כתבה יום בידיעות, על אביב ונושא

מניאקים,כולכם מניאקים!

אביב הוא איש עסקים טוב,ומוזיקאי מצוין,מגיע לו לעשות 10 אלף דולר על בית שהוא כתב,למה? כי הוא הצליח למכור ארבע שורות בכזה סכום.תפסיקו להתעסק לו בחיים ,אתם אוהבים את המוזיקה שלו?פצצות,אתם לא היועצים ולא הרועי חשבון שלו,מה שאתם עושים עכשיו לא יותר טוב מהנינטיזם המומצא,אם הוא יפסיק להופיע בארץ תדעו שזה בגלל חטטנים משועממים כמוכם,תמצעו תעסוקה ,מניאקים!

לא כתבה חד צדדית

כל צעד של אביב יש תגובה של קוטלר הנחש שיסביר לנו כמה הצעד הזה היה בסדר.. פעם לשמוע את השירים של אביב לא היה כזה קול ואפילו נחשב מוזר ולא כל בן אדם יכול לשמוע שיר של אביב ולהמשיך הלאה כי זה שירים עם עומק ועם מסר(לפחות היו פעם) .. האמת שלו נעלמה מזמן אבל אותי הכי מעניין אם באמת לא מפריע לו להיות במיינסטרים אם לא מפריע לו שכל ילד טמבל יכול לזמזם את מתים משיעמום ולא להבין בכלל מה הוא שר.. הוא הורס לעצמו כל כך.. אידיוט

כניראה שקוטלר

הזה מרוויח טוב מכל "העסק הזה" על חשבון אביב
אבל אני בטוח שאביב מעלים עין

הוא כנראה לא הבין תכתבה נכון

זה לא משנה אם זה בסדר או לא או אם זה פוגע באומנות. זה כל כך לא אביב הבורגניות וההתמסחרות הזותי זה לא הוא, בוא נהיה סגורים על זה שבימים עברו אביב היה בועט בנינט רק על זה שהיא היתה בכוכב נולד ולא משנה אם היא נשמה או מאמי או נעליים, ולא מתידד עם כל כוכב טלוזיה ולא חושב על פירסומת שהוא מעורב בה בכל צורה שלא תהיה.... נגיד שזה בסדר לגמרי לעשות כסף מחלטורות- אבל זה פשוט לא אביב זה פשוט לא הוא וזה מה שעצוב כל כך בסיפור הזה... הוא בא להצטדק ולספר שזה בסדר גמור לעשות כמה גרושים מדברים כאלה אבל הוא מפספס תנקודה היותר מרכזית בסיפור הזה: אביב פעם לא נגע בדברים האלה- היום הוא כבר חלק מיזה. זה מתאים לשירי מימון לנינט לגימל יפית אבל לאביב זה לא מתאים... ככה הוא נתן לנו להבין, ועכשיו הוא מפוצץ לנו הכל בפנים.... זה כל כך מבאס תחיים לקלוט תאליל שלך (לשעבר יש לציין) עושה דברים שהם בסדר גמור- אבל הפוכים ממה שהוא דגל בהם.

shmuelr

New member
שתוקק כבר Satyricon. אביתר מסכים

איתך. גם אין סיכוי שאביב יצליח להצטדק יש שם ציטוטים שלו לפני עשור. כל הראיונות והעיתונים שהוא היה פותח את הפה נגד כל המסחרה המגוכחת הזאת. בקיצור, אביב צפונבון חסר עצב. שותה קפה בארומה ומדבר בפלאפון.. חייו יפים. The End.

מעכבת

New member
בדיוק Satyricon,שתוק כבר!

אתה וכל ההתבגר שמיתבגר שמזיינים ת'שכל אני עם שמואל ואביתר כפרה על החיים שלהם

Satyricon

New member
ו?

לכל אחד עצוב לפעמים... אבל בגדול לא נראה לי שהוא סובל... אז? הוא מלחין מדהים

אתה לא מבין בשיט

תעשה לי טובה תפסיק לזרוק תתירוץ הלא קשור הזה שהוא התבגר, זה ממש לא קשור לעניין אתה סתם זורק סיסמה ששמעת ממישו יאהבל

Satyricon

New member
בואו אני אסביר לכם,פריקים קטנים

אני לא זורק שום דבר... אביב גפן פעם היה פרובוקטיבי בצורה מגעילה הוא צרח כמו טמבל והיה מתנשא עכשיו, הוא פגש את סטיבן וילסון והוא קצת סידר לו את הראש...(לפי דעתי) בכל מקרה... עכשיו הוא מגיש את המוסיקה שלו בצורה יותר בוגרת ובנויה יותר טוב וגם המראה החיצוני יותר מכובד וראוי הקטע של ה "התמסחר" זה באמת שטויות... כל אומן היה חולם להגיע לאיפה שהוא הגיע מבחינת פרסום אוי לא... רק שכמה ילדים לא יגידו ש"התמסחרתי" נו באמת... וכל האלה שאומרים "זה לא אביב.." אתם מכירים אותו? הוא לא חייב לכם שום דבר... ואני מבין מה שהוא אומר כל מה שיתרום לפרסום שלו וכן,גם להכניס קצת כסף לכיס זה ראוי כי הוא הצליח בזכות היותו אומן מוכשר תפסיקו לזיין בשכל...

T h e B o Y1

New member
הופתעתי מהכתבה

כשקראתי אותה לראשונה אביב באמת לא ממש הגיב על כול הכתבה וברור לי שהוא לא קרא אותה .... בכתבה יש צדדים שבאמת אביב כאילו מאחורי הדברים .... ויש דברים שהם קצת הגזימו כתוב שם שאביב לעולם לא מסכים לפרסומות שמציעים לו ? הנה עובדה ... ביסלי ומפעל הפיס .... ברור לי שכול אומן היום חייב לדאוג לפרנסה שלו לא משנה כמה יש לו הוא ירצה עוד .... וזה לגיטמי ... ואין לי מה לצאת נגד אביב בקטע הזה כי זה החיים שלו ... אבל מה שמעצבן כאן שאביב מרשה לעצמו גם לעשות , וגם לפתוח פה וביקורות על אומנים אחרים בארץ כמו סאבלימינל למשל ... (אותכם זה מצחיק , אותי לא ) כי " המלחמה" בינהם לא מסתיימת כול פעם הם יורדים אחד על השני ...... אביב טוען שהוא שונא את כוכב נולד , אבל נינט לא אשמה שהיא נכנסה לשם ושהיא באמת מוכשרת ??? ככה לפחות הוא אמר גם בראיון בנענע ... למי שראה.... אז אם ככה אביב , אז גם פה אתה טועה.... כול בנאדם שנכנס לשם נשמה ! כול בא בה עם משהו אחר מהחיים שלו ... זה בולשיט שדווקא את נינט אימצת .... ולהפך אתה עזרת לה להגיע גם לפסיגה עם הדיסק... תחשבו על זה אם היו אומרים לאביב שלא ישלמו לו על הדיסק שהוא יעשה לנינט זה בשביל " שהיא נשמה טובה" וזה לא אשמתה שהיא הייתה בכוכב נולד אני רוצה לראות אם אביב היה מסכים לעזור לה .... ואל תגידו לי עכשיו " אבל הוא תרם שירים לפרסומות !!!" נכון .. הוא תרם אבל פה מדובר בכוכב נולד ... .(בתוכנית שהיא לא סובל ) ולהזכיר לכם שהיה שיתוף פעולה בינו לבין הראל סקעת ???? אם אביב היה מסכים אם הכול ולא מדבר מהצד ואחרי זה ההפך הייתי אומר " אביב לא עשה כאן שום דבר " אבל היות וזה לא ככה, אז יש סיבה קצת לאכזבה... אביב לא משנה מה את השירים שלו אני ימשיך לאהוב הערצה לא תסתיים .... סליחה על החפירה אבל כול העניין הזה על הכתבה שקטלו אותו שמה הייתי חייב להגיב ולומר שיש כמה דברים נכונים שמה ... ולא הכול !!!!

T h e B o Y1

New member
אני מתקן

כתוב שם שאביב לעולם לא מסכים לפרסומות שמציעים לו ? הנה עובדה ... ביסלי ומפעל הפיס .... התיקון : כתוב שם על ידי מנהלו שת אביב גפן שאביב מקבל מלא הצעות לפרסומות והוא לא מסכים לעשות פשרות על גבי האומנות שלו ..... אז לדעתכם ביסלי לא עושה פשרות על האומנות שלו ? לדעתי דווקא כן ....

T h e B o Y1

New member
חח עוד תיקון קטן

אני מיצטער על בליעת המילים זה בגלל שכתבתי את זה מהר אבל פה מדובר בכוכב נולד ... .(בתוכנית שהיא לא סובל ) שהוא**** ממש מיצטער פה ושם על החסרת מילים .... או שגיאות ...

למעלה