כתבה חדשה שלי בנושא בעלי חיים

TAINTED SAINT

New member
אני נשבע ביקר לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פעם ראשונה בחיי שאני נתקל בשאלה כזאת בפורום לזוחלים
["וסתם שאלה... את שותה ביצים?
"]

Sprite2k

New member
חחחח

היא רשמה שהיא "שותה ואוכלת ביצים כמו כולנו" אז החלטתי להוסיף לזה קצת הומור כי היא כמובן התכוונה לזה שהיא שותה חלב ואוכלת ביצים כמו כולנו :p

naja

New member
../images/Emo45.gif

זה נשמע לי לחלוטין לא מציאותי מבחינה הגיונית וכלכלית למהול את החלב במים, אבל חיכיתי שאתה תגיב בנושא. זה לא נדיר במיוחד שזב"חיסטים מפיצים שמועות שרחוקות מלהיות נכונות או אפילו הגיוניות, אבל לך תתוכח.

Sprite2k

New member
אני די בעד למחוק את הדיון הזה...

בכל זאת הוא בקושי קשור לתוכן הפורום הזה.

רן333

New member
האמת היא שאני כבר לא כל כך בעד.

אמנם אין קשר ישיר לזוחלים, ואמנם פותחת השרשור לא חידשה לנו שום דבר מעבר למה שנכתב כאן כבר על-ידי זב"חניקים למיניהם, אבל: א. אתה כן חידשת, בכך שהצבעת על אי-דיוקים בדברים שנכתבו כאן (ושעליהם חוזרים אנשי "זכויות בעלי החיים" כמעט בכל הזדמנות); ב. כמו שכתבתי כאן בעבר, לנושא "זכויות בעלי החיים" יש קשר עקיף לתחביב שלנו: אם האג'נדה של ארגונים כמו "אנונימוס" תתקבל בציבור, ולו באופן חלקי, אחת התוצאות תהיה איסורים על גידול נחשים ועל האכלתם במזון המקובל. לכן, אולי לא יזיק לשמור הודעות שבהן מישהו מתייצב נגד הדברים הנטענים על-ידי אנשי "זכויות בעלי החיים"; לא יזיק אם חיפושים ב-Google בנושא "זכויות בעלי החיים" יובילו את המתעניינים בכך גם להודעות כמו אלה שאתה כתבת בשרשור הנוכחי.

Sprite2k

New member
You made a point

וואלה אתה צודק. צריך לדכא את הארגונים האלה. שאלה אחת בנוגע לארגונים האלה... הם מעוניינים לאסור גידול בע"ח כגון כלבים וחתולים?? מה הם יעשו איתם ישחררו אותם לטבע? יהרגו אותם?

רן333

New member
איסור על גידול של חיות בית באשר הן

נובע מהעקרונות הבסיסיים של אותם ארגונים. אצל הרציניים יותר מבין הארגונים האלה, כמו הארגון שנקרא PETA, אתה יכול למצוא את הדברים במפורש. אצל ארגונים אחרים, כמו "אנונימוס", לא מצאתי התייחסות מפורשת לנקודה הזו, אבל כן מצאתי הפניות לאתר של PETA. כתבתי על כל הנושא הזה **כאן**.

למעלה