כתבה: "כדאי שתמיד יהיה על הפאלם"

alonhzn

New member
כתבה: "כדאי שתמיד יהיה על הפאלם"

היי, לא עמדתי בפיתוי וכתבתי כתבה חדשה שאני בטוח שתעניין לא מעט אנשים אני מאמין שרובכם מכירים את הנושא, אבל הריכוז של המידע במקום אחד בטוח יועיל למי שחשב לנסות ועד היום לא יצא לו... אז זה הלינק לכתבה! דבר חשוב נוסף, דף הבית שבניתי במיוחד לפאלם עבר את שלב הבטא ועכשיו הוא זמין תמיד ברשת. כל מי שרוצה, מוזמן כמובן להפוך אותו לדף הבית שלו בפאלם
היתרונות שלו הם שהדף קליל לחלוטין (בערך 3K בייט) ומכיל את הלינקים החשובים לאנשים שגולשים מהפאלם. אני כמובן אשמח לקבל עוד הצעות לשיפור
דף הבית: http://alonhzn.googlepages.com/am.html

AYELET1

New member
האמת? לא ממש הבנתי איך הכתבה קשורה

לפאלם דווקא. את התוכנות ניתן לשאת על SD בפאלם, פוקט, מכשיר סלולארי למי שיש כזה עם כרטיס מתאים (ויש כיום לא מעט כאלו) וכמובן כל DOK אורגינל... ומה שמעניין כיוום, שיש גם את האופציה הזו של ה-cruzer u3 שהיא פחות מוגבלת ומגבילה מהשאר.

alonhzn

New member
כי לכולנו יש פאלם!

זה כל הקטע! שאפשר להנות מכל היתרונות בלי לקנות שום רכיב נוסף, ולמעשה בלי להוציא אפילו אגורה שחוקה. בלי שום קשר, הגאדג'ט שלך נראה מגניב!

AYELET1

New member
תודה ../images/Emo6.gif הוא אכן ... ורעיונות

נוספים (אתה יכול לממש גם עם פאלם וגם עם פוקט ואני מנחשת שאם נחפש טוב נמצא תוכנה מתאימה גם לסימביאן- FTP client ואכסון של תוכנות או על אתר בתיקיה נסתרת או, עוד יותר טוב לדעתי, בבית עם הרצת שרת FTP וזו למעשה האופציה המועדפת עלי למרות כל חסרונותיה.

alonhzn

New member
מה דעתך על שני אלה?

FireFTP Extension Extension works within Portable Firefox and gives you access to a lightweight FTP client using much of the built-in functionality of Firefox. It includes SSL/TLS support, file diffs, image thumbnails, resumes, proxy support and more. And, since it uses Firefox for many of its functions, it's a very small download Portable FileZilla Portable FileZilla is the popular FileZilla FTP client packaged as a portable app, so you can take your server list and settings with you

alonhzn

New member
משהו מטריד אותי בגאדג'ט שלך...

כתוב שם: Requires System Administrator Rights והרי בכל קפה-אינטרנט או חוות מחשבים באוניברסיטה, אין לי הרשאות אדמיניסטרטור...

AYELET1

New member
את זה באמת לא בדקתי.

(כלומר זה נבדק על מחשבים בהם יש לי הרשאות) ולא שמתי לב להערה. אני אבדוק בכל זאת על מחשב אחר. מצד שני, מה תעשה עם FF או אופן אופיס או כל אחת מהתוכנות האחרות במקום בוו אין לך הרשאות אדמיניסטרייטור?....

alonhzn

New member
זה בדיוק מה שמיוחד בתוכנות האלה...

הם עברו קופיגורצייה מיוחדת כדי שלא יזדקקו לשום הרשאת Administrator

AYELET1

New member
מעניין אם המגבלה של האדמיניסטרייטור

היא רק להורדת והתקנת התוכנות או גם לשימוש שציינת. כי זה לא נשמע לי ה=גיוני כל כך ואני אבדוק את הדבר

היי אלון

עוד לא בדקתי את הכתבה אבל את האתר בדקתי הקישורים נחמדים אבל מעניין אותי הרבה יותר דברים שאשמח לדעת איך מגיעים אליהם דרך הפאלם למשל הפורום הזה לא קריא בכלל בפאלם, יש יותר מידי קישורים מיותרים ופרסומות וכמובן אי אפשר לכתוב בו דרך הפאלם כמובן שאני לא סותר את הדף הבית שיצרת שמאוד מואיל תודה

AYELET1

New member
היי אלרונד

התקנת כבר עברית? הפורום קריא וגם "כתיב" (למרות שכבד...) על הפאלם.

alonhzn

New member
באמת? עד היום לא ניסיתי....

איילת, לאיזה כתובת צריך לגלוש מהפאלם כדי להגיע ישירות לפורום?

AYELET1

New member
זאת

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=92 בעבר ניתן היה לכתובת WAP שמשמשת לסלולאריים. כיום תפוז חסמו את האפשרות מסיבות אבטחה.

alonhzn

New member
וואי אז זה ממש זוועתי!

בדפדפן WEB PRO זה זוועתי עד כדי בלתי אפשרי... באיזה דפדפן את גולשת לפורום?

AYELET1

New member
בלייזר (TX)

גם בשלך זה אפשרי לכל הודעה עליך להיכנס ע"י לחיצה על הנקודה הצבעונית המופיעה (בפאלם) משמאל להודעה. זה באמת לא תענוג היסטרי... וכבר ידענו (העכבר ואנוכי) את תפוז בעניין.

alonhzn

New member
לא הג'אווה לא מותקנת אצלי כרגע...

לא ידעתי שזה קשור...

למעלה