכבר אמרתי בעבר,

לא, היא לא מוקצית בהכרח, ניכסתי אותה לעצמי מחדש (reclaimed), ולמרבית הפלא לא רק אני. אם כי אני בטוחה מאד שמעריב לא התכוונו לזה במשמעות של הניכוס מחדש. אבל גם לא במשמעות של הקללה. הם פשוט לא יודעים איך להתנסח. חוץ מזה - בעיתון מעריב? - זה בדיוק מה שהייתי מצפה מעיתון מעריב...

DarlingAdam

New member
לא נראה לי שהיה כתוב,

אבל בטח לא קשה להשיג את המידע הזה, מאילנה אולי?

אורי 0

New member
אי שם יש אימייל של עדי רונן

שאני אחפור אותו, או את של רוני אלמוג או מישהו, ואשאל אחד מהם אם אפשר להפנות אותך?

למעלה