כתבה יום בידיעות, על אביב ונושא

כתבה יום בידיעות, על אביב ונושא

ההתמסחרות , היום בעיתון 24 שעות המצורף של ידיעות אחרונות אני בספק רב עם הכתבה הזו תצורף לאתר הרישמי

כתבה הכי לא מחמיאה לאביב

שקראתי איי פעם, עכשיו אני יודע שכל מה שכתבתי, לגבי נינט איה כורם ושאר דברים הכל מובע בכתבה הזאת כתבה הכי לא מחמיאה לאביב איי פעם

galush29

New member
אממ..

תוכל לכתוב מה שנאמר בתמציות?! או לפחות רק את הכתב הגדול הזה מתחת לכותרת לפני הכתבה עצמה?! אני אשמח

זאת כתבת ענק

2 עמודים גדולים נכתב שם על אייך זה שהפך ממורד אמיתי לעסקן עם חליפה, אייך הוא החליף את ילדי אור הירח ,,,, באנשי עסקים כתבה מאוד לא מחמיאה הוא אפילו לא ענה , קוטלר ענה בשמו

galush29

New member
הוווו,לא נשמע טוב:[

סבתא וסבתא שלי מנויםXD אני יקח להם חחחחחחחחחחD: אממ תודה

galush29

New member
אמממ..לא ממש,איזה חצי שעה נסיעה

אבל אימא שלי עובדת ליד הבית שלהם=] אני יגיד לה שתשמור לי..הם עשו את זה מלא פעמים;]

galush29

New member
בעעע תפוז הזה=\

התכוונתי לרשום כותרת אחרת:| רשמתי את זה בכלל בפורום אחר וזה נשאר[?!] בכל מקרה,התכוונתי לרשום בכותרת "לא נשמע כתבה טובה במיוחד"

plane crazy

New member
מצדיע לכותב.

כל הכבוד שמישהו מעמיד אותו במקום!!! איך נפלו גיבורים................

יכלתי לצלם אבל,,../images/Emo10.gif../images/Emo36.gif

יכלתי לצלם חלק מהכתבה אבל זה עדיין אביב בשבילי פשוט לא נעים לי לשים פה כתבה שמציגה אותו באור מאוד שלילי אפילו לדעתי בחושך מכיוון שאני עדיין מכבד אותו יותר נכון את אביב של פעם זה האמיתי בדעותיו וכנותיו אני פשוט לא יכול אבל הכתבה הזו גורמת למי שאהב אותו, כן ,,, לנשוך שפתיים בכאב ולאמר: מה פה קרה, איפה טעינו מה חטאנו,

מעכבת

New member
סורי ישראל,

אני כבר לא נראה לי כלכך מכבדת את אביב ככה ש...
רעיונות מרכזיים בכתבה!
"הכל מסביב נהיה מתקתק,בלי אופי. המופעים נעשים מסחריים,זמרים רק רוצים למכור עוד תקליטים...כואב לי שהדור שגדל היום בארץ זה דור הפפסי,חיקוי של הדבר האמיתי." אביב גפן,1993. מה אני אגיד,לי עוד יותר כואב על הדור של ארומה שגדל פה בארץ. "הציעו לי מאות אלפי שקלים לפרסומות שונות.אני לא עושה...בחיים לא אעשה פשרות על גב האמנות שלי." אביב גפן,1994. על זה נאמר, never say never. "אני לא מסוגל להבין אמנים שכותבים שיר כדי שיצליח ברשת ג'. בשניה אחת אני יכול לכתוב תקליט שיימכר ב-70 אלף עותקים אבל אני לא יכול לחשוב על אפשרות כזאת."אביב גפן,1993. ארומה הציעו לשלמה ארצי למכור את היצירות שלו אצלם,הוא סירב.אז הם הלכו וביקשו מאביב,הוא הסכים. גורם בכיר בשוק המוזיקה הישראלית: "אביב גפן הפך לקלישאה.הוא אדם שעסוק בליחצן את עצמו.בתקליטים הראשונים היה לו חומר מדהים,אבל מאז משהו הלך לאיבוד. הוא הפך למכונה משומנת." מנהלת הפרסום של מפעל הפיס מסרה שהיא לא בדיוק זוכרת כמה הם שילמו לאביב על הג'ינגל שכתב לפרסומת שלהם לפני 4 שנים,מה שכן היא זוכרת - זה היה יותר מ10,000 דולר. [ איפה המתיפייפים שיקומו ויגידו עכשיו "אויואיאוי,מסכן אביב,צורבים לו שירים,תבינו אותו.." אם הוא מקבל על בית של שיר מסכן יותר מ-10,000 דולר אז באמת רחמים עליו פשוט.] מאיר קוטלר ציין שגם לא יהיה אכפת לו למכור דיסקים של אביב במקדונלדס. גורם בעולם העסקים אומר: "אביב הולך לפגישות עם מנכ"לים של חברות,הוא מנסה לעניין אותם בכלמיני הזדמנויות.זה שם המשחק שלו - להרוויח כסף." רשת בגדי ההריון "רמי לי" הציעו לגברת פרידן לשמש להם כדוגמנית. מאיר קוטלר ביקש 100 אלף דולר וזאת כי "היא אחת היפות,היא בהריון והיא אשתו של אביב גפן." הם כמובן עשו בשכל ולקחו את איזבל אדלר,שהיא באמת אשה יפה. והנושא החדש: "גפן נטל על כתפיו פרויקט חדש: אלכס,בת 16 וחצי שחולמת להיות כוכבת פופ. אמה של אלכס נשואה למיכאל שטראוס." מאיר קוטלר אומר ש"אביב התאהב" והכותבת שואלת אם הדבר שאביב התאהב בו הוא לא הקשר עם משפחת שטראוס. יש לציין שאביב סירב להתראיין לכתבה. ואלו עיקרי הדברים מה שנקרא. יאללה מי המושפע הראשון שייצא עכשיו להגנתו של אביב המסכן? זרמו...

מעכבת

New member
אתמול בלילה חזרתי הביתה

וישבתי לקרוא אותה מול המחשב אז על הדרך עשיתי טובה לאנשים שלא קראו... ככה זה כשאתה לא מצליח להירדם עשיתי דברים יותר נוראיים:)

יש לי אליו יחסי אהבה/אכזבה ../images/Emo70.gif

יש לי אליו יחסי אהבה/אכזבה
בשום אופן לא שינאה, כי אני לאחרונה הרבתי לפתוח פה שירשורים שלילים לדברים שקשורים , לדברים המוזיקלים שהוא עושה, ובלבד אבל אם עשיתי את זה כמו שאמרתי זה רק מאכזבה מאומן א ה ו ב כמו שכתבתי 2 שורות למעלה אני עדיין מכבד אותו את מה שהוא היה עד לא מזמן את אביב של שנות ה90 כולם בעצם סימלו לי את אביב שאהבתי, אני חושב שהכל התחיל , לדעתי כל הנפילה שלו ככה אעני רואה את זה "מהרומן" שלו עם נינט בהתחלה ההיתי בטוח שזו בדיחה טובה מאז בעייני,,, הערך שלו ירד, וירד וירד לי קשה היום לשמוע אותו כי יש תחושה של חוסר אמונה באומן בגלל כל הדברים האלו שגם מוציאים את החשק לשמוע אותו אני מבין אותך שלך קשה גם לכבד אותו , מובן בהחלט הוא היה בשבילי ממש כמו מנהיג, מורה רוחני כן לא פחות! ובגלל זה האכזבה הקשה, אבל זכותו, החיים הם שלו בגלל כל הדברים האלו אבל אני לא רץ לקנות את בלאקפילד, אולי בעתיד כמו שאמרתי כי איין חשק,

למעלה