כתבה חדשה בנושא העבמי"ם

חפY

New member
מרתק כרגיל ! המשיכו כך ! ../images/Emo140.gif

מי ייתן ואכן מתבצעים ניסווים בטכנולוגיה חוצנית באיזור-51.

Gilliana

New member
תודה לך ידידי ../images/Emo13.gif

אבל ה-"מי יתן" קצת מיותר כאן...

חפY

New member
מדוע מיותר?

לדבריכם, לא בטוח שמבוצעים שם ניסויים בטכנולוגיה חוצנית. הרי לדבריכם, אנשים מהבסיס שם אמרו שמתבצעים ניסווים בטכנולוגיה בלבד.

חפY

New member
תיקון: אנשים מהבסיס אמרו שיש שם

ניסויים בטכנולוגיה ארצית בלבד.

Majestic12

New member
הכוונה לביטוי "מיותר"

התייחס לעובדה שאנחנו סוברים, מכל המידע שיש ברשותנו - כי לפחות חלק מהטכנולוגיה הנבדקת ומפותחת כיום באזור-51, מקורה בהנדסה לאחרור (ראה מנועי אנטי-כבידה למיניהם).

Gilliana

New member
זה מה שהבנת מהכתבות?

ראשית כל - מעולם לא הבאנו דברים שנאמרו ע"י אנשים מתוך איזור 51. הבאנו רק דברים שנאמרו ע"י אנשים ששירתו בבח"א נליס שהוא אמנם צמוד פיזית לאיזור 51 אבל אין לו שום קשר ישיר אליו. נהפוך הוא - גם אנשי נליס אינם מורשים להכנס למתחם גרום לייק. שנית - בין אם ההנדסה לאחור מתבצעת באיזור 51 או במקום אחר, הרי שאין כיום כבר ספק כי מתקיימת פעילות כזו. מהממצאים הנוכחיים עולה כי כנראה הפיתוח עצמו אינו מתבצע באיזור 51 כי אם רק הניסויים בכלי הטייס עצמם. יחד עם זאת, הרי שאם עדותו של בוב לזאר אמיתית - לפחות חלק מהפיתוח התרחש שם בעבר.

DeniDen

New member
מי ראה את התוכנית?

מפגשים עם חוצנים? בנאש' ג'יאו ? בתוכנית הם טוענים שהתרסק שם מטוס ניסוי ומה שנמצא הם רק בובות. זה נכון לדעתכם? ועוד שאלה.. סטיבן הוקינג איך הוא מדבר?

Gilliana

New member
ראיתי, ולהלן תשובות:

א. יפה מצידם שהם טוענים - גם אני טוענת שסבתא שלי מלכת אנגליה...
ב. סטיבן הוקינג מדבר באמצעות תיבת תהודה אלקטרונית מכיוון שמחלה נוונית פגעה בין השאר ביכולת הדיבור שלו.

DeniDen

New member
כבר ממבט ראשון הוא נראה בן-אדם

מיוחד מאוד. אפשר להרגיש את זה. ואפילו המחלה הקשה שלו לא עצרה אותו מלהמשיך לחקור את החלל. צל"ש!

ע י ד ו2

New member
התגובות

לכתבות האלה גם מכניסות את הדברים לפרופורציות וגם מבדרות למשל תגובות שמלאות בהגיון בריא ''בתור מהנדס אלקטרוניקה בעל נסיון של מספר שנים בעבודה עם גופי פיתוח של הצבא והתעשיה האוירית, זה לא נשמע אמין. צורת העבודה והנהלים לא תואמים את הדרך הנכונה לנהל פרוייקט כזה, במיוחד כאשר הוא סודי כל כך. לדוגמה - מחקר כזה צריך להתבצע ע''י דוקטורים לפיסיקה, באופן רצוף ומסודר. אם חלקו של המהנדס בתכנית המחקר הוא כל כך שולי עד שהוא נקרא לעבודה בימים ובשעות חלקיות ומפוזרות, אין צורך לספר לו מה מקור הטכנולוגיה שהוא חוקר. בנוסף, גם התחקירים הבטחוניים שעבר נשמעים מגוחכים, והם כאין וכאפס לעומת מה שאני עברתי לפני תפקידים ברמת סיווג נמוכה בהרבה.'' ' 'ארה''ב נאבקת בעיראק ויורקת שם דם ללא הצלחה. בין-לאדן משוטט חופשי כבר הרבה הרבה זמן. מעבורות החלל של נאסא מתרסקות בגלל שבבים עלובים. רכבי חלל שנשלחו למאדים עושים פיפס אחד ואח''כ נעלמים מהמסך. אז היכן אותה טכנולוגיה אדירה מהחלל החיצון? '' והנה תגובה מבדרת ''הנסיכה ליה וצ'ובאקה כבר מזמן מתים כי הם שוגרו בטעות ע''י סקוטי למכין אוכל המאגניב הזה של קפטן פיקארד ונהפכו לתה ארל גריי ולעוגת שוקולד חמה, כל אביריי הג'דיי הואשמו בהתעללות קבוצתית על ילדות פרנגיות כי הם חשבו שהן המאסטר יודה , דאטה סורס סירוס אלקטרוני אחרי שאנס את r2d2 , מיספר 2 החליט לפרוש מהחיים הבין גלאקטיים, שינה את שמו ל''הצל'' והיום אפשר לראות אותו שר בתור מיספר 2 ... שוב... עוד אישיות שפנתה אף היא לתחום המוזיקלי היא ג'ורדי שהתלהב מכל הקרניים המופלאות האלה של המשגר שלו אז שינה את שמו לוונדר.. סטיבי וונדר. דארט' ווידר חבר לחברת הבת של לוקהיד - צים, והיום הוא טייס משאית בין גלאקטי ראשי על ציר ארצות הברית - כוכב המוות.. האנטרפרייז נתקעה בקרחון וצללה למצולות ובתור סיפור כיסוי שונה שמה לטיטאניק... ולא.. לא באמת הצלחנו להרוג את ליאונרדו די קפריו. מאסטר יודה צולם ע''י צלמי פאפרצי זריזים כשהוא מאמן את קיאנו ריבס איך להילחם בבורג.. ידיעות שהגיעו לא מזמן מאשרות שגם קיאנו וגם המאסטר נאכלו כי חשבו שהם מקקים מדגסקארים בתוכנית אפקט הפחד. בובה דה הט עבר לעסוק בתחום הספורט, עד לא מזמן אימן קבוצות כדורגל והיום הוא פרשן טלוויזיוני הנושא את שם העט שלמה שרף. מקורות יודעי דבר מספרים שהוא קיבל הצעה מקבוצת הסקווידיץ של המבלינגטון. ככלל כל לוחמי הסערה של הפדרציה חזרו בתשובה והיום משמשים כזרועה המבצעית של אירגון יד לאחים, כל לוחמי המורדים לעומת זאת יצאו מהארון והיום הם מעריצים שרופים של עברי לידר.. הקלינגונים והרומולאנים הגיעו להסכם הפסקת אש בתיווכו הישיר של אובי ואן קאנובי, ממקורב לאובי נרמז שהוא הגה גם את תוכנית ההתכנסות של אולמרט.. ופיקארד... הוא ניחנק מהפרווה של צ'ובאקה לפני שהספיק לקבל סקס מהיועצת הפסיכית שלו ששיחקה אותה קשה להשגה עד הסוף המר. אח.. איך נפלו גיבורים וזהו... זה כל מה שאני מצליח להבין מהכתוב למעלה... רגע... יש עוד משהו? בואנה אני לא זוכר... אה כן! האמריקאים חיים בסרט. ''

Majestic12

New member
פרופורציות?

התגובות האלו (שדרך-אגב, נכתבות כולן ע"י 2-3 אנשים, הכותבים בשמות שונים) מראות בדיוק מה אנשים יכולים לכתוב, כשאין להם יכולת להגיב עניינית לעניין העבמי"ם. כשמישהו אינו מסוגל להגיב לעניין, הוא מגיב באופן שהראית.

ע י ד ו2

New member
Majestic12

באמת נראה לך הגיוני שהתרסקה חללית ברוזוול בשנות ה40? ובוב לזר הזה, כל סיפוריו "מהולים" בחוסר אמינות, אין שום תיעוד לכך שהוא היה עובד של חיל האוויר או שהוא בעל תארים אקדמאים. לפני כמה זמן ראיתי תוכנית בה לזר חובר למכונת אמת, הוא לא עבר את , סיפוריו התגלו כלא נכונים. ולגבי התגובות שכתבותיכם גוררות, אם לאמריקה יש טכנולוגיה חוצונית למה הכיבוש של עירק לא הלך בצורה יותר חלקה? ומשהו שגם לא חשבתי עליו - למה הנדסה הפוכה אם יש לאמריקאים הסכם אם החוצונים? תגובות מסוג זה מכניסות את כתבותיכם לפרופורציות, גורמות לכתבות להראות כאילו נכתבו על ידי אנשים אם יותר מידי זמן פנוי ודימיון קצת יותר מידי פעיל .

Majestic12

New member
לעידו - בקשר לשאלות

1. לדעתי, מעל לכל ספק הייתה התרסקות ברוזוול - ולא של בלון מטאורולוגי. המידע שברשותינו אינו מגיע משום אמונה - אלא ממחקר בלבד. לפני שאתה שולל משהו או מקבל אותו, אני מציע לך לקרוא מעט חומר בנושא, ומומלץ לך ספרו של הקולונל פיליפ קורסו: "The Day After Roswell" (כמובן, רק בתנאי שיש לך זמן פנוי לקריאה, ולא רק לקריאת התגובות). 2. אני מאד סקפטי לגבי בוב לזאר. איני יכול לקבל את עדותו ללא שום מסמכים והצגת נתונים. נכון להיום, הוא עדיין לא הציג שום הוכחה לדבריו. לפיכך יש לקבל בחשד גדול את כל מה שהוא טוען. 3. רק לידיעתך, מזמן מופעלים מטוסי ביון (מדגמי האורורה), שמנועיהם מבוססים על הנדסה לאחור של טכנולוגיה חוצנית. ואין שום קשר לבוץ בו שוחה ארה"ב בעירק. העובדה שארה"ב הצליחה רק בשנים האחרונות לפתח טכנולוגיה איכותית יותר (ממקור חוצני), אינו הופך אותה לכל יכולה. הטכנולוגיה הנוכחית שבידי ארה"ב, עדיין אינה מאפשרת לה לבנות כלי טיס זהים לעבמי"ם - כל זה עדיין נחקר. ואסור לשכוח - גם החוצנים אינם כל יכולים - אחרת, מזמן הייתה פלישה טוטאלית שלהם לכדור-הארץ. 4. בין ארה"ב לבין החוצנים קיים, ככל הנראה, הסכם של אי התקפה. כיום מצוי בידינו נשק וטכנולוגיה שעשויים ליירט ולפגוע בעבמי"ם וחוצנים. קיים מעין "מאזן של אימה". ההסכם, גם אם הוא כולל העברת מידע טכנולוגי, לא ידוע לפרטיו. כל הסימנים מצביעים על הסכם - אבל מה משמעותו המלאה, אין לדעת עדיין. 5. תגובות מעין אלו רק מצביעות על רמת המשכל הירודה של חלק מהמגיבים. לצערי, רובם אינו יכול להתמודד עניינית עם שאלות, ולכן מעדיפים לקלל ולכתוב שטויות. 6. לגבי הזמן הפנוי - אז רק לידיעתך - איננו כותבים את הכתבות בזמננו הפנוי - אלא בהזמנה ישירה של אתר NRG ומעריב. הכתבות אינן ניתנות למעריב במתנה, אלא אנו מועסקים תחת חוזה מלא. ולגבי דמיון - אם היית מנסה לבדוק מעט יותר לעומק את המידע שאנחנו מביאים רק בתמצית, ומנסה לחפש מעט מידע נוסף בספרות ובאינטרנט, אולי היית מגיע להנחות אחרות. עכשיו, מאחר ואני מניח שיש לך מספיק זמן פנוי (עובדה - יש לך המון זמן לקרוא את התגובות), אני מפנה אותך לאתר הבא. אולי תמצא שם קצת יותר חומר ויותר לעומק.

Gilliana

New member
עידו היקר...

מתגובותיך עולה בבירור כי לא טרחת לקרוא ולו מילה אחת ממה שכתבנו בכתבות שכן אילו היית קורא - היית מבין שיש יותר מראיה אחת או אפילו שתיים לכך שספינות חוצניות אכן התרסקו ברוזוול. יש לי הרושם שהגעת לפורום זה, כמו גם המגיבים ב-NRG במטרה אחת ויחידה: להתנגח ולהתנצח מבלי שטרחת להכין שיעורי בית לפני כן. צר לי, אך אינני מתווכחת עם מי שאינו בקי במאטריה אלא מסתמך על מילה פה ומילה שם שאולי שמע במהלך חייו, מה גם שסובל מדעה קדומה ואינו מסוגל להתייחס לנושא באופן מדעי ומחקרי טהור. ראשית כל - עלי להבהיר לך שאין קשר בין מלחמת עיראק לבין פיתוח טכנולוגיה בהנדסה לאחור. טכנולוגיה זו הינה סודית ביותר ולא תיחשף בשום מלחמה אלא אם כן מצבה של ארה"ב יהיה כה קשה עד שלא תהיה ברירה אלא לחשוף טכנולוגיה שכזו. אני מקווה שאין צורך להסביר לך מושגי יסוד בביון ומדוע פני הדברים הם כך. אני גם מקווה שאין צורך להסביר לך מושגי יסוד באסטרטגיה צבאית ושתוכל להבין לבדך את ההבדל בין הסכמים רשמיים לבין מה שקורה מאחורי הקלעים אלא אם כן אתה אחד מאלו שאוכל לארוחת בוקר ובתאבון רב את כל מה שכתוב בעיתונים ורק את מה שיוצא באופן רשמי מפי גורמים "מוסמכים" ואוי ואבוי לא רק למדינת ישראל, אלא לכל מדינה אחרת בעולם אם באמת פני הדברים היו כאלו. עם כך הכבוד לך עידו, מי שעושה רושם שיש לו חשיבה מרובעת, מיושנת, חסרת מעוף והגיון בריא במיל - אלו הם אנשים כמוך ושאר המגיבים ב-NRG.

למעלה