חוששני שטעית מעט בכתובת....
קודם כל אני חושב שמשום מה את מתבלבלת ביננו ולבין התאחדות מגדלי הבהמות לתעשיית הבשר..... כליאה בצפיפות? -בטרריום יש נחש עד שניים מכסימום. הרג?-כן,אני ממית את חלקם של העכברים המשמשים אצלי להאכלה. [תעצבני אותי,ואני מבטיח לכתוב לך תיאור גראפי ביותר של התהליך,ואני בטוח שאחרים כאן לא פחות טובים ממני בתאורים שכאלו-עצבני אותנו מספיק-ואנחנו נפתח פורום חדש-"עכברצח"] צריבת מספר בלי הרדמה?-נחשים מסמנים עם צ'יפ אלקטרוני,עוד לא פגשתי פסיכופת שיצרוב מספרים על חיות המחמד שלו. כולא בעלי חיים בתנאים נוראים?-כל אחד מאיתנו מוציא את מיטב כספו על רכישת הציוד הטוב ביותר,הבטיחותי ביותר,והמרווח ביותר לזוחלים שלו,מוציא את זמנו בקריאת מאמרים באתרים שונים בארץ ובחו"ל על מנת לוודא שהוא מספק לחיות המחמד שלו את התנאים הטובים ביותר שהוא רק יכול. גורם לסירוס?-לא אגיב על זה.... להפרדה מהאמא?-רוב מיני הזוחלים בטבע לא מטפלים בצאצאים שלהם,וגם אלו שכן,לא נותרים במחיצתם זמן רב לאחר שצאצאיהם בקעו מהביצים,או לאחר שילדו אותם...זוחלים לא נותרים בסביבה וצדים בשביל צעיריהם....התבלבלת עם משפחות אחרות כגון-יונקים,עופות,פרוקי רגליים מסוימים וכו'. שמתי לב שדברים רבים מעציבים אותך,בגילך היית אמורה להנות מעט יותר מחייך,או שאצלך התהליך מעט הפוך,ככל שאת יותר עצובה,כך טוב לך יותר עם עצמך... חוששני שהסתבכת מעט בניסוח שורות 3-5,נסחי ביתר קפידה,ואולי זה יהיה מספיק מעניין לענות עליו,יש לך עכשיו עוד סיבה להיות עצובה-שוב לא מבינים אותך..... אני באמת לא הולך לפתוח עכשיו דיון איתך על צמחונות,הספיקה לי האקסית שלי-7 שנים עם צמחונית ולא השתנתי,אבל כמו כל צמחונית טובה,ביום העצמאות כילתה כל שנה כמה שיפודי כבדי-עוף,לטענתה "המערכת שלה נזקקה להם",אם את רוצה את דעתי האישית-הניחוח של הבשר על המנגל גרם "למערכת שלה להזדקק להם".... אנחנו אוכלי כל,ובתור שכאלו גופנו בנוי ומותאם לצריכת בשר,למה את חושבת שמערכת השיניים שלנו בנוייה כפי שהיא? אם היינו אמורים להיות צמחונים,מבנה השיניים שלנו היה שונה ,וכך גם מבנה הקיבה.... אני לא מכתיב לך או לאיש איך לחיות,אך באותה המידה לא אתן לך או לאדם אחר להכתיב לי איך לחיות ומה לאכול.. בואי נסכם את העיניין בשורה אחת- אני אוהב בעלי חיים,את חלקם לגדל,את חלקם האחר לראות ואת חלקם בצלחת עם צ'יפס,סלט וחמוצים. שאי ברכה ותתחילי להיות מעט פחות עצובה....פורים שמח.