כתבה חדשה בנושא העבמי"ם

Gilliana

New member
הצחקת אותי ../images/Emo6.gif

אלו פרופורציות אלו??? הרי ברור שאותו "מהנדס" אינו יודע כלל על מה הוא מדבר ומימיו לא עבד אפילו יום אחד במחקר, ובודאי שלא כזה שסווגו הבטחוני גבוה. צר לי לבשר לך - תגובתו של אותו "מהנדס" (אשר אני בספק אם הוא אכן מהנדס כהגדרתו) איננה מלאה בהגיון בריא כהגדרתך אלא אך ורק בפנטזיות של אדם שאינו יודע על מה הוא מדבר. לגבי התגובה השניה - צר לי, אך אלא אם כן מדובר בחוש הומור המתאים למאותגרים שכלית, אין בו שום דבר מצחיק ובודאי שלא ניתן לשייך תגובה כה עלובה וסרת טעם לקטגוריה "הומור". אם מישהו חי בסרט (וכנראה בסרט אימה) - הרי שזהו אותו מהנדס...

ע י ד ו2

New member
תגובה זו

מיועדת ל Majestic12 ו - Gilliana בנוגע לרוזוול, לאחר התייחסתי לעדותם של חלק מהמעורבים בדבר - הקברן,קולונל פיליפ קורסו,ובוב לזאר, הגעתי למסקנה שלא התרסקה שום חללית, ושאין לאמריקאים הסכם עם חוצונים(למה ליצורים אינטיליגנטים להגיע להסכם עם יצורים פחות אינטיליגנטים?). ולגבי זה שאתם טוענים שאני לא קורא את הכתבות שלכם, אז עד לא מזמן הייתי קורא אותם עד שהגעתי למסקנה שהן לא מחדשות לי כלום(קראתי אותן מספר פעמים,ובלי קשר אני לא מוצא סיבה לבזבז עוד זמן על כל מה שקשור בבוב לזאר, אגב אם אתם סקפטים לגביו מדוע אתם כותבים עליו?). בנושא הע"במים, יש לדעתי 2 תעלומות יותר מסתוריות מרוזוול - ב85 נחיתה של עצם ליד בסיס אמריקאי בבריטניה(העדים לנחיתה יותר אמינים לפי דעתי מהעדים של רוזוול). והתרסקות עצם ב65 בפלטווד בארצות הברית(שם יש כמה עשרות עדים מן ה"ציבור הרחב").

Majestic12

New member
לעידו2

1. אנחנו התרשמנו לגמרי אחרת מחקירת מקרה רוזוול, אבל כמובן שזכותך להתרשם איך שנראה לך. 2. חובה להזכיר את בוב לזאר, מכיוון שהוא מצא דרכו לבמה הראשית של חקר העבמי"ם - בין אם מאמינים לו, ובין אם לא. העובדה שאנחנו סקפטיים מאד לגביו, עדיין מחייבת אותנו להביא את סיפורו. הסיפור שלו עורר סערה בעולם - וחובה להביא אותו. 3. לגבי הסיפורים מבריטניה (התקרית ביער ראנדלשם - שיותר ויותר רואים בה תקרית שבה לא היו מעורבים עבמי"ם), והסיפור מארה"ב ושאר סיפורי ההתרסקות כביכול - הרי שאין שם מספיק חומר אמין ולא עדויות מספיקות בהשוואה לרוזוול (ברוזוול ישנן מאות עדויות מהימנות ולא עשרות. מה גם, שהעדויות בתקרית רוזוול מגיעות מאנשים במעמד הרבה יותר גבוה ומהימן, מאשר במקרים אחרים). 4. אם הכתבות לא מחדשות לך כלום, הרי שאפשר רק להיות שמחים שישנם בארץ אנשים שיודעים כבר הכל. כך או כך - הכתבות לא נכתבו למי שמכיר ועוסק בתחום, אלא נועדו בראש ובראשונה להיות מבוא והכרות לתחום העבמי"ם, דוקא לאלו שמעולם לא הכירו את הנושא, ומכירים אותו רק דרך המשקפיים המעוותות של התקשורת הישראלית.

למעלה