כתבה ב7 לילות

רנה6

New member
כתבה ב7 לילות

אז הצלחתי לדלות אזכור של ג'קו בכתבה על יאיר ניצני ב7 לילות " ג'קו רצה להיות קצת אחר, לבטא את עצמו לצאת מקליפת הביצה עם איזושהי אמירה מעט חצופה, רוקרית,אבל לצערי אנחנו לא אנגליה, יש כאן אנשים שעדיין לא בנויים לזה" מאבחן ניצני. " הכל פה מחובר: מוזיקה, הלהקה, הבימה, הצבא, ראשי הערים, אלופים במיל' - הכל דבוק ביחד באיזה מישמיש. איפה הוא שרת? באיזו זכות הוא אמר את זה? הכל עוד לא הסתדר במקום, בארץ שלנו היפה והנחמדה. הצבא עוד לא גמר להשתחרר מהלהקות, הלהקות עוד לא גמרו להשתחרר מהבימה, ראשי הערים שכחו שהם כבר לא בצבא. זה עוד איראן, אבל זו איראן קטנה"

talytal

New member
ואזכור קטנטון פיצפון במעריב

בטור הטלוויזיה של שירלי אכסלרוד: "לכל עונה של ארץ נהדרת יש את המלך הבלתי מעורער שלה. העונה הזאת רק התחילה, אבל אחרי החיקוי החד פעמי בגאוניותו של אורי גלר, וג'קו המדויק לא פחות, היא כבר שייכת לגמרי ולחלוטין וללא מחלוקת לאסי כהן." זה לא בדיוק אזכור לג'קו, יותר אזכור לחיקוי שלו, ועדיין...

בוקר טוב ../images/Emo140.gif

לעשות לכן אורי גלר?? 1,2 שלוששש!!!! שיהיה לך טליטל ולכולן בוקר נפלא....

talytal

New member
זואי, בייב! ../images/Emo24.gif

בוקר טוב נפלא לך! היום נר ראשון של חנוכה, לא? איך בורחים מהסופגניות, איך?
והספירה לאחור להופעה נמשכת - עוד 6 ימים בלבד!

היי אין לי שמץ.....

ואני מכורה חזק לסופגניות.... בעיקר לריבה בפנים.... עוד 6 ימים הא?! התרגשות.... מקווה שעד אז אני לא אתנפח מרוב סופגניות

shongold

New member
היי שיר שיר הקדמת אותי ניצני

כל כולו מבטאת את שאט הנפש שיש לו ממה שקורה בעולם המוזיקה הישראלי העכשווי!

shongold

New member
דור ה-X המסיקות עקפו מימין, הנעורים

עקפו משמאל, ולאף אחד כבר לא אכפת. הרוקרים של שנות ה- 90 הלכו לאיבוד. מי שמתעניין במה שקורה במוזיקה הישראלית בארץ. של שנות האלפיים כתבה ששווה קריאה סוף סוף. ניצני אושיה רצינית ביותר תחום אומר תחושותיו ומחשבותיו בנושא. כבר לא שומע רדיו חזק, אבל גם בווליום נמוך הוא קולט שמשהו חורק באלבום של נינט, בהתנפלות על ג'קו ובגדודי הסלבז של הפסטיגל. עכשיו אחרי 30 שנה בביזנס, הוא מגיש תוכנית על הומור בטלויזיה אבל מרגיש שאוטוטו נהיה פה איראן!!!!!!!!

reviital

New member
איפה הוא היה לפני שבועיים?

טוב, לפחות לאט לאט מתגלים עוד ועוד אנשים שפויים.

shongold

New member
רויטל את שואלת איפה היה לפני שבועים

ואני שואלת היכן היה לפני שלושה חודשים....?! שהשד רק יצא מתוך הבקבוק..איש במעמדו היה יכול לעשות הרבה. כמובן לא למגר את התופעה אבל לפחות לגרום לכך שעוד אנשים יבינו שיש כאן בעיה מאד רצינית. והמכה היתה אולי פחות קטלנית!

a d i d a s 2 1

New member
תודה שיר! יופי סופסוף יוצאים

מהמחבוא יותר ויותר אנשים בעדו, ובכלל המגמה חיובית מאוד בזמן האחרון... שבת שלום וחג שמח!

shongold

New member
זה לא איזכור שיר זו כתבה עצומה!!

כתבה ענקית. בניגוד לסתם איזכורים או תמונות של מדורי הרכילות שממלאים את העיתונים שלהם בכל סלבי/כוכבן מצוי שפנוי לחשיפה...פה מודבר באושיה תותחית בשדה המוזיקלי!!!

רנה6

New member
חג שמח!

צודקת, שון...אבל כשאני אומרת אזכור בכל מה שקשור לג'קו, זה עולם ומלואו. אכן הכתבה שהיא כביכול לא עליו, מחמיאה לו, מאדירה אותו ולעומת זאת משפילה במידה מסויימת את קליינשטיין. יאנה ניתחה את זה ומניחה שקראת את תגובתה...מאחלת לכולכן שבת שלום וחג אורים שמח...רק טוב!

moon line

New member
תודה לשיר וכל הכבוד ליאיר ניצני

גם אם הוא לא השתטח על המזבח למענו בזמן, גם עכשיו זה עושה מחמם את הלב לקרוא את ניצני שבהחלט איש חכם, מוכשר, ומוערך בתעשיה אומר את הדברים האלו, לג'קו זה רק טוב עושה.....
זהו בברכת "לפעמים ניסים מתגשמים " חנוכה שמח לכולם.

../images/Emo51.gif שיר שהבאת את הציטוט

ובעיקר שחזרת אלינו...
גם אני לא מזמן סיימתי לקרוא את הכתבה והתרשמתי מאוד.... בהמשך ישנה גם התבטאות מקסימה , קשורה יותר לניצני, אבל אהבתי את הגבולות (הניגודים), המתארים אותו: "למרות שניצני נראה הרבה יותר כמו רמי קלינשטיין מאשר כמו ג'קו החיים שלו עדיין רחוקים מלהיות משעממים."... איך אפשר להגיד מילה רעה על ג'קו , אם העיתון מוביל בארץ למעשה משווה את רמי לשיעמום... תאמינו, אפילו לי, לג'קוית חסרת תקנה, יש הרבה יותר רספקט לאדון קלינשטיין מאשר הרספקט שיש לרביב גולן כלפיו. אגב, רביב גולן - אחד מהיוצרים של המאמר המפורסם "עם הזיפים" - אחד מהאבנים הכבדות ביותר שכמעט ריסקו לג'קו את הקיירה. ואני שואלת את עצמי וגם את כל האנשי המערכת העיתון, המבכרים כאן לאחרונה בתדירות קבועה: האם הביטוי המפורסם"- "רמי קלינשטין זה מהאנשים האלה שגורמים לך להקיא" - שייך לפיו של ג'קו או פרי העיבוד של רביב גולן? ואולי מצד של ג'קו הביקורת התייחסה לא לאדם עצמו אלא לשיר הראפ, באו נגיד לא הכי מוצלח, של רמי: "השיר שהוא הוציא, שהוא עושה פתאום באמצע ראפ, בא לי להוריד לו שתי סטירות. זה נורא והיום" בלי לתת הנחה לג'קו על שתי סטירות שהוא מוכן לתת (ודאי באופן תיאורטי ולא קונקרטי): ביקורת על השיר ושנאת האדם - שני דברים מנוגדים לגמרי. אז, רביב, תודה על כתבה המצוינת על ניצני ואנא לך, תעשה חשבון נפש קטנטן בקשר לאייזנברג.

moon line

New member
דווקא עם המשפט להקיא על רמי קליינשט

בעלי הסכים איתו יותר מהכל
(סתם הייתי חייבת להקיא את זה...
) שוב חג שמח לכולן בלי יותר מדי

למעלה