לעידו - בקשר לשאלות
1. לדעתי, מעל לכל ספק הייתה התרסקות ברוזוול - ולא של בלון מטאורולוגי. המידע שברשותינו אינו מגיע משום אמונה - אלא ממחקר בלבד. לפני שאתה שולל משהו או מקבל אותו, אני מציע לך לקרוא מעט חומר בנושא, ומומלץ לך ספרו של הקולונל פיליפ קורסו: "The Day After Roswell" (כמובן, רק בתנאי שיש לך זמן פנוי לקריאה, ולא רק לקריאת התגובות). 2. אני מאד סקפטי לגבי בוב לזאר. איני יכול לקבל את עדותו ללא שום מסמכים והצגת נתונים. נכון להיום, הוא עדיין לא הציג שום הוכחה לדבריו. לפיכך יש לקבל בחשד גדול את כל מה שהוא טוען. 3. רק לידיעתך, מזמן מופעלים מטוסי ביון (מדגמי האורורה), שמנועיהם מבוססים על הנדסה לאחור של טכנולוגיה חוצנית. ואין שום קשר לבוץ בו שוחה ארה"ב בעירק. העובדה שארה"ב הצליחה רק בשנים האחרונות לפתח טכנולוגיה איכותית יותר (ממקור חוצני), אינו הופך אותה לכל יכולה. הטכנולוגיה הנוכחית שבידי ארה"ב, עדיין אינה מאפשרת לה לבנות כלי טיס זהים לעבמי"ם - כל זה עדיין נחקר. ואסור לשכוח - גם החוצנים אינם כל יכולים - אחרת, מזמן הייתה פלישה טוטאלית שלהם לכדור-הארץ. 4. בין ארה"ב לבין החוצנים קיים, ככל הנראה, הסכם של אי התקפה. כיום מצוי בידינו נשק וטכנולוגיה שעשויים ליירט ולפגוע בעבמי"ם וחוצנים. קיים מעין "מאזן של אימה". ההסכם, גם אם הוא כולל העברת מידע טכנולוגי, לא ידוע לפרטיו. כל הסימנים מצביעים על הסכם - אבל מה משמעותו המלאה, אין לדעת עדיין. 5. תגובות מעין אלו רק מצביעות על רמת המשכל הירודה של חלק מהמגיבים. לצערי, רובם אינו יכול להתמודד עניינית עם שאלות, ולכן מעדיפים לקלל ולכתוב שטויות. 6. לגבי הזמן הפנוי - אז רק לידיעתך - איננו כותבים את הכתבות בזמננו הפנוי - אלא בהזמנה ישירה של אתר NRG ומעריב. הכתבות אינן ניתנות למעריב במתנה, אלא אנו מועסקים תחת חוזה מלא. ולגבי דמיון - אם היית מנסה לבדוק מעט יותר לעומק את המידע שאנחנו מביאים רק בתמצית, ומנסה לחפש מעט מידע נוסף בספרות ובאינטרנט, אולי היית מגיע להנחות אחרות. עכשיו, מאחר ואני מניח שיש לך מספיק זמן פנוי (עובדה - יש לך המון זמן לקרוא את התגובות), אני מפנה אותך לאתר הבא. אולי תמצא שם קצת יותר חומר ויותר לעומק.