כתבה ב7 לילות

moon line

New member
תמונה במיוחד לכפית5

מעניין מה עובר לו בראש ......

רנה6

New member
רמת סיכון גבוהה...

התמונה הזו ברמת סיכון גבוהה מאוד. לא בריאה לגוף ולא לנפש....אני לא יודעת מה הוא חושב, אבל לעומת זאת, בהחלט יודעת מה אני חושבת.....

שקופה את, שיר, שקופה...

חג שמח גם לך ולמשפחתך
חנוכה שמח לכל המתוקיזות ולמשפחות שלכן, המקבלות אותכן בהרבה סובלנות בזמן האחרון...

דורית41

New member
לא רק סבלנות,זה הפך לחלק אינטגרלי

מחיי המשפחה. הם שומעים את שיחות הטלפון שלנו,את השירים מתנגנים, את ההתרגשות לפני ההופעות. וכפית-במיוחד בשבילך....הבן שלי שאל אותי היום אם יש לך קשר לאורי גלר!חחחח יש לי רעיון מה לענות לו,ואם את לא מנחשת,אז במסר אישי.

חחח אין קשר, כפית שלנו לא מתקפלת!!

1, 2, שלוששש!... הנה - שום דבר לא קרה לכפית...צריך לבדוק, מה קרה לאורי גלר...

דורית41

New member
הבנת אותי,אני רציתי לומר משהו דומה

אבל לא זהה.עוד נסיון אחד?טוב,לא,בעצם נעזוב את ההתקפלויות לאורי גלר. אצלנו בפורום אנחנו עומדים זקוף ואיתן!

דורית41

New member
טוב,יאנה,כנראה את נבצרת זמנית,

אבל לטיפולך המיידי מאוחר יותר! זוכרת את המאזן שבנית אתמול עם כל הסעיפים שהם לחובת ג'קו...וכל הנושאים שהוא אחראי עליהם? אז תוסיפי,בצד זכות הפעם -שיפור היקף העסקאות במשק הישראלי והגברת ביקושים. ואני אסביר: משום מה נראה לי שמאז שהחל הקאמבק ,המתרחש במועדוני ריקודים,נרשמה פעילות ערה ביותר ב: מספרות,..מכוני שיזוף,..חנויות בגדים...,בניית צפורניים,..קוסמטיקאיות,...וכהנה וכהנה.

a d i d a s 2 1

New member
ויש להוסיף!!!

שחבר שלי נפרד ממני בתקופה ההיא... ותות בתקופה ההיא לא הבינה מה פשר העניין... יש להוסיף..שהבוס שלי חשב שאני לא נורמאלית ואני חשבתי שנשארתי כזו... יש להוסיף שאבא שלי עשה לי בושות!!! מול כל המשפחה יש להוסיף!!! שלא נכנסתי לסופר מאז המקרה שהיה לי, אז הפסדים לסופר!!! ויש עוד כמה ואני אמנע....

דורית41

New member
עזבי,זה בקטנה,פדיחה עם המשפחה והבוס

לכולנו זה קרה המון! 0זוכרת את שרשורי הפדיחות...). הפרידה מהחבר זה כן נחשב-יאנה לטיפולך בעדכון המאזן.

דידה, ניצחת!

ברור כבר לפני מי הוא חייב להתנצל הכי הרבה. רציתי לכתוב "הכי הרבה זמן", אבל "הכי הרבה פעמים" נראה לי מדויק יותר - לא טעיתי דידה? "הכי הרבה זמן" - זה יתאים למגושקה, היא חיכתה לגרר 3 שעות. נרשם

a d i d a s 2 1

New member
חחחחחחח, ג'קו דרושה התנצלות

לא פומבית!! לטיפולך! יאנה!! :).... בסוף אני אעשה לו עצומה לזכר הפאדיחות/העוול!! כתוצאה מהדבר שהקרא ג'קו.או ז'קו..

glitter8

New member
אני בבית

וקודם כשהכנתי לביבות אז חשבתי על זה שבדרך לחנות הירקות, לקנות תפו"א כמובן, ראיתי בטבעון מודעה של מסיבת השמיניסטים עם ג'קו!! ואז נחשו מה קרה? יצאה לי לביבה בצורת לב!! נשבעת לכם!! חג שמח

שונית 7

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo213.gifכפיתוש חנוכה

שמח לך וכל בנות הפורום

למעלה